Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 06 februarie 2012, 21:23
Crazy_mom's Avatar
Crazy_mom Crazy_mom e offline
Senior Member

Data inscrierii: septembrie 2011
Posturi: 133
Question Lista de SW 1850

1. Rune Priest (Chooser of the Slain)+5 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
2. 6 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
3. 6 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
4. 6 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
5. 5 Grey Hunters(Flamer)+Wolf Guard+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
6. 5 Grey Hunters(Flamer)+Wolf Guard+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
7. 6 Long Fangs(5 missle launcher)+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
8. 6 Long Fangs(5 missle launcher)+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
9. 6 Long Fangs(5 missle launcher)+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
10. 5 Scouts(4 sniper + 1 meltagun)+Wolf Guard(Combi-melta)

Rune Priest: Runic weapon+Powers: Jaws + Living Lightning

T: 1848 p Models: 64 Vehicles:9

Pareri,opinii,imbunatatiri ???
Vechi 06 februarie 2012, 23:27
negru_the_one's Avatar
negru_the_one negru_the_one e offline
Plague troll

Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 501
Implicit

Cred ca poti sa renunti la un squad de trupeti sa faci aia 3 rinoceri in razorbacks....daca faci spamm...o faci pana la capat...nu cred ca combi flamerele sunt utile ...tot melta.
Daca te intalnesti cu hoarde dai cu long fangs cu plesti
Vechi 07 februarie 2012, 01:11
Niraco Niraco e online acum
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Crazy_mom Vezi Post
1. Rune Priest (Chooser of the Slain)+5 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
2. 6 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
3. 6 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
4. 6 Grey Hunters(Wolf Standard+meltagun)+Wolf Guard(Combi-flamer)+Rhino
5. 5 Grey Hunters(Flamer)+Wolf Guard+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
6. 5 Grey Hunters(Flamer)+Wolf Guard+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
7. 6 Long Fangs(5 missle launcher)+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
8. 6 Long Fangs(5 missle launcher)+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
9. 6 Long Fangs(5 missle launcher)+Razorback(Lascannon+T.L.plasmagun)
10. 5 Scouts(4 sniper + 1 meltagun)+Wolf Guard(Combi-melta)

Rune Priest: Runic weapon+Powers: Jaws + Living Lightning

T: 1848 p Models: 64 Vehicles:9

Pareri,opinii,imbunatatiri ???
- combi melta impreuna cu melta hunterii
- fara sniper weapons pe scouts. eu recomand si un fist pe WG dar nu e obligatoriu (oricum e low priority in list building)
- eu nu sunt adeptul de 5 missiles dar cum vrei. e o optiune ok desi cateva bodies in plus ajuta
- joaca cateva partide si vezi daca lasplas>tl-Las. Eu inca nu sunt hotarat care e mai ok.
- nu stiu daca wolf standard se merita in afara de squad-ul rune priest-ului. In principiu neavand PW sau PF, vei pierde aproape toate combat-urile cu squad-uri care au asa ceva si nu au doar 5 membri indiferent de wolf standard sau nu. vezi cum le echilibrezi.
- imi plac rhino-urile

In plus uite o lista la care lucrez eu
nu ca sa o imiti (deoarece si a ta e buna) ci doar ca variatie si de ce nu sa primesc si eu parari (hijacking the thread mwuahahaha)

HQ
Rune priest chooser living lighting jaws sau shield
Elites
5 scouts melta
Dread TL autocannon TL autocannon
5 WG 3 x bolt pistol+combimelta 2x combimelta +powerfist
Razorback Lasplas sau tllas
Troops
9 Blood claws melta
Rhino
9 blood claws melta
Rhino
5 grey hunters melta
Rhino
5 grey Hunters melta
Rhino
5 grey Hunters melta
Rhino
Heavy
5x Long fangs 4 x missiles
Razorback
5x Long fangs 4 x missiles
Razorback
5x Long fangs 1 x missiles 3 x lascannon
Razorback
Exact 1850 puncte 69 de modele 10 vehicule ( 4 razors, 1 dread 5 rhino)

8 unitati de suport, 12 elemente care inainteaza (grupate in 6 targets)
Razorbacks care nu sunt ingreunate in a trage de necesitatea calatorilor de a se misca undeva.
Dread ca se poate si arata cool
9 missiles, 7 lascannons, 3 autocannons , 4 melta teams (blood claws nu i-am luat in considerare), 2 unitati de CC.

Tu ai cateva flamere in plus, 2 focuri de plasma de pe un las plas in plus, 2 focuri de heavy weapon in plus (missiles/lascannon/autocannon). Ai mai putina capabilitate de CC si 5 modele mai putin. Plus echipele de flamere daca vor sa mearga mai repede provoaca sa nu traga tankutul.

Listele sunt oarecum echivalente.

Last edited by Niraco; 07 februarie 2012 at 01:53.
Reply With Quote
Vechi 07 februarie 2012, 14:16
Crazy_mom's Avatar
Senior Member

Implicit

niraco o intrebare dc ai pus melte pe blood claw?....astia sunt buni numai de CC si nu shooting pt ca au BS 3 si din cauza regulii aleia ca la 6 inch de un squad inamic sunt atat de nebuni ca nu mai trag....si care unitati au care WG?
Vechi 07 februarie 2012, 14:34
Crazy_mom's Avatar
Senior Member

Implicit

si in legatura cu combi...... pana ajung ei destul de apropae de un vehicul sa-l bubuie cred ca deja le-am distrus cu missle launcherele, lascannoanele si living lightning-ul...iar astia vor fi cel mai probabil asaltati....in cazul asta e destul de bn sa apuci sa dai cu flamer mai ales daca inamicul are AS slab si depinde in special de cover(gen Orks si Garda) sau daca