Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 03 mai 2009, 21:13
Anomandaris's Avatar
Anomandaris Anomandaris e offline
Senior Member

Data inscrierii: octombrie 2008
Posturi: 486
Implicit Wishlists

Ce ar vrea fiecare la urmatorul release al armybookului pentru armata sa?

O sa-l citez intai pe Durin:

Citat:
Original a fost postat de Durin
Am jucat cu armata de slayeri si tin sa precizez ca si fara armuri, tot la fel de repede mor (sau incet, cum vreti sa spuneti) ca si o armata normala de dwarfi. In ziua de azi toate armatele au S6 si A2. Si Octav, slayerii sunt in curul gol in cazul in care nu stiai. Mor imeadiat. Si, spre mirarea mea, la fel de repede ca si dwarfii normali. SI de ce se intampla asta? pentru ca ultimele editii de manuale fac ca Ld 9, T4 si heavy armor sa fie complet nule.

Comentati daca vi se pare ciudat. Nu cred ca va intereseaza asa ceva insa voi posta asta oricum:

Tanc sau un fel de golem care sa imite un warmachine de closecombat.
Skirmisher slayers si rangeri.
Slayer skills pe slayer characters (preferabil cele din SoC), nu de altceva, dar sa fie si ei folositori.
Mineri pe core si sa aiba nevoie de o unitate de warriors ca sa fie recrutati, la fel ca long-beards. Ex: vrei o unitate de long-beards si doua de mineri, iti trebuie 3 unitati de warriors. Zic ca e ok devreme ce au numai S3 de baza si totusi astia mici reprezinta aprox. 70% din populatia dwarfilor.
Hammerers cu 2 atacuri si Gromril armor (fara optiune de shield, numai great weapon).Pana mea, totusi sunt garzile de corp ale regelui. Pana si Greatswords au full plate Oo iar totusi dwarfii sunt recunoscuti pentru armurile lor...yeah right.
Ironbreakers sa aiba tower shield si sa poata face Turtle (gen oathstone). Sau, daca nu asta macar 3+ de la armura, care pe langa faptul ca este deja full plate (asa arata gen..) e totusi fabricata din star metal care este mai bun decat otelul din full plate-ul imperiului. Sa am si eu unitate cu 1+ armour save.
Ah, si sa primeasca ceva mounds, niste ursi ar fi perfecti. Chestie la care oricum se gandesc sa implementeze pt dwarfi.
Pana la urma de ce sa nu pot sa pun ingineri si pe Organ Gun. Prefer sa fac "to-hit" si sa pot sa ii pun un inginer, care parerea mea oricum ar trebuii sa stie mai mult sa il foloseasca decat crew care sunt apprentices.

Pana la urma de ce nu m-as plange, din armata care a fost, dwarfii nu au ajuns sa fie decat o armata care, cum zice un prieten de pe Bugman's Brewery, meant to die slowly but shurely on the battle field.

In concluzie vreau si eu o armata cu mai mare libertate. Sa pot sa o fac si eu ofensiva cat de cat. Prefer sa coste modelele mai mult in armata si sa fie asa cum le-am descris aici decat cum sunt acum in manual.
Durin, astea sunt in plus fata de Stubborn pe toata armata sau in loc de? Cred ca Dwarfii o sa primeasca o unitate cu doua atacuri cu siguranta, e cam norma de ceva timp pentru fiecare armata. Mounts (nu mounds) nu cred ca o sa fie, tema armatei e de infanterie, dar un big gribbly e posibil, desi nu stiu daca exista fluff sa sustina asta. Mineri pe core e de asemenea o posibilitate, dar skills din SoC pe caracterele normale cred ca nu. O sa fie cu siguranta special characters pentru asta.

Citat:
PPS: Deasemeni, nu am magie, nu am mounts sau monstrous mounts ca dragoni sau juggernaut sau mantycore si nici M4/5 sau skirmishers. Ziceam spre deosebire de celelalte armate. Magia este una dintre chestiile care pot face aproape orice armata GT competitive. Cu 30 power dice faci praf orice. Eu nu am asa ceva, vreau sa compensez cumva (artileria nu o sa faca acest lucru).
Daca la tine competitiva inseamna autowin (cum sunt 30 PD) poate ca nu vrei o armata mai interesanta si variata ci doar una care sa niveleze adversarul. Sugerez demoni sau vampiri. Una peste alta ai destule mijloace pentru a opri o faza de magie adversa (IF excluded).

Acum pentru armata mea mi-as dori urmatoarele:
- Forest Spirit Ward Save sa mearga si contra atacurilor magice
- Dansul de ASF de la Wardancers sa nu dea -1A
- Glade Riders mai ieftini cu vreo 4-6 p
- Niste Bannere utile
- Reguli speciale noi la Eternal Guard (nu prea stiu ce, poate Immune to Fear&Terror)
Reply With Quote
Vechi 03 mai 2009, 21:26
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
Implicit

Dorintele nu includ Stubborn pe toata armata. Si da, vreau o armata mai variata dar care sa poata sa fie si Tournament-abila.

Oricum, slayerii, incluzand si slayer characters, rangers, hammerers si Ironbreakers trebuie neaparat modificati, ajung sa cred ca nici nu merita sa ii mai iau in armata.

Last edited by Durin; 04 mai 2009 at 14:24.
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 13:00
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

question - de ce mi s-a sters postul???? nu am fost cu nimic off-topic wtf?
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 13:32
Anomandaris's Avatar
Senior Member

Implicit

Pai pune-l din nou, poate a dat forumul eroare.
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 16:40
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Paul, cel putin eu nu ti-am sters post-ul. Poate il scriai si nu ai dat Post si apoi ai inchis fereastra, sau poate a sughitat conexiunea ta si nu trimis mesajul.

