Buna ziua.
Bai, eu sunt destul de comod asaaa, in sensul ca stiu, magazinul e foarte tentant, sunt baieti de treaba ca la balamuk pe acolo, beautiful scenery, soothing atmosphere, players si uameni cu care ai ce sa vorbesti.
Pe de alta parte, e cam departe de mine si desi ajung o data pe saptmana pe acolo, cand ma loveste bug-ul, nu mai stau sa caut oameni cu care sa joc pe acolo ci prefer sa fac una mica la mine acasa, cu niste gagii de pe strada pe care i-am convertit la 1) lapte cu cacao 2) bere 3) wargaming si 4) p0rn.
Jucam meciuri mici, sa nu ne plictisim si nici sa ne ardem ziua aiurea. Cand zic mici ma refer la EPIC 500 pt

hai si 700 pt. Ce e peste 700-900 pt e prea mult pentru moment. Mai micut ca e mai dragut sau cum e vorba. Plus ca jucand la 500 pt putem sa bagam mai multe meciuri intr-o zi, sa ne luam revansa, etc. Plus, more p0rrrrn, course!
Deci!, am nevoie de nici sfaturi.
Care ar fi dupa voi cele mai reliable army lists pentru Skaven si Vampire Counts?
Ma refer la liste de 500 pt. Va rog, fara "hai bah, lasa astea, ce e cacatul asta, joaca si tu baremi un 1500, sa vezi atunci + numai atunci etc!". Nope, sorry. 500 points.
Asadar, o lista Skaven la 500 points si una Vampire Counts tot la 500.
Any help?