|

01 iulie 2010, 15:04
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 444
|
|
Up your banner!
Bai, banuiesc ca e un subiect fumat de mult dar abia acum m-am lovit de el si nu am pe unde sa intreb.
Am primit Karl Franz on Griffon la comanda de ieri de la magazin si dupa ce am tot pilit vreo ora si ceva am observat ca banner-ul nu vine in cutie. Acum, stiti cu totii pozele cu Karl Franz. Omul sigur are un steag smecher; deci unde e banner-ul? Nu vorbesc de suportul pentru steag, ala exista, nu exista steagul ca atare, vrajeala aceea care flutura in vant, intelegeti? Hai ca intelegeti.
Ce fac, vere, cum remediez situatia? Imi tai din chiloti o bucata de chestie din asta si o pun pe post de steag? De unde ii trag un steag omului, ca pare cam pierdut asa, fara banner, fara astea. Nu se poate.
|

01 iulie 2010, 15:10
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Yup, vine fara banner.
Model vechi.
|

01 iulie 2010, 15:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Mah, de asta sigur m-am prins si eu. Intrebarea era alta.
Cum ziceam, omul are batul pentru steag, e acolo, numai ca lipseste panza steagului. Trebuie sa fie o smenozeala la mijloc, conversion shit, astea.
|

01 iulie 2010, 15:15
|
|
I like wet girls
|
|
Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
|
|
modelul e fara banner
http://www.solegends.com/citcat9x4/c93537-03.htm
Pentru banner ai urmatoarele optiuni:
- begging a high elf player care are un dragon si nu foloseste bannerul awesome care vine la acel kit (eu l-am folosit).
- search the ebay for the same thing
- il construiesti din hartie
- cauti alte bannere care se preteaza la grandoarea dorita in alte kituri si apoi begging/ebay/steal etc
|

01 iulie 2010, 15:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Stiam eu ca ai tu un raspuns pe maneca. Da mah, asta vroiam sa aud. Deci ma pun sa il fac manual. Exciting, cum zicea un vecin de-al meu, actualmente pe la puscarie.
Pe de alta parte, daca memorez si repet in minte de cateva ori fraza de mai jos, e posibil nici sa nu mai am nevoie de banner.
"Personally, I imagine it would be difficult to fly with a banner stuck to your back, so I would just remove the pole. When riding through the atmosphere on a 1 ton cat-bird of death, one should minimize one's resemblence to a kite."
|

01 iulie 2010, 23:22
|
 |
Local friendly troll guy dude
|
|
Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
|
|
Uiti ingredientu' de baza al Warhammer-ului (ambele universuri). Aici oamenii se bat ca barbatii, indiferent ca au in spate ditai steagu pe care ar putea sa scrie "VICTIM HERE". They just don't give a fuck.
Vorba aia unde ai mai vazut tu asemenea eroism? Adica Karl Franz versus ditai Orc Warlord, Orc Warlord il bate pe Karl Franz la curu' gol la care nea' Franz baga un rrrrrraaaage fit si il mutileaza pe big boss guy dintr-o bucata, cu simfonie, trompete si cu tot corul Ave Maria.
Cat despre banner, o bucata de hartie invechita cu sigiliul imperial printat pe ea, decupata cum trebuie si facuta calumea si poftim DIY epic banner.
Last edited by Dabigbom; 01 iulie 2010 at 23:36.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|