|

26 ianuarie 2012, 17:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: octombrie 2007
Posturi: 257
|
|
Romania a semnat ACTA
SOPA/PIPA erau doar asa ca sa distraga atentia.
http://www.mofa.go.jp/policy/economy.../acta1201.html
Practic de azi poti fi "turnat" de isp si sa fii amendat sau sa faci puscarie direct.
Alte implicatii - marile corporatii pot cumpara drepturile de autor pentru diverse medicamente si sa interzica oricui altcuiva sa produca acele substante sau sa le plateasca lor tribut.
Daca plantezi anul asta ceva cu seminte cumparate de la un producator, la recolta nu mai ai voie sa pastrezi 1/4 din productie ca sa replantezi sezonul urmator, trebuie sa cumperi din nou de la producator.
|

26 ianuarie 2012, 18:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 327
|
|
Brb,cancelling/deleting torrentz....
|

26 ianuarie 2012, 18:20
|
|
Member
|
|
Data inscrierii: ianuarie 2012
Posturi: 40
|
|
Oh crap, and I thaught SOPA/PIPA was awful...Shit it's BAD!
|

26 ianuarie 2012, 20:02
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,323
|
|
Man,,,eu nu inteleg asa despre PIPA/sopa si acta e vorba
Adik care este impactul mai exact
Treaba cu agricultura...cum poate aia sa fie impotriva pirateriei? adik folosesc semintele mele deci piratez seminte.E posbil sa nu inteleg f bine despre ce e vorba
|

26 ianuarie 2012, 20:14
|
|
Member
|
|
|
|
Uite, ai auzit de megavideo/megaupload? A fost inchis din cauza lui SOPA, asa cum probabil a fost inchis si videobb.
SOPA/PIPA/ACTA pun accentul pe copyright, pe anti-piraterie. Deci, agricultura pierde fiindca inainte pastra 1/4 din semintele recoltate ptr urmatoarea recolta, economisind bani. Acum, daca cumpara de la producatori legalizati nu mai au voie sa faca asta, deci pierd 1/4 din profit. Acum intelegi?
|

26 ianuarie 2012, 20:37
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Ursa - crede-ne pe cuvant - e de rau. De foarte rau.
|

26 ianuarie 2012, 20:41
|
 |
Fabricator General
|
|
Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 856
|
|
Vezi acest forum plin de chestii care printre altele sunt copyright Games Workshop si noi care le folosim ? Da i se scoala lui GW sa ne violeze iata ca poate.
Mda ma intorc la dat cu DDOS-ul...

26 ianuarie 2012, 20:47
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,323
|
|
Oameni buni inteleg ideea de copyright..si mi se pare relatiz ok...cat tmp nu e impinsa la extrem
Nu inteleg insa care e treaba cu semintele.Daca eu cumpar seminte de la toma..si din seminte imi ies ardei apoi eu vand ardeii,ii mananc,ii replantez fac ce vreau cu ei.De ce trebuie sa cumpar iar seminte daca eu deja am
PS:mai codin..tu nu ai 13 ani?
|

26 ianuarie 2012, 21:02
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: octombrie 2007
Posturi: 257
|
|
"copyright" - obtii un serviciu de doua ori desii ai platit o singura data.
Legea e extrem de perversa din punctul asta de vedere.
Este foarte reala treaba, de asta se bateau producatorii britanici anul trecut. Dar ei sunt singurii oameni mai atenti la ce se intampla.
De ce crezi ca au tinut votul asta in secret dupa doar 3 luni la Japonezi?
Conform acestei legi orice reproducere poate fi sanctionata. Inclusiv un citat dintr-o carte, sau ca te invat eu pe tine ce m-a invatat pe mine la scoala. Practic n-o sa existe om pe planeta care sa nu incalce aceasta lege. Ceea ce duce la posibilitatea de a aresta pe oricine. Aceasi metoda o folosea si securitatea stalinista.
"Te-a parat x-ulescu ca nustuce"
|

26 ianuarie 2012, 21:13
|
|
Member
|
|
|
|
Ba da, usa, am 13 ani. Are ceva a face? Pot spune ca stiu mai multa politica decat proprii mei parinti, care au citit mult la viata lor... Nu conteaza varsta, ci ce faci cu ea... Si SOPA si PIPA(acum si ACTA) ma implica direct, fiindca ar putea inchide magazinul, ceea ce ar fi ff naspa ptr noi toti, pe langa faptul ca facebook, yahoo si wikipedia sunt si ele tinte.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|