Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 17 iunie 2010, 21:13
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 444
Implicit

Fistyke, bai, merci de raspuns. Te inteleg si pricep argumentele tale dar pentru unul ca mine toate astea sunt super secundare la un joc. Are bug-uri jocul? Nu e echilibrat? Rezultatele depind mult prea mult de zaruri? O armata e mai avantajata fata de cealalta? Nu-i nici o chestie, tot mi-ar placea jocul. Altele sunt lucrurile care ma atrag la un joc de genul acesta; partea "tehnica" ma lasa destul de rece. Atmosfera, story, miniaturile ca atare &c &c, plus, bineinteles, numai ideea ca un astfel de joc exista. Astea conteaza pentru unul ca mine. Say thank you for the things you never had and especially for broccoli. Something like that.
Reply With Quote
Vechi 18 iunie 2010, 01:33
fistyke fistyke e offline
Junior Member

Data inscrierii: octombrie 2009
Posturi: 8
Implicit

Ei, daca asta e cazul, atunci miniaturile sunt super tare din punct de vedere design si detaliu, si story-ul, pai aici nu trebuie sa zic nimic, titlul in sine spune tot . Eventual trimite-mi mesaj daca te intereseaza o armata harad. Am un mumak partial asamblat (doar corpul si capul, dar sunt asamblate cu multa grija si atentie), este ca si nou, nevopsit, mai am o groaza de Warriors of harad (unele vopsite) si Easterlings (undercoat negru). Astept raspunsul.

Cheers!
Reply With Quote
Vechi 30 iunie 2010, 20:22
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 444
Implicit

Fistyke, tata, cand ai timp si daca ai scula, ma refer la un aparat foto, baga si tu niste poze cu Mumakilul si restul de miniaturi tolkienistice. E foarte posibil sa te scap de ele. Depinde cat de vopsite sunt. As prefera ne dar cine stie, poate ai o mana buna si imi place si cum le-ai vospit.

P.S. Apropos, basecoatul negru e facut cu vospea sau cu spray?
Reply With Quote
Vechi 04 iulie 2010, 17:40
fistyke fistyke e offline
Junior Member

Data inscrierii: octombrie 2009
Posturi: 8
Implicit

Salut. Super tare daca ai cumpara miniaturile. Mumakilul e ca si nou, am lipit capul si trupul, dar sunt inca separate. Undercoat este facut cu spray. Postez poze in zilele urmatoare.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare