Skaven no more? Cred ca da, nu m-am hotarat inca. Am scuza ca nu tin neaparat sa ma axez pe o rasa, colectionez, conversez si pictez o gramada de rase, just for the sheer fun of it. Modelele de la Skaven insa m-au cam dezamagit. In primul rand ca oricum le-ai picta tot nasol arata. Am incercat vreo patru-cinci combinatii de culori si nada, tot nu imi place paleta Skaven. Pacat, pentru ca Doom Wheel si Screaming Bell sunt de departe unele dintre cele mai faine "instalatii" scoase de Games Workshop. Nu stiu inca daca voi renunta la Skaven (probabil ca nu!), sunt inca foarte prins si atras de lore, de exemplu, my kind of lore. Sa vedem.
Pana una alta cred ca mi-am gasit noua rasa preferata. Warriors of Chaos, kind dudes. Mi-am luat ieri de la magazin setul de Chaos Knights si I am tongue-tied. Imi plac la nebunie! Nu am pictat prea mult la viata mea, true, dar nu cred sa ma fi excitat atat de mult pictand mounts-ii de la Chaos Knights. Stiu ca propozitia nu e corecta din punct de vedere al sensului dar e tarziu si am ochii incetosati de la fumul de tigara. No grass here, nu, nu, nu, nicotina pura. That's the way! Noapte buna.
|