|

16 noiembrie 2011, 11:04
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 327
|
|
TES V Skyrim
A jucat careva?
Am apucat un pic,dar goddaaaaamn,e prea tare jocul asta!
Lasand la o parte eye-candy-ul,atmosfera,imersiunea si gameplay-ul intuitiv sunt absolut perfecte.Iar incepi ca prizonier (este lait-motivul seriei,lol),si iar ai optiunea sa devii bampir sau varcolac.Ai si cal (eventually).Daca va apucati,beware: it`s VERY addictive and time-consuming.De abia astept sa termin cu examenul ca sa bag la greu.
Niste intrebari despre cerinte: am proc Core2 de 2ghz,2 gbRAM si GeForce 8600GT la 512 MB.XP sp3 cu DX 9.0c.Chiar si pe detalii la minim,la fiecare 30-50 de metri parcursi,am un "lag" de vreo 5 secunde.Ce ar trebui sa upgradez ca sa il joc fara chestia asta: RAM-ul sau placa grafica? Ca pentru Skyrim,chiar merita sa imi imbunatatesc sistemul un pic. Multzam.
Last edited by Shinobi; 16 noiembrie 2011 at 15:03.
|

16 noiembrie 2011, 15:53
|
 |
Plague troll
|
|
Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 502
|
|
iti recomand macar 6 GB de Ram de ddr3 , daca nu macar 8 gb ddr2 , nu te costa mult si te ajuta foarte mult la jocuri
|

16 noiembrie 2011, 16:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Hmm....nu am nici o idee daca am RAM ddr2 sau ddr3.Banuiesc ca scrie pe placute,sa ma uit? Cu ocazia asta vad si cate sloturi am sa vad cate pot sa pun.
|

16 noiembrie 2011, 16:43
|
 |
Plague troll
|
|
Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 502
|
|
cand le scoti au un abtipild cu latentele , frecventa , marca si tipul rammului
sau depinde de windows , poti vedea prin my computer detalii exacte
|

16 noiembrie 2011, 17:34
|
 |
Hot & Indie
|
|
Data inscrierii: septembrie 2007
Posturi: 371
|
|
Ce ar trebui sa upgradez ca sa il joc fara chestia asta: RAM-ul sau placa grafica? Ca pentru Skyrim,chiar merita sa imi imbunatatesc sistemul un pic. Multzam.[/QUOTE]
Sau sa ai un Xbox....
LOL!
|

16 noiembrie 2011, 18:03
|
 |
Fabricator General
|
|
Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 856
|
|
Iati 4gb de ram. Nu are sens mai mult momentan.
PS: Nici nu folosesti mai mult decat daca ai i7
PPS: Nu costa mult daca iei placi Nihau de 40lei, un kit decent de 4gb e la 120 ron in sus. Dealtfel depinde ce model de memorii ai, ca DDR2 la 4gb e scump.
Last edited by Zeber; 16 noiembrie 2011 at 18:10.
|

16 noiembrie 2011, 22:14
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de Padre
Sau sa ai un Xbox....
LOL!
|
Lol,nah...more of a PC guy.De altfel se vede ca au scos jocul cu toate platformele in mind (in special console): ma enerveaza un pic sistemul de deschis inventory-ul/vrajile cu arrow keys in loc de ferestre,dar e manageable.
Thx de sugestii Zeb,Negru.
|

18 noiembrie 2011, 22:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de Dabigbom
inb4 Shinobi = trollbait <3
|
 Uhhh...I don`t get it...care to explain? You know,nu toti traim pe 4chan si EncDramatica sa stim sa comunicam in limbajul asta bizar.
^^Nice,vad ca ai jucat ceva,deja ai niste Dragonbone armor pe tine.Also,Orc...good choice!Misto racial powerul ala...
Intre timp mi-am mai pus inca 2 gb RAM.E mult mai bine acum.In sensul ca am "freezurile" alea de cateva secunde muuuult mai rar.
Last edited by Shinobi; 18 noiembrie 2011 at 22:47.
|

19 noiembrie 2011, 16:44
|
 |
Local friendly troll guy dude
|
|
Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
|
|
Am oprit Orcul la lvl 35 ca deja mi se cam luase de dual wielding, care nu prea e asa de exciting precum fusese aratat. In schimb acum rulez un Wood Elf (Bosmer) pe care l-am crescut la Sneak 100 si vreau sa spun ca este de 3x ori mai lulzy si mai fun, cel putin in questurile pentru Thieves Guild/Dark Brotherhood.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|