Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 03 februarie 2012, 14:15
Shinobi's Avatar
Shinobi Shinobi e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 327
Trimite mesaj via Yahoo la Shinobi
Implicit

R.I.P. incoming...
Reply With Quote
Vechi 04 februarie 2012, 12:36
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

Bai daca THQ sunt destepti si se baga cu cei de la TRION eu zic ca pot sa faca o treaba buna, in orice caz, asta-i viata!

Later Edit:

Sau sa-l faca Free 2 Play si cu asta basta, LOTRO o duce bine cu acest model asa ca de ce nu?

Much later edit:

THQ e doar un publisher amarat, daca e vorba de publisheri, Vigil Games pot cauta un publisher mai bun si cu asta basta, chiar si EA sau eu stiu, TRION? *wink, wink* *NUDGE, NUDGE*

Last edited by Dabigbom; 04 februarie 2012 at 12:47.
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 10:07
meatball's Avatar
meatball meatball e offline
Senior Member

Data inscrierii: decembrie 2009
Posturi: 124
Implicit

http://www.eurogamer.net/articles/20...-longer-an-mmo

macar scot jocul...
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 16:07
Raziel01 Raziel01 e offline
Member

Data inscrierii: februarie 2012
Posturi: 44
Implicit

La situatia financiara in care se afla THQ nu cred ca e chiar asa bine doar ca scot jocul, foarte probabil sa iasa un joc peticit si mediocru. Sper totusi sa-l scoata cu un multiplayer in stilul battlefield nu cu skirmish-ul arcadeish de multiplayer pe care il are Space Marine.

Citat:
Original a fost postat de Dabigbom Vezi Post
THQ e doar un publisher amarat, daca e vorba de publisheri, Vigil Games pot cauta un publisher mai bun si cu asta basta, chiar si EA sau eu stiu, TRION? *wink, wink* *NUDGE, NUDGE*
Vigil Games este un studiou care apartine de THQ, deci ei nu pot sa caute nimic, pe langa asta THQ detine licenta de Warhammer40k.
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 18:23
Shinobi's Avatar
Senior Member

Implicit

However, based on changing market dynamics and the additional investment required to complete the game as an MMO, we believe the right direction for us is to shift the title from an MMO to a premium experience with single and multiplayer gameplay, robust digital content and community features.

Probabil s-au uitat la ce a ramas din AoC si WAR in fatza WoW-ului si they pussed out?

As a result of the downsizing, a number of development staff have been laid off - 79 full-time employees at Vigil Games and 39 employees at Relic Entertainment.
It's been a tough few months for the publisher. Off the back of heavy quarterly losses, due in part to dismal sales of its uDraw peripheral, it recently announced wide-ranging redundancies and restructuring, with Farrell taking a 50 per cent pay cut.

Pacat. I feel for those ppl.
E oricum mai bine (imo) ca nu e MMO.Sper doar sa aiba SP misto si MP diferit de Space Marine.

@ Raziel: da de ce sa iasa peticit si mediocru? Pari cam greu de multumit. Uite, scoate tu un joc 40k misto de tot si o sa il jucam. Pana atunci, i`ll take any 40k games I can get.Si la mai multe.
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 18:31
Member

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Shinobi Vezi Post
@ Raziel: da de ce sa iasa peticit si mediocru? Pari cam greu de multumit. Uite, scoate tu un joc 40k misto de tot si o sa il jucam. Pana atunci, i`ll take any 40k games I can get.Si la mai multe.
Pai e simplu, au renuntat la MMO pentru ca nu si-au gasit un partener ca sa aiba destule fonduri sa-l faca. Acum folosesc bazele pe care le-au pus pentru MMO sa-l faca singleplayer/multiplayer game si pe langa asta si-au dat afara o gramada de angajati.
Ce treaba are asta cu faptul ca as fi greu de multumit? Este o concluzie pe care am tras-o eu dupa tot ce s-a intamplat. Si eu vreau sa vad jocuri in universul 40k, dar vreau sa vad jocuri bune care sa atraga oamenii la universul asta nu sa-i indeparteze.
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 18:35
Shinobi's Avatar
Senior Member

Implicit

Fair enough, I stand corrected.

Si ar fi mishto sa mai fie jocuri 40k in care protagonistii sa nu mai fie tot imperials. E pacat sa ignore povesti dpdv al Eldarilor,Tau sau chiar Orkz. (Da, a fost odata Fire Warrior care a fost un fail de joc). Dar nu ar fi misto sa te plimbi pe un Craftworld? Sa pilotezi Battlesuits in-game? Sa faci junk-yard bike/buggie races cu alti dementzi din Speed Freakz? /drool
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 18:41
Member

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Shinobi Vezi Post
Fair enough, I stand corrected.

Si ar fi mishto sa mai fie jocuri 40k in care protagonistii sa nu mai fie tot imperials. E pacat sa ignore povesti dpdv al Eldarilor,Tau sau chiar Orkz. (Da, a fost odata Fire Warrior care a fost un fail de joc). Dar nu ar fi misto sa te plimbi pe un Craftworld? Sa pilotezi Battlesuits in-game? Sa faci junk-yard bike/buggie races cu alti dementzi din Speed Freakz? /drool
Toate astea ar fi fost posibile intr-un MMO, dar au fost idioti au scos jocuri mediocre la care au bagat si o gramada de dlc-uri sa separe comunitatea si au ajuns unde sunt, acum ramane de vazut. Eu sper ca multiplayer-ul sa fie in stilul Battlefield, niste predatore, rhino-uri, stormravens, pewpew!

Last edited by Raziel01; 30 martie 2012 at 18:56.
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 21:27
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Raziel01 Vezi Post
Vigil Games este un studiou care apartine de THQ, deci ei nu pot sa caute nimic, pe langa asta THQ detine licenta de Warhammer40k.
Nu-i așa bosan. Proprietatea intelectuală Homefront (THQ) ce va primi acum și o continuare este realizată în parteneriat cu Crytek (EA). La fel speram să se întâmple și cu Dark Millenium, but it won't happen.

În orice caz, îmi pare foarte rău pentru ei (Vigil). Sper ca THQ să dea un failment extraordinar, să-și vândă acțiunile în altă parte și sper ca licența să pice în mâinile unui publisher mai decent.

p.s Motivul pentru care THQ și-a disponibilizat aproape jumătate din angajați. http://www.eurogamer.net/articles/20...udraw-disaster
Reply With Quote
Vechi 30 martie 2012, 21:49
Member

Implicit

Cum EA detine DICE si Bioware, THQ detine Relic Entertainment si Vigil Games. Crytek este un studiou independent, nu apartine de EA.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vigil_Games

Falimentul lui THQ nu ar aduce nimic bun pe piata jocurilor de PC, o sa ramana doar EA si Activision Blizzard care si-au batut joc de userii de PC cat au putut in ultima vreme, nu exista publisheri decenti exista doar o foame de bani de nesaturat. THQ macar a mai dat atentie PC-ului din cand in cand si avand in vedere ca au anuntat DoW 3 anul trecut si pare sa vina cu idei noi si interesante as vrea sa vad jocul prinzand lumina monitoarelor, pe langa asta astept cu nerabdare un sequel la Company of Heroes.

Last edited by Raziel01; 30 martie 2012 at 21:56.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare