|

24 noiembrie 2008, 02:03
|
 |
Member
|
|
Data inscrierii: august 2008
Posturi: 97
|
|
Mie Chaos Gifts nu mi se par nici macar distractive. Macar daca le dadeau si ei o tematica pe zei, chiar daca nu erau tari erau macar fun. Asa sunt pur si simplu o lista de "abilitati" pe care te poti caca, basically.
La Lizardmen e in opinia mea prea devreme sa ne panicam, hai sa vedem cartea. In definitiv la Chaos nu au scos mark-urile, poate vor lasa totusi si aici spawningurile sub o anumita forma. Ca sa fim cinstiti save 5+ la saurusi practic inseamna automat acel Spawning pe care il lua toata lumea. Daca le dau si diverse imunitati la Fear & Psycho, deja se cam compenseaza. Nu e ca si cum s-ar fi batut lumea sa ia alte spawnings.
Oricum, e prematur sa dezbatem, hai sa vedem intai ce apare. Si eu am injurat la vampiri ca nu mai am ghouls skirmishers si ca mi-au futut armata si de fapt e semnificativ mai tare. Sa asteptam sa vedem.
Once upon a time there was a king who won a battle. One day spent fighting in the middle of a very large cornfield halfway between Boulogne and Arras. One day in late October 1415. A day when the King of England and his few followers stood their ground against an army six times larger. And won. And on that field of Agincourt, they went from history into legend.
|

25 noiembrie 2008, 11:06
|
 |
Hot & Indie
|
|
Data inscrierii: septembrie 2007
Posturi: 371
|
|
http://www.pyramidvault.net/forum/vi...=asc&start=625
Mai spre josul paginii e poza cu noul cover pt Lizards 7th edition and looking damn bad-ass. Plus alte poze(rozordonii chair par rezonabil de cool aici)
The army of the gods is marching....
|

25 noiembrie 2008, 13:03
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
|
|
Citat:
Original a fost postat de eFTy
Depinde cum se scoala Phil cand reface carte de Ogres. Pe prima a facut-o misto la fluff dar oarecum praf la reguli.
|
Phil Kelly n-a scris cartea de Ogres, ci fratiorul sau Nick Kyme care pana la urma il inteleg de ce a facut armata in felul in care a facut-o. It was his first armybook..../insert violin
Nice covar. Numai ca not very redeeming. Un Temple Guard care se pare ca stea sa ii dea un club in cap unui Dark Elf daca nu ma insel. Oooooh.....frightening. Dar again, new artwork is always nice. Looks like Karl Kopinski stuff....defapt e Karl Kopinski stuff din moment ce e acelasi artist care a facut cover-ul si pt campania Lustria.
Last edited by Commisar Jack; 25 noiembrie 2008 at 13:10.
|

25 noiembrie 2008, 13:37
|
 |
Hot & Indie
|
|
|
|
Te inseli.
Actually....niciun cover nu are alta rasa desenata decat cea careia ii este dedicata cartea.
Again...nu stiu unde vezi temple guards. Sunt sauri normali. Daca te referi al nenea din primul plan...ala e un scar-veteran.
FAEL!
PS: noi zvonuri au aparut la acelasi thread cu polish guy. Niste iteme,niste stats. E pur si simplu tragic ce am citit. Pare sa prinda forma unei carti de un penibil rar. Sugere maxima.
|

25 noiembrie 2008, 13:50
|
 |
Member
|
|
Data inscrierii: iunie 2008
Posturi: 38
|
|
S-ar putea sa fie vesti vechi, dar in WD din decembrie se confirma oficiala ca Lizardmen vor fi lansati in februarie (2009  )

25 noiembrie 2008, 14:38
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
|
|
Actually Narcis, pe cover-ul de Dark Elfi daca te uiti atent poti vedea niste Empire guys corpses sub Cold One-ul Dreadlord-ului. La fel pe cover-ul actual de Empire vezi niste Beasts of Chaos in partea dreapta de jos. Deci nu, nu ma insel. Si da, acela poate fi un Scar-Veteran, insa dupa cum stim bine acel scut, tind sa cred ca-i un Temple Guard. De parca asta ar fi mare diferenta oricum.....
Nu le ai cu artwork-ul bai asta a lu' Popa......
|

25 noiembrie 2008, 21:05
|
 |
Hot & Indie
|
|
|
|
Bai Paule.
Temple guards au halebarde
Ala are sabie
Nu le ai
|

