Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 20 iunie 2009, 00:32
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
Implicit

Nu ma price3p deloc la fantasy dar pot sa dau un mic exemplu referitor la sentimentul lui Durin. In una din discutiile de pe un forum strain in care sunt membru un stimabil domn se plangea ca si-o ia ingrozitor de fiecare data cand joaca Eldari. a urmat o discutie chiar constructiva pe multe pagini despre modalitatile in care poti sa joci rasa distractiv si eficient. Acum nu stiu cat de balansate sunt rasele sau ce liste dure pot exista, dar sunt sigur ca poti gasi oponenti cu care sa incerci liste care sa cuprinda povestile eroice ale eroilor dwarfi din armata ta sau scenarii scrise in carti sau inchipuite. Un lucru frumos la aceste jocuri este ca limita este doar fantezia noastra si a celui cu care jucam.

in the end have fun!

PS in final acel domn si-a schimbat total mentalitatea in care isi juca rasa si a gasit noi motive de a continua
Reply With Quote
Vechi 30 iunie 2009, 16:46
Daymeare's Avatar
Daymeare Daymeare e offline
There is no spoon

Data inscrierii: iunie 2009
Posturi: 44
Implicit

Chiar daca ideea de fairness rules este in principiu buna mai ales pt o liga sau turnament, lista linkata de Durin este defecta fata de armatele care prin mecanica stabilita de gw nu pot sa aiba blocuri mari de infanterie (ogri mei de turneu ies la -50p pt ca ogri sunt mega cheze).

Ideea de a nu lua aceasi unitate de multe ori iarasi nu se aplica anumite armate (beast ogri,sakven,demoni) unde lipsa de alternative viabile sau regulile de compozitie ale armatei te duc la cheze

ca sa nu urmeze un mare flame nu zic de demoni decit ca -600p BSBu este ceam mai retardata tentativa care a incercat vreodata sa poatre titlu da fair (-1200 thirsteru e ok)

exceptind cazul in care la urmatoarea liga se vor prezenta numai orci empire dworfi si nijte vampiri gimpatzi, lista propusa necesita citeva adaugari (*pointing at Dan)

ps Durin intrun meci bazat pe tactica si experientza cred ca ai fii in dezavantaj (parerea me si nu ma intereseazaa ca mirie lumea pe la magazin)

ps2 pt cei care nu pot sa joace decit cu si contra blocurilor de infanteris le recomand Warhammer Aincients care e mult mai fair din punctu asta de vedere si in care diferentza mica de staturi intre unitatzi favorizeaza o abordare mai tactica
Reply With Quote
Vechi 03 iulie 2009, 13:39
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
Implicit

Ideea nu era neaparat sa se bazeze jocul pe experienta si tactica. Ideea era ca jucatorii armatelor care au aparut in ultimul an sa fie mai atenti. Uite, spre exemplu tu cu demoni, Ivan cu DE sau Narcis cu Lizzard men puteti sa jucati sub mediocru cu armatele voastre, puteti sa face greseli destul de mari si totusi sa castigati. Asta nu mi se pare foarte fair in principiu. Acum cum credeti si voi. Eu sunt dispus sa joc cu asa ceva si sunt destul de dezavantajat si eu cu Anvil care se pune ca trei warmachines si 1 dispell-dice. Meh...
Numai bine!
Vechi 03 iulie 2009, 16:02
Daymeare's Avatar
There is no spoon

Implicit

Durin man lista aia favorizeaza anumite armate pt ca fair cu toata lumea nu se poate,
limitind practic nr de armate cu care poate sa vina lumea (ogri sunt cheze dupa lista aia)
aleg sa ignor comentariile despre nivelului altor jucatori de la tine pt ca nu as putea satz-i raspund in limita restrictiilor de pe forum(dar ai putea sa te uitzi intii la greselile care le faci tu ca nus putzine)
cit despre a gresi si totusi cistiga,spune mai mult despre oponent decit despre cel care greseste, un player serios dacai aratzi flanku te sarjeaza in rear (si nici o unitate din joc momentan nu supravietuieste la o lancie in rear)

Numai bine!
Vechi 03 iulie 2009, 23:22
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
Implicit

Nu am incercat sa jignesc pe nimeni doamne fereste! Lasa, nu mai zic eu nimic ca se interpreateaza gresit vad ca.... Ca fapt divers. Cand ne mai onorezi domnul Lingura cu prezenta? Voiam sa mai jucam.

Sanatate!
Vechi 09 iulie 2009, 17:32
Daymeare's Avatar
There is no spoon

Implicit Armatele fair cam prea fair

am jucat luni cu Ivan si Bamfir pt a testa o lista mai friendly si pare cam flop
se penalizeasa cam mult protectia anti magie si blocurile mari nu functioneaza la fel de bine la toate rasele, si sunt penalizate prea mult optiunile de suport
mai am o lista de incercat da sar putea sa fie si mai fair (flop)
vedem

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare