Salut Menelvagor, scuze pentru raspunsul intarziat.
Din pacate trebuie sa te anunt ca desi Storm of Iron (de Graham McNeill), recomandata de Andrei (darthsihoron) este o carte foarte buna (favorita mea de pana acuma), aceasta nu se mai tipareste, deci nu o putem comanda. Daca esti insa din Bucuresti poti veni la magazin sa citesti din copia mea (am reusit s-o gasesc la un magazin de carti Second Hand din Anglia, de unde am trimis-o in America pentru a mi-o aduce un amic care a venit acasa de Craciun - ai dracu nu ne prea inghit).
Alte carti pe care le-am citit:
- Lord of the night (Simon Spurrier) - foarte buna, eroul principal este un Chaos Marine din Legiunea Night Lords, este foarte interesant sa vezi lumea 40k din perspectiva lui;
- Ultramarines Omnibus (Graham McNeill), adica Nightbringer, Warriors of Ultramar si Dead sky, black sun - Warriors of Ultramar este cea mai bine scrisa dintre cele trei, iar Dead sky, black sun este intr-o anumita masura continuarea evenimentelor din Storm of Iron.
- First & Only si Ghostmaker - primele doua carti din lunga serie Gaunt's Ghosts de Dan Abnett - actiunea are loc in jurul unui Colonel Comisar si unicul regiment de pe lumea Tanith (distrusa in timpul Cruciadei Lumilor Sabbat) - multi il considera pe Dan Abnett cel mai bun autor de la Black Library
- Horus Rising - prima carte din seria Horus Heresy (tot de Dan Abnett) - acuma o citesc, si e foarte bine scrisa, imi place foarte mult
Spune-ne de unde esti, si ce carti te-ar interesa, si la urmatoarea comanda ti le putem aduce. Doar sa verifici sa fie inca in tipar...