Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 10 mai 2009, 13:49
Calotoiu Alexandru Calotoiu Alexandru e offline
2

Data inscrierii: aprilie 2008
Posturi: 68
Implicit

Cum pot sa fac poze in care sa iasa lumina ca lumea fara sa investesc intr-un studio de fotografie? Tre' sa le mai fac ceva dupa aia in programe gen photoshop? Ideea e ca si pe net .. am vazut 2 feluri de poze... alea in care miniatura arata ca in realitate, fie ea buna fie ea proasta si alea (printre care si ale mele) in care poza are cu totul alt contrast ca in realitate, culorile sunt more or less off, si lumina e total aiurea. Nu zic ca am cine stie ce aparat, e un canon digital realtiv ieftin, dar parca decat sa dau repede pe aparat parca as incerca sa vad daca nu fac ceva cum trebuie :P.

PS. Am pus poze in primul post din thread.

Numa' bine in Fatherland.
Reply With Quote
Vechi 10 mai 2009, 15:16
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

Cateva articole de pe CMON sa te ajute:

http://coolminiornot.com/article/aid/101

http://coolminiornot.com/article/aid/60

Bafta!

Citat:
Sun relativ convins ca e imposibil, dar se pot dezlipi chestii lipite cu plastic glue? Ca as vrea sa iau niste paianjeni de pe baze ca sa ii pictez ca lumea dar tipul de la care i-am luat i-a asamblat... Alta solutie in afara de rupt/ taiat exista?
Problema mare (si implicit si scopul la plastic glue) este ca odata lipit , greu sa scoti, sau sa cureti excesul de lipici. Eventual cu un cutter sa incerci sa cureti miniatura dupa ce ai lasat-o o saptamana in lichid de frana (cel putin la Tomb Kings mi-a mers destul de bine), insa pe viitor te sfatuiesc sa NU mai folosesti plastic glue pentru a lipi modele de infanterie. Foloseste un super glue puternic normal care nu ataca plasticul si nu il intareste. Eventual pur si simplu cu un cutter incearca sa tai lipicul de la baza (picioarele) miniaturii dupa ce l-ai lasat intr-un solvent care nu iti ataca plasticul.

Last edited by Commisar Jack; 10 mai 2009 at 15:24.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare