|

07 octombrie 2011, 21:58
|
 |
Plague troll
|
|
Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 501
|
|
negru_the_one
Salut , ma numesc Vlad si sunt nou in WH40k.
Inca ma decid sa incep o armata de CSM, GK sau Tyranids.
Astept pareri .
|

07 octombrie 2011, 22:11
|
|
I like wet girls
|
|
Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
|
|
Salut Vlad,
Ai drepturi de postare pe tot forumul acum.
Referitor al armate trebuie sa ne ajuti cu cateva idei ce ti-ar placea la armata, ce te atrag la cele trei rase.....
|

07 octombrie 2011, 22:16
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Salutare,
Poate mentionezi de ce te atrag cele 3 armate, nu de alta dar sunt destul de diferite una de cealalta. Oricum, poti sa treci pe la magazin si sa frunzaresti cele trei codexuri...

07 octombrie 2011, 23:09
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Salut Vlad. Daca esti interesat in primul rand sa joci competitiv, te sfatuiesc sa alegi Grey Knights. Au Codex proaspat, solid, si chiar daca nu folosesti o lista luata de pe net tot vei avea sanse bune de castig in turnee. Chaos Space Marines ofera o singura lista competitiva intalnita peste tot, in timp ce tyranidele sunt undeva la mijloc.
Daca te intereseaza mai mult pentru hobby, adica pictat sau facut conversii, Chaos Space Marines au cea mai variata gama de posibilitati, atat cu cei 4 zei cat si diversele legiuni si bande de renegati. Tyranidele sunt din nou la mijloc din punctul asta de vedere (au modele pe care -trebuie- sa le convertesti si modele cu cre nu poti face cam nimic).
Daca vrei sa iti alegi armata bazandu-te mai ales pe fluff, atunci ramane 100% la latitudinea ta, toate armatele avand o poveste de fundal exceptionala.
Cum au zis si ceilalti - zi-ne mai multe si te vom ajuta cu placere cu ce informatii ai nevoie.
|

07 octombrie 2011, 23:28
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: octombrie 2008
Posturi: 486
|
|
Ia o armata care iti place cum arata si al carei fluff te atrage. Conteaza mai putin daca e puternica acum, pentru ca peste un an poate o sa fie cu totul alta situatia.
|

07 octombrie 2011, 23:48
|
 |
Plague troll
|
|
|
|
Multumesc pentru reply-uri. Momentan stau prost cu banii. Vreau sa incep cu un 6 mil la prima comanda si dupa o cresc cate putin.
La Tranyds arata frumos figurinele .Ma gandeam sa incep cu un battleforce, un hive tyrant si un trygon ( stiu ca m-ar ajuta mai mult trupe simple la inceput dar arata frumos... ).
La Chaos pare interesanta armata de dual lash si nu ar costa mult de construit. E dragut flufful.As incepe cu un DP , battleforce , un squad de berserkers si un defiler.
La GK imi plac paladinii ca unitate si armurile lor , am auzit ca sunt competitivi si daca USA vinde armata nu o sa mai fie nici unul care sa ii joace. Dar e cam plin de SM si SW.
As incepe cu Crowe , 2 squaduri de paladins , un dreadknight si vreo 2 squaduri de purifiers.
Astept propuneri cu ce armata sa incep , sa imi fac o idee.
noob questions are noobish
|

08 octombrie 2011, 00:04
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Inca nu ne-ai zis ce iti doresti de la hobby cel mai mult. Competitie? Modele? Pictat? Conversii? Fluff?
|

08 octombrie 2011, 01:14
|
 |
Local friendly troll guy dude
|
|
Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
|
|
Bine ai venit!
PROTIP - Foarte important sa te gandesti bine la asta:
Citat:
Original a fost postat de eFTy
Inca nu ne-ai zis ce iti doresti de la hobby cel mai mult. Competitie? Modele? Pictat? Conversii? Fluff?
|
|

08 octombrie 2011, 03:40
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,323
|
|
O Armata de paladini de GK e asa si asa.
O armata care sa contina terminatori e ok(terminatorii arata la fel ca paladinii nici o diferentza daor ca se keama altfel...deci pt model dar si competitiv as merge pe o unitate de 5 terminatori--sunt si trupe_
|

08 octombrie 2011, 06:51
|
 |
Plague troll
|
|
|
|
astea trei rase le-am ales pentru fluff , incerc sa imi gandesc armata pentru competitie
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|