Durin ceri cam multe. Te plangi ca nu sunt la fel de duri breakerii ca si chaos warriors, dar acei chaos warriors costa 15 puncte doar cu hand weapon si chaos armour. Apoi trebuie sa iei in considerare suportul bun pe care il au dwarfii (warmachines, thunderers, gyrocopter, rune bune peste tot) si suportul aproape inexistent la chaos (T3 marauder horsemen, hellcannon cu care risti in fiecare tura sa alergi de nebun pe masa si magia extrem de 'unreliable'). Si in contextul power creepului ridicol de la unele armate (monstri peste monstri, tancuri, etc), in loc sa iti doresti sa se revina la u noarecare normal tu vrei sa apara si mai multi monstri si tancuri? Yay for Modelhammer!
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 17:22
Anomandaris's Avatar
Senior Member

Implicit

Efty, chiar daca WoC abia au primit carte, tu ce ai vrea?

Imi imaginez ca o unitate de flyers si/sau una de skirmishers ca minim.
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 17:29
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

La WoC niste magic items/chaos gifts si nu in ultimul rand, marks of chaos facute cu cap. Restul armatei e chiar OK imho.

Bun sa revin la ce vreu eu.

Tomb Kings:

- Nehek (we invented it ffs)
- Icon Bearer scos si inlocuit cu optiunea de a face Tomb Prince BSB
- Stats-uri mai bune pt Carrion
- Tomb Scorpion, Ushabti, Carrion, Tomb Guard mai ieftini.
- Casket of Souls schimbata putin
- Incantatii noi gen 5 - 6 incantatii noi n-ar strica
- Power / Dispel dice mai multe
- Reliability la Chariots
- Unitati noi
- Ofc modele noi de skeletons, tomb guard, chariots, plastic bone giant, new SC's bla bla

That's bout it.
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 17:44
Anomandaris's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Commisar Jack Vezi Post
- Power / Dispel dice mai multe
Nu, nu, nu. Ce-ar fi sa ramana nivelul de PD/DD acceptabil la armatele noi si sa pice un nerfhammer in capul armatelor care au acum 12+ PD. Daca se continua in ritmul asta pana ajung la Wood Elves o sa am 20 PD si 10 bound spells pe tura.

Am uitat sa adaug la wishlistul meu:

Wild Riders si Eternal Guard (daca o sa fie mai utili) de plastic.
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 17:54
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

USELESSWALLOFTEXTALERT!

Nu tin sa am fliers. Sunt Warriors of Chaos. Ce as vrea eu de la armata ar fi sa se descurce FARA monstri si alte prostii, ca in fluff. Nu ar strica sa aibe marauderii de baza niste arcuri normale. Nu sunt cine stie ce, nu ar imbunatati major armata, dar ar face-o mai aproape de "realism". As vrea ca Wariorii sa nu aiba chaos armour si costul imens de acum (17 puncte cu scut si extra weapons). Heavy armour era ok, si un cost gen 12-13 de baza mi-ar gadila simtul implinirii. De asemenea - CHOSEN KNIGHTS pe rara. Warriors of Chaos ar trebui sa fie o hoarda comparabila cu orci si goblini, constituita in mare parte din marauders, cu un corp central de Warriors si Knights si cu eventual o unitate de Chosen Warriors sau Knights care sa fie bodyguarzii generalului. Practic daca as face eu armata as schimba-o radical. Mutanti, monstri si alte d-astea ar trebui sa fie o optiune de gust, nu obligativitate.

Apoi ce a zis si Paul - mark-uri gandite si fluffy, nu prostiile de acum (mark of slaanesh - prea ieftina si tare, mark of khorne inutila, mark of tzeentch aproape la fel de inutila, mark of nurgle utila dar foarte scumpa). Bannere bune (momentan exista un singur banner magic bun la chaos, si e chiar PREA bun/ieftin). Si magia la Tzeentch regandita! Asa cum e acum in orice joc ai in total 2-3 vraji care ti-ar putea fi utile, daca iti pica celelalte stai si castezi vraja 1 si atat. Asta insa e deja chestie de finete si probabil ultima pe lista de probleme.

Somehow I don't feel better after writing all this down... Ma intorc la citit si salivat pe Horus Heresy Collected Visions.

edit: Ca vad c-ati zis si de modele. Eu cel putin la modele stau aproape perfect. Infanteria si cavaleria is toate de plastic, si desi warriorii sunt cam statici, sunt ok si acceptabili. Mai raman doar eroii unde exista o mica buba - nici un erou misto pe barded chaos steed. Toti sunt pe cai demonici/jugger/disc sau pe jos... Mi se pare un pic trist ca avem cel putin o duzina de modele misto de eroi pe jos, dar mai toata lumea foloseste eroi mounted (de ce l-ai lua pe jos cand calul ii mareste armour save-ul si poate fi tinut intre infanteristi?).
Reply With Quote
Vechi 04 mai 2009, 18:13
Anomandaris's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Original a fost postat de eFTy Vezi Post
Bannere bune (momentan exista un singur banner magic bun la chaos, si e chiar PREA bun/ieftin).
Eu as zice ca sunt minim 2-3 bune, bineinteles Rapturous Standard e prea bun pentru ce face, dar vad si utilitatea celui care da toughness tests (pe marauderi poate) si a celui care da Frenzy permanent. Ca veni vorba de bannere, uite-te pe cele de la Wood Elves si vezi daca poti sa nu razi.

Citat:
Original a fost postat de efty
Somehow I don't feel better after writing all this down... Ma intorc la citit si salivat pe Horus Heresy Collected Visions.
Nu mai pomeni de cartea asta ca sunt tentat sa dau 30€ sa o iau, so... go away.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare