Pai cat de dur e depinde ca si pana acum pana la urma de noi

.
Pot sa iti raspund si la intrebarea cu hoardele, chiar destul de in detaliu:
Mie personal mi se pare ca este cea mai tare idee introdusa in warhammer in ultimele editii, si care face jocul foarte interesant. Spun asta pentru ca "steadfast" - regula care face unitatea sa fie "stubborn" daca are mai mult ranguri ca adversarul se aplica _DOAR_ daca unitatea e atacata exclusiv din fata.
Exista mai multe motive pentru care unitatile de infanterie mari si ieftine( numiti de acum in colo Regimentul infanterie "Prostovanii "pe scurt RIP) sunt bune.
1.RIP- au atacuri gramada plecand de la probabil 21 in sus
2.RIP- mor gramada dar nu le pasa pentru ca in adevaratul spirit al armatei ruse "sent in the next wave"
3.RIP- sunt stubborn, ceea ce inseamna ca tinute in zona generalului si a bsb-ului vor avea un break test de probabil 8-10 rerolabil. Asta inseamna ca pana cand adversarul nu termina de macelarit o buna parte din ei nu o sa plece de acolo.
4.RIP- pot deveni foarte puternice masini de ucis/ monstrii imposibil de ranit in combat/ aproape imuni la shooting cu ajutorul vrajilor care trebuie- uitati-va la postul lui Niraco cu Lore-urile de magie si o sa va sara in ochi ideile (Str as Ld, +4T ,WS10+I10 cateva exemple).
5.RIP- pot avea punch daca au un erou de combat inauntru.
6.RIP- pot ascunde in ele magii pentru protectie. Pentru intrebarea "si daca imi iese cu total energy si omor unitatea" vezi punctul 2.
7.RIP- in general sunt pe slotul de core si oricum trebuie umplut cu puncte pana la 25% din army size cel putin.
si 8-100. RIP se pot lua la kilogramin armata si costa putine putine puncte.
Concluziile mele din jocurile de pana acum: RIP sunt foarte foarte bune atata timp cat adversarul nu are prea multa branza la el. Cu branza care trebuie pot fi folositi chiar in liste de top.
Doar ca hoarda de goblini sa faca bine sa nu vina singuri, ci cu prietenii lor, ceilalti 60 de goblnii si fratiorii mai mari cei 50 de orci

.