25 noiembrie 2008, 23:49
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de Padre
Bai Paule.
Temple guards au halebarde
Ala are sabie
Nu le ai
|
Nu si daca acel Temple Guard este campion cu scut si sabie si culmea cu acelasi tip de scut ca si cel din artwork. Ti-e ciuda cand am dreptate eh?
|

26 noiembrie 2008, 12:02
|
 |
Hot & Indie
|
|
|
|
Halebarda!
You Lizard-FU is WEAK!
Srsly now.
Imi voi lua acest scurt moment pentru a mai arunca un comentariu cat mai obiectiv si competent in vantul hobby-ului mult iubit.
Ahem..
GW SUGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Urmeaza motivul:
Venerable Lord Kroak,last defender of Itza, slann de prima generatie,cel mai puternic mag ce a pasit Old World-ul,ce a inecat o legiune de demoni in apele invocate din tarmurile Lustriei....va costa 600 de puncte FAIL!(nr 1)
Lord Mazdamundi, supreme master of Geomancy, cel ce a decimat imperiul dwarfilor MUTAND efectiv muntii si cauzand cutremure devastatoare ce i-au lasat pe pitici in declin timp de mii de ani va costa 620 de punce(mai mult decat Kroak deci) FAIL!(nr 2)
Legendary Scar-Leader Krok-Gar,marele conducator al ultimei legiuni a lui Xhotl, ale carui artefacte sunt teoretic printre cele mai puternice in Old world si ales al zeilor
...va fi 660 de puncte(mai scump ca ambii slanni atot-puternici) Fail!(nr 3)!
Mostre adunate:
-Kroxigorii ce au fost nascuti pentru munci grele(carat pietre de marimea corpurilor lor)
vor avea cutremuratorul strength 4(exact ca un saurus)
-Diversitatea saurusilor, identitatile lor ramase de atata timp,spawningurile,dispar subit
-Luptatori legendari ce au generatii intregi de lupta precum Scar-Veterans si Oldbloods raman ws5 si respectiv ws6
Si alte numeroase mici lucruri ne aduc la Fail!(nr4)
De asemenea. Acesti magi atot-stiutori,invatati de zeii creatori, batrani precum lumea insasi, ce poarta capacitati si simt magic de neegalat pentru orice creatura(sa excludem tzeench ca e un alt debate aici), broastele ce au invatat magie pe high elfi, acesti A-Team ai puterii mistice.....se pare ca n-au fost in stare sa faca propriul lore.
Taote cartile noi primesc lore,chaos primeste 4. Vampiri,toti efli,chaos si daemons,skaven,ogre kingdoms....toti au gasit reteta ascunsa lamerilor grasi si verzi.
Marele mag al distrugerii si infinitului se bate in fire balls cu un empire wizard.
Acestea ar compune ...Fail!(nr5)
I could go on and on....dar concluzionez cu un scurt GW SUGE!
De ce exista kroak si mazdamundi in carti la asemenea puncte? E o magarie si o jena. Daca vrei sa-ti bati joc, mai bine te abtii. Decat sa-ti bagi organu' in ea de treaba, mai bine ti-l bagi in alta parte. Sper totusi sa nu fie adevarate rumourele...inca sper
Va las cu un profil inspirat din politica noua de fluff-fuck GW-style:
Nagash The Sorcerer-625 de puncte
Supreme controller of the 8 winds of magic:
Nagash was born with an unparallel talent for wielding magic and shaping it's power to do his bidding and destroy his enemies. His ability is so great that he can create devastatingly powerful missiles to transform his foes into ash and form wards of great protection to his troops
Nagash is a level 1 sorcerer that may be upgraded to level 2 for 35 points and knows all 2 spells from The lore of Nothingness
Wargear:
Armour-Wall of the magical dead:
Nagash's control over magic allows him to be entirely immune to all petty attacks. The armour grants the bearer a 6+ armor save and a 6+ ward save.
Staff of Ultimate power
The staff is an awing display of magical doom. Once during Nagash's opponent magic phase he can unleash it's great potecy, The staff of Ultimate power is used as a Dispel Scroll.
Lore of Nothingness:
1) Dread rays of darkness and shattering:
coishpe + to cast: d6 strength 4 hits
2) Barrier of the impenetrable shield of warding and defense:
coshpe+ to cast; 6+ ward save against short bow missiles for a unit within 2"
Sper sa nu fie prea imba. Whoa..monster post.
|

26 noiembrie 2008, 12:54
|
|
Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2008
Posturi: 41
|
|
Hm, sa ma razgandesc si sa nu-mi mai iau lizardmeni ?
Sorry, nu m-am putut abtine
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|