Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 28 aprilie 2011, 00:22
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 444
Implicit Necromunda: Stories from the time when your mom was a gang member!

OK gang of duds, primul pas spre Uncharted Seas, Dystopian Wars si Battlefleet Gothic a fost facut. Ce urmeaza? Ce a fost.

Necromunda, aka cel mai mare joc din lume.

Games Workshop a publicat o gramada de minuni la viata lor, de fapt atat de multe incat cu greu isi poate cineva imagina ca va mai apare vreodata vreun publisher care sa ajunga la o asemenea istorie. Hai, com'on, stop the shit with Privateer Press and Comp. Dintre toate insa, Necromunda pare a fi cel mai smecher. I love Space Hulk, cred ca l-am jucat de peste 100 de ori iar daca imi da SMS Vannya pe la 3 dimineata ca are chef de un Space Hulk, ma scol din pat si sar la masa de jucat. Si dupa aia ma scol cu adevarat. Warhammer Quest, Space Crusade, HeroQuest, Man'o'War und so weiter, cred ca am reusit sa strang si sa joc 85% din jocurile vechi produse de Games Workshop. And quess what, imi plac toate. Deci din punctul asta de vedere nu prea am cum sa fiu obiectiv.

Even so: Necromunda.

Oh my dear jews.

Cum mortii ma'sii e posibil ca un joc de la inceputul anilor '90 sa fie atat de tare si desi nu mai are niciun support, sa continuie sa fie a kind of minor Holy Graal printre wargameri si connoisseurii sa il joace in disperare chiar si astazi? Doens't make sense.

Simplu. Pentru ca Necromunda este cel mai tare joc produs de Games Workshop.

Devualati-mi fix sapte motive pentru care afirmatia de mai sus este total aiuristica. De ce sapte? Pentru ca cinci motive le poate spune orice papagal iar sase, I dunno, pentru ca sase e ghey.

De ce e misto Necromunda? Pentru atmosfera super groovy, pentru coafururile sci-fi a la anii' 80, pentru minunatul cheesiness, pentru street fights si backstabbingurile din spatele blocurilor gri, pentru ca e suficient sa te uiti la copertile jocului si ale expansionurilor ca sa auzi CC Catch si Modern Talking cantand in fundal, pentru ca universul e atat de fucked up incat nu poate fi decat super cool, pentru ca exista posibilitatea de campanii si astfel e posibil sa iti faci tu si buddy-ul tau o poveste care sa o duceti N zile, luni, etc, pentru ca e destul de affordable in comparatie cu alte jocuri, pentru ca terenurile si scenery-urile de Necromonda kicks major ass, eu cred ca cele mai faine wargaming tables pe care le-am vazut erau pentru Necromunda, pentru ca regulile sunt destul de clare si nu exista N FAQ-uri, pentru ca filme precum Alien, Stalker, Brasil, Blade Runner s-au inspirat din Necromunda, desi Necromunda a aparut dupa (how awesome is that?), pentru ca lumea il joaca acum de placere, fara incrancenare, pentru ca exista o comunitate fidela pana la moarte jocului si pentru cateva zeci de alte motive.

Yep, d'aia Necromunda e cel mai tare joc din lume.

Salut.
Reply With Quote
Vechi 13 mai 2011, 11:24
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

Se baga vere careva la Necromunda sau la Mordheim?

Com'on, reguli de doar 30 de pagini la fiecare, nu va trebuie decat o mana de modele si distractie maxima! Pentru cei care nu au jucat niciodata Mordheim si s-au plictisit de Warhammer Fantasy, you are in for a treat!

Saptamana asta ma hotarasc ce masa urmeaza sa fac, pentru Necromunda sau Mordheim. Eu sunt bagat pana in gat.
Reply With Quote
Vechi 26 iulie 2011, 06:40
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

La Mordheim avusesem la un moment dat o inițiativă cu Efty (parca?), frumoase sistem īntr-adevăr. Īnsă aș da un bănuț acolo pentru o gașcă de Cult of Red Redemption pt 'munda. La Mordheim am doar un model și anume Ranger of Kislev, deci dacă vrei să jucăm un Mordheim, Daniel, do tell.

Citat:
Oh my dear jews.

Cum mortii ma'sii e posibil ca un joc de la inceputul anilor '90 sa fie atat de tare si desi nu mai are niciun support, sa continuie sa fie a kind of minor Holy Graal printre wargameri si connoisseurii sa il joace in disperare chiar si astazi? Doens't make sense.
Nu prea mai primește suport din cauză că Necromunda și fratele cel mic Mordheim au fost acele experimente GW geniale (vezi Space Hulk sau HeroQuest), dar care na, n-au apelat la gașca de puștani dornici de AWSM SPESS MERINZ ACTION. Că una e să vezi o miniatură ce seamănă cu solista de la Genitorturers (Madonna īn vremurile ei bune) făcută pān '92 și alta e să vezi o miniatură gen Michael Bay.

Asta e vreo pasiune d-aia de a ta pentru moment sau chiar vorbești serios. Fără mișto.

Last edited by Dabigbom; 26 iulie 2011 at 06:52.
Reply With Quote
Vechi 11 februarie 2012, 23:31
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

Deci nimeni, huh? Toata lumea o arde 40K, Warmachine si perenele Battlestar Galactica, Small World, eventual cate un Arkham Horror, niscavai WoW TCG si cam atat.

Altceva nu mai exista, nu? Nu intereseasa, nu? Oh fuck, don't be sheep.

Vorbim de Mordheim in curand. Mai am de pictat 3 buildings si am masa gata. 18 (!!!) buildings de la Table Top World, Kobblestone Miniatures, Pegasus Miniatures.

Si dap, Mordheim IS THE SHIT!
Reply With Quote
Vechi 12 februarie 2012, 15:27
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
Implicit

Eu as vota Mordheim. Dar un pic de rabdare. Incerc sa ajung in Bucuresti de 3 saptamani si nu pot cu vremea. Asa ca nu ma pot baga la nimic acum.

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare