In ultiam vreme vad acest mesaj enervant de des - "serverul este momentan prea ocupat ca sa iti arate tie threadu asta. Plimba ursu!"
Se intampla doar la mine sau aveti si voi probleme d-astea? Mi se pare nitel ciudat avand in vedere ca trafic prea mult nu e pe forumul asta, iar forumuri unde intra sute de oameni zilnic merg fara probleme...
Unde e gazduit acum?
__________________ Nihil sine fortunam . . "Fettered by the petty dreams of lesser men, never again would the Space Marines conquer the galaxy."
In ultiam vreme juma din vizite mi se poticnesc in mesaju ala, iar azi la pranz m-a tinut asa juma de ora pana mi-am bagat picioarele si am plecat. Vorbi cu gazda, vedeti ce dracu are, altfel moare de tot forumu asta.
__________________ Nihil sine fortunam . . "Fettered by the petty dreams of lesser men, never again would the Space Marines conquer the galaxy."
Cred ca acum s-a rezolvat. pe server in aceste zile se faceau niste back-upuri de baze de date si aveam in setarile de forum load limit-ul la 10. Verifica CPU-ul si nu ii dadea bine si bloca. L-am marit la 50. Daca mai apare spuneti aici si il scot de tot.
Sunt singuru care a observat ca ora de pe forum nu mai e corecta? Postarea mea de la ora 14 apare ca fiind facuta la ora 10 (in GMT +2 cu DTS automat)...