Ok...eu tot dau din gura de ceva timp cat imi place universul si cat de fun ar fi sa jucam. Stiu ca e magazin de GamesWorkshop dar nu e oficial deci cred ca ar fi ceva sa incercam si alte sisteme..for the kicks. Evident asta de la Privateer e f atractiv,toata lumea care s-a uitat la modele gasind ceva care sa-i 'topeasca fata'. Lasand modelele, si mecanica e bine pusa la punct in viziunea mea. Skirmish game, gritty si combaty cu robotei steam-punk si alte nebunii. What's not to like,ei?
Manuale avem sau facem rost,n-o fi o problema.
Acum...fiecare armata din cele 5 are cate un starter care iti pune in brate destule puncte sa incepi sa joci. Din ce vad pe site-uri in state vad sunt ieftine(daca ne gandim ca-s metal si comparand cu gw products),cam la 32 de dolari per set(50 la retail). Va puteti uita aici la produse
http://www.privateerpress.com/WARMACHINE/gallery/
Cine are un amic care merge in state sau ceva poate sa ne ajute sau in cel m rau caz luam din UK. Plus ca poti sa mixezi minis-urile intre universuri pt proxari sau doar pt placerea vizuala.
Toate factiunile sunt kick-ass dupa cum puteti observa. Cred ca pt inceput ar trebui sa dam niste meciuri cu modele gw sa vedeti daca va atrage. Deci...doritorii sa lase un post. Acum...daca vrea cineva sa bage un post de gw fanboy sa se abtina. Nu prea cred ca e cazul.
Sooo.....join the cause and..."Play like you've got a pair!!!!"