Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 10 octombrie 2011, 02:05
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
Implicit Time of legends series

In seria unde stralucesc cartile despre Nagash avem si trilogia despre SIgmar.

Am terminat primele 2 carti. Scene de lupta ok descrise, un stil usor si elegant, personaj multidimensional, very cool dwarfs o reteta destul de completa a domnului Graham Mcneil care l-a ajutat si sa castige pentru a doua carte din serie un mult ravnit trofeu anual pentru literatura fantasy.

Le recomand.

Seria elfilor incepe cu Male-copilul rasfatat... O acrte usoara in care personajele iar hotarari grabite si pe baza unor indemnuri emotionale slab descrise. Pacat de materialul care putea sa fie foarte bun. 5/10 nota mea.
Apoi urmeaza Shadow king, scrisa mai bine, mai intunecata (desi este despre elfii mai luminosi). FInalul este insa retard...sau poate va fi finalizat in Caledor.. 6,5/10
Reply With Quote
Vechi 10 octombrie 2011, 03:21
laudarkul's Avatar
laudarkul laudarkul e offline
Senior Member

Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,244
Implicit

Aide bai...Dupa Warrior Priest ma bagam la Shadow king, da' mai dezumflat un pic.......
Si subscriu la ce ai spus in cartea Empire. Si cum apare prima Runefang, dar din pacate moare un personaj interesant...
Vechi 10 octombrie 2011, 03:44
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Shadow se merita dupa parerea mea Laur...eu sunt mai critic de obicei, dar e cu 2 clase peste Malekith
Reply With Quote
Vechi 25 octombrie 2011, 17:08
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Am terminat de citit Caledor.
Personaj interesant fata de imaginea elfilor albi. Scene de lupta bune. Malekith e in continuare ne convingator fiind clar cel mai slab personaj al seriei. Alith Anar termina in sfarsit cartea lui cu o singura fraza ,memorabila chiar.
O vedem si pe stimabila Helleborn care e la fel de baba ca si Malekith. Si mai aflam ca razbelul din Sundering a durat vreo 20 de ani.

Practic cartea cea mai buna a seriei despre Elfi, desi inca nu s-au pus de acord scriitorii de la black library cati dragoni mai sunt activi (aici erau o duzina, in Dragonmage erau ma multi desi are loc actiunea dupa).

Recomand.
Reply With Quote
Vechi 26 octombrie 2011, 17:51
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Am terminat in sfarsit si seria despre Sigmar.

E vorba proverbului: cine nu are eroi sa ii inventeze. Carti bine scrise dar cea de a treia e cam de departe cea mai expansiv scrisa. Cateva capitole despre batalia finala unde sigmar il rapune pe nagash sunt foarte bine scrise. Probabil cele mai om scene de lupta citite in cartie BL de fantasy. Per total a doua carte e superioara ca si caractere, poveste. Aceasta este mult mai grandioasa zburand pe tot cuprinsul imperiului sa prezinte incercarile oamenilor de a supravietui hoardei de undeads.

Seria Sigmar e mult mai buna decat cea despre elfi cartile fiind mult mai apropiate ca si calitate.

Recomand toata seria
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare