|

12 august 2011, 07:23
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,323
|
|
Sister of battle -white dwarf
So..are cineva codexul? ceva ceva?ma intereseaza si pe mine un link ceva pt prima parte
|

12 august 2011, 07:58
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,244
|
|
cel mai bine ia-ti WD...

14 august 2011, 07:01
|
|
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2011
Posturi: 102
|
|
cine are nevoie de link sa dea un semn.scuze pt inconvenientele create.
Last edited by .Paul.; 14 august 2011 at 12:27.
|

14 august 2011, 08:17
|
 |
|
|
|
|
@ laur astea sunt pe internet,-it s all over.Everybody has them.So e bine sa lestim si noi.Mai e si gratis.
Toata lumea are codexurile armatelor adeverse de pe internet-normal.Ai nevoie doar de codexul tau si doar pt turnee internationale.
Asa de ce mai punem rumors,anyway merge sa cer si link privat da e mai bine aici pttoata lumea,nu cred eu ca cei de la GW o sa inkida acest site,mai inainte vor inkide dakka,warseer si restu
Last edited by usa_supersonic; 14 august 2011 at 08:31.
|

14 august 2011, 11:46
|
|
I like wet girls
|
|
Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
|
|
Acest site este al unui magazin ce are distributie GW. Are implicatii legale ceea ce este pus pe forum. Scoateti linkul voi inainte sa il scot eu.
|

15 august 2011, 01:43
|
 |
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de Niraco
Acest site este al unui magazin ce are distributie GW. Are implicatii legale ceea ce este pus pe forum. Scoateti linkul voi inainte sa il scot eu.
|
MEGA EXAGERAT,parca suntem copii.Nu au restu care sun site-rui internationale si avem noi.Zau asa
|

15 august 2011, 02:48
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Citat:
Original a fost postat de usa_supersonic
MEGA EXAGERAT,parca suntem copii.Nu au restu care sun site-rui internationale si avem noi.Zau asa
|
Nu este deloc exagerat, e chiar de bun simt. E si parte din regulamentul forumului inca de la creare. Warseer de asemenea au reguli similare, si daca te vei uita atent chiar si la sectiunea de zvonuri in general sunt date informatii gen "stats ca ale unui space marine" "costa de doua ori cat un space marine" etc. La fel au majoritatea forumului unde subiectul principal este un joc al GW.
Chiar daca la noi situatia e mai speciala (fiind mai saraci asa, in Europa de Est), linkurile la materiale care se afla sub incidenta legii de protectie a dreptului de autor nu sunt permise. Doar pentru ca nu intelegi tu de ce sunt astfel regulile nu inseamna ca sunt automat exagerate.
Si nu in ultimul rand, la magazin au ultimul White Dwarf cu prima parte a Codexului, ai vazut si tu asta acu 10 zile cand au jucat Toma si 'Tractor'. Nu iti taia nimeni capul daca te uitai in el.
|

15 august 2011, 03:25
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 444
|
|
Apropos de Sisters si WD, OK, am citit, mi-a placut, m-au convins sa imi cumpar primele 700 pt.
Silly question dar bai nene, unde gasesc si io punctele pentru fiecare model in parte?
Era chiar asa de awkward sa mentioneze si treaba asta in codexul din WD? Sa înțeleg ca trebe sa pun mana acum si pe vechiul codex Witch Hunters?
|

15 august 2011, 04:28
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Citat:
|
Original a fost postat de White Dwarf
Coming Next Month: Sisters of Battle Army List
Next month we present part 2 of the Codex, including everything needed to field the army.
|
Any other question?
P.S. inainte sa mai intrebe altcineva - Codexul va fi disponibil si pe site-ul GW, pentru descarcare, dupa ce vand numerele din august si septembrie ale revistei White Dwarf. Exact cum au facut cu Blood Angels in editia 4.
|

15 august 2011, 05:58
|
 |
|
|
|
|
LA warseer nu se spun punctaje,dar daca te uiti o sa vezi linkuri,poze etc,daor ca aparlavreo 2 luni dupa ce apare codexul.
Sunt total nemultumit,dar aia e ce sa fac acum,caut pe net in loc sa iau de la comunitate
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|