Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 11 aprilie 2007, 02:30
Menelvagor Menelvagor e offline
Overgrown Nurgling

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 98
Trimite mesaj via Yahoo la Menelvagor
Implicit Literatura 40k

Salut! Sunt relativ nou in lumea warhammer, dar am citit pe black library cateva carti de WH 40K care mi s-au parut interesante, dar as vrea sa cer parerea cuiva care poate a mai citit ceva.
Daca stiti cateva carti de 40k care v-au placut si ati avea recomandari sunt nerabdator sa le primesc
Reply With Quote
Vechi 13 aprilie 2007, 11:14
darthsihoron
Guest

Posturi: n/a
Implicit

recomand sa-ti iei storm of iron . de unde esti?
Reply With Quote
Vechi 15 aprilie 2007, 13:40
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,717
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Salut Menelvagor, scuze pentru raspunsul intarziat.

Din pacate trebuie sa te anunt ca desi Storm of Iron (de Graham McNeill), recomandata de Andrei (darthsihoron) este o carte foarte buna (favorita mea de pana acuma), aceasta nu se mai tipareste, deci nu o putem comanda. Daca esti insa din Bucuresti poti veni la magazin sa citesti din copia mea (am reusit s-o gasesc la un magazin de carti Second Hand din Anglia, de unde am trimis-o in America pentru a mi-o aduce un amic care a venit acasa de Craciun - ai dracu nu ne prea inghit).

Alte carti pe care le-am citit:
- Lord of the night (Simon Spurrier) - foarte buna, eroul principal este un Chaos Marine din Legiunea Night Lords, este foarte interesant sa vezi lumea 40k din perspectiva lui;
- Ultramarines Omnibus (Graham McNeill), adica Nightbringer, Warriors of Ultramar si Dead sky, black sun - Warriors of Ultramar este cea mai bine scrisa dintre cele trei, iar Dead sky, black sun este intr-o anumita masura continuarea evenimentelor din Storm of Iron.
- First & Only si Ghostmaker - primele doua carti din lunga serie Gaunt's Ghosts de Dan Abnett - actiunea are loc in jurul unui Colonel Comisar si unicul regiment de pe lumea Tanith (distrusa in timpul Cruciadei Lumilor Sabbat) - multi il considera pe Dan Abnett cel mai bun autor de la Black Library
- Horus Rising - prima carte din seria Horus Heresy (tot de Dan Abnett) - acuma o citesc, si e foarte bine scrisa, imi place foarte mult

Spune-ne de unde esti, si ce carti te-ar interesa, si la urmatoarea comanda ti le putem aduce. Doar sa verifici sa fie inca in tipar...
Reply With Quote
Vechi 19 aprilie 2007, 21:20
Overgrown Nurgling

Implicit

Scuze ca nu am raspuns dar am stat o sapt fara comp. sunt din bucuresti si am mai trecut pe la shop. sunt tipu care vrea sa isi ia army de dark eldar.
Dar revenind, m-am uitat pe net pe reviewuri si commenturi si nush cu ce sa incep. Adica toate reviewurile par super bune dar as vrea o recomandare de la cineva care a mai citit.
Efty, crezi ca as putea sa imprumut o saptamana Storm of Iron, dak inca o mai ai?
Reply With Quote
Vechi 19 aprilie 2007, 23:43
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

In special Storm of Iron, aia nu iese din magazin. E mai pretioasa decat necronii

Poate oricine sa citeasca la magazin, dar de luat cartile acasa, nu. In schimb pot adauga la orice comanda ce carti doriti sa cumparati (si sunt inca in tipar la Black Library).
Reply With Quote
Vechi 20 aprilie 2007, 02:55
Overgrown Nurgling

Implicit

Storm of Iron Reprint
Graham McNeill
Jul 2002
In stock

Daca dai comenzi dupa Black Library e posibil sa am noroc Ma mai uit ce as mai vrea, sa vad si cu banii si iti zic zilele astea. merci
Reply With Quote
Vechi 20 aprilie 2007, 16:14
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

