Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 13 august 2008, 14:58
Padre's Avatar
Padre Padre e offline
Hot & Indie

Data inscrierii: septembrie 2007
Posturi: 371
Implicit Warmachine

Ok...eu tot dau din gura de ceva timp cat imi place universul si cat de fun ar fi sa jucam. Stiu ca e magazin de GamesWorkshop dar nu e oficial deci cred ca ar fi ceva sa incercam si alte sisteme..for the kicks. Evident asta de la Privateer e f atractiv,toata lumea care s-a uitat la modele gasind ceva care sa-i 'topeasca fata'. Lasand modelele, si mecanica e bine pusa la punct in viziunea mea. Skirmish game, gritty si combaty cu robotei steam-punk si alte nebunii. What's not to like,ei?

Manuale avem sau facem rost,n-o fi o problema.
Acum...fiecare armata din cele 5 are cate un starter care iti pune in brate destule puncte sa incepi sa joci. Din ce vad pe site-uri in state vad sunt ieftine(daca ne gandim ca-s metal si comparand cu gw products),cam la 32 de dolari per set(50 la retail). Va puteti uita aici la produse http://www.privateerpress.com/WARMACHINE/gallery/
Cine are un amic care merge in state sau ceva poate sa ne ajute sau in cel m rau caz luam din UK. Plus ca poti sa mixezi minis-urile intre universuri pt proxari sau doar pt placerea vizuala.

Toate factiunile sunt kick-ass dupa cum puteti observa. Cred ca pt inceput ar trebui sa dam niste meciuri cu modele gw sa vedeti daca va atrage. Deci...doritorii sa lase un post. Acum...daca vrea cineva sa bage un post de gw fanboy sa se abtina. Nu prea cred ca e cazul.

Sooo.....join the cause and..."Play like you've got a pair!!!!"

PLAY WARMAHORDES!!!
Reply With Quote
Vechi 13 august 2008, 19:19
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

well am citit rulebook-ul, iar sistemul de combat e oarecum aiurit, dar miniaturile arata foarte fain nu am ce zice.

As incerca eu cu Khador, always liked the techno-russian bastards. Sorscha e FTW. Jucam un 1 vs 1 asa de trial.
Reply With Quote
Vechi 13 august 2008, 19:20
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 856
Implicit

stii ca imi plac modele de Warjacks
momentan am alte prioritati, cand o sa ajung la ei o sa imi iau modele pentru joc

parca sistemul e D10, dar nu stiu exact cum e
we play and we find out
Vechi 13 august 2008, 21:05
Padre's Avatar
Padre Padre e offline
Hot & Indie

Implicit

E tot d6 iar numarul de zaruri e mai mic ca la 40k(like it or not). Dar stilul visceral de bone...i mean metal crunching ce iti inspira este nepretuit nene. Robotei mari,aburi si cafteala??? YES PLEASE!
Hai sa dam un exemplu de player. Tim Langley,autorul ctrl-alt-del. Pasiunea de warmachine l-a facut sa omoare un fetus fictiv! How cool is that?(nu luam in considerare calitatea si necesitatea indoielnica a story arc-ului :P).
Luam si incercam. Get with the iron kingdoms my friends!(am mentionat ca sunt si pirati multi?)

PLAY WARMAHORDES!!!
Reply With Quote
Vechi 14 august 2008, 00:37
Commisar Jack's Avatar
Patriotic Nigra

Implicit

Rusii ba. Aia este power! Vodka, femei bune si talentate si bone chilling cold > INSTA WIN.

Oh and also, THIS IS SORSCHAAAAA!
Reply With Quote
Vechi 14 august 2008, 12:04
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Implicit

and a rare moment

ce a zis Commisar Jack
arata bestial Khador, absolut bestial
ar mai fi Protectorate of Menoth pentru ca sunt paladini & stuff
Vechi 15 august 2008, 10:59
Padre's Avatar
Padre Padre e offline
Hot & Indie

Implicit

Tocmai mi-am dat comanda pt cartiel de Iron kingdoms(world guide si character guide) care reprezinta lumea warmachine si hordes. Erau out of print dar am avut noroc sa le insfac. Este un rpg bazt pe d&d 3.5 foarte apreciat si sunt some huge-ass books.(400 de pagini fiecare). Sper ca macar la asta o sa va bagati ca tot e moca pt voi.

PLAY WARMAHORDES!!!
Reply With Quote
Vechi 17 august 2008, 00:13
Commisar Jack's Avatar
Patriotic Nigra

Implicit

Eu unul momentan tind spre Warhammer Fantasy RPG / Vampire: The Requiem mai mult. Probabil pentru artwork o sa vreau sa citesc si eu cartile si sa aflu mai mult despre lumea Warmachine , dar mai de jucat RPG-ul Warmachine nu prea am chef chiar sezonul acesta.

Ideea e ca degeaba propunem sa ne bagam la other than GW stuff a nu ne putem organiza intr-un warband coerent unde sa decidem ce board game/RPG/tabletop jucam. Parerea mea e ca cei interesati sa ne adunam undeva la o terasa sau undeva linistit si sa ne decidem ce anume dorim sa jucam ca cu forumul nu rezolvam mare lucru tbh.

Cheers!

Last edited by Commisar Jack; 17 august 2008 at 00:15.
Reply With Quote
Vechi 22 octombrie 2008, 21:59
Padre's Avatar
Padre Padre e offline
Hot & Indie

Implicit

Bump.
Deja suntem 3 ciumegi cu warmachine(eu,zeber,bogdan ork) si altii vor sa fie ca noi.
Pentru noi si ei am resuscitat thread-ul sa gasim o solutie cheap-ass de achizitionare.

In primul rand as dori sa il rog pe efty sa incerce sa discute cu cineva de al privateer pt distributie. Poate avem noroc so please efty
Alta solutie ar fi evident sa luam de pe un site. In cazul asta merita cautat cea mai ieftinache solutie.

So....Warmachine POWER!!! Cygnar ownage!!! Coleman Strikeruuuu action!

PLAY WARMAHORDES!!!
Reply With Quote
Vechi 22 octombrie 2008, 22:35
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Implicit

deci e super tare

si nu am jucat multe table top games dar cred ca Warmachine e cel mai tare

bump