The first season of War-Torn Alliances takes place in The Gnarls, a region blanketed by vines, especially along the Dragon’s Tongue River. Venturing too deep into the Gnarls can be a dangerous proposition, thanks to several secluded trollkin and bogrin communities. Fighting in The Gnarls will be a dangerous undertaking despite the assistance your forces will receive from your allies. Tread cautiously in No Man’s Land, beware the Black Spot, and move with great care lest the Whirling Gauntlet rip your forces asunder.
Start : 07.02.2012
End : 04.03.2012
Reguli :
linki
Harta :
linki
Link catre pagina event-ului nostru :
War-Torn Alliances: Gnarls at Hobby Games
(Sign up if you got the account)
Clarificari :
- Ordinea in clasament va fi calculata asa : Nr.puncte/Nr.meciuri=Loc in clasament. O sa ma gandesc si la Tie Breaker pentru cazul in care este nevoie (sper sa nu, dar vedem).
- Dupa ce jucati pentru liga sa imi lasati un PM, mail, sms, etc. sa pot trece punctele la playeri/pe harta/etc pentru ca nu sunt tot timpul la magazin.
- Inca nu am toate materialele pentru liga, asa ca vom folosi pixul si hartia. Dealtfel odata ce se face o comanda o sa vedem daca este nevoie si de o mica taxa (pentru ca primiti participation patches and stuff, probabil 10 lei).
- Sa va printati si voi caticele pentru upgrades si sa mi le anuntati sa le notez cand le deblocati.
Aliante :
- Cygnar - Circle of Oroboros
- Protectorate of Menoth - Skorne
- Khador -Trolls
- Cryx - Blindwater Congregation
- Retribution of Scyrah- Thornfall Alliance
- Mercenaries - Legion
Persoane Clasament :
1.
7p/4m Narcis (Cygnar)
2.
6p/4m Zeber (Menoth)