Buna descoperire... Ma cam oftic acuma duap ce m-am chinuit sa pun mana pe cartea aia . Eh, mai bine pentru voi. Pe formularul meu de comanda nu apare, dar o sa il intreb pe tipul cu care tin legatura cum merg lucrurile cu cartile care nu sunt in lista...
Reply With Quote
Vechi 26 aprilie 2007, 01:16
venerablewolf's Avatar
venerablewolf venerablewolf e offline
Senior Member

Posturi: 268
Implicit

Deci

Ultramarine Omnibus - foarte buna. Actiune de calitate si arunca o priivire detaliata asupra mai multor lucruri, Chapterul Ultramarinilor (strict, rigid si inflexibil pana la absurditate), Chapterul Mortifactors (descendenti din ultras dar cu un background foarte interesant si misto), Iron Warrirors (nuff said) si Tyranids hive ships.

Primele 3 carti din seria Gaunt's Ghost (First and only, Ghostmaker, Necropolis) - Nu prea sunt fan al cartilor. Prezinta un univers 40k putin prea uman. Si gaunt e un comisar cam atipic in opinia mea. Nu m-au impresionat dar sunt o lectura placuta

Space Wolves Omnibus (Space Wolf, Ragna's Claw, Grey Hunter) - Carti bune. Nu fantastice dar bune. Scrise de King dezbat in detaliu backgroundul acestui chapter cat si ascensiunea lui Ragnar de la om simplu la Wolf Lord. O sursa excelenta de fluff

Last Chancers Omnibus (13th Legion, Kill Team, Anihilation Squad + 2 povestiri scurte de legatura) - Exceptionala trilogie. Preferata mea. Scrisa de Gav Thorpe e genial povestita iar personajele sunt foarte originale. Kage e magnific. O recomand cu caldura oricui.

Eisenhorn Omnibus (Xenos, Maleus, Hereticus) - Superba. Mai mult carte politista e un izvor deosebit de fluff pentru oricine. Imperiul privit din spatele cortinei. Nu vreau sa dau spoilere dar e o lectura deosebita. Cand cresc mare vreau sa fiu Inchiztor clar.

Let the Galaxy Burn omnibus - 39 de povestiri adunate intr-un singur volum. De la tampenii absolute la perle de geniu. Merita citite toate. Unele expun bucati de fluff pe care nu o sa le gasiti altundeva. Merita cu siguranta.

Horus Rising, False Gods - Primele volume din serie. M-au impresionat palcut. Ma asteptam la o tampenie insa dezbat foarte bine perioada dinaintea cat si din timpul ereziei. Superb scrise cu o atmosfera unica. Un must read. Trebuie sa-mi cumpar si continuarea.

p.s.
trebuie sa-mi fac si eu rost de Lord of the Night deoarece tocmai construiesc o armata de Night Lords si sunt mort dupa flufful lor. E buna ?
Reply With Quote
Vechi 26 aprilie 2007, 13:59
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

E pe locul 2/3 la mine LotN (acuma cand termin Horus Rising ma hotarasc care din astea doua intra pe 2 - Storm of Iron e inca pe 1). Vroiam si eu sa imi fac Noght Lords mai demult dar am aflat de noul Codex: Chaos asa ca sunt "on hold". In functie de compozitia noului Codex imi fac Alpha Legion/Night Lords/Iron Warriors (imi plac toate). Abia astept toamna asta

Si da, Gaunt este un personaj atipic (sincer ma cam irita perfectiunea lui din primele doua carti), dar peronsajele si evenimentele din jurul sau sunt foarte distractive. Abia astept sa termin acuma Horus Rising si sa iau Necropolis la mancat inainte sa continui cu Horus Heresy.
Reply With Quote
Vechi 17 mai 2007, 19:45
Thunderstruck's Avatar
Thunderstruck Thunderstruck e offline
Forum Scout

Data inscrierii: mai 2007
Posturi: 159
Trimite mesaj via Yahoo la Thunderstruck
Implicit

sunt interesat de storm of iron dar si de ultramarines omnibus intrucat construiesc o armata de ultramarines si ma intereseaza atat universul 40k kt si chestiunile de fluff deci intrebarea e km kt costa si kt timp dureaza pana ajung pe plaiurile mioritice. m-am uitat pe black library si sunt inca in stoc. multumesc anticipat

Last edited by Thunderstruck; 17 mai 2007 at 22:40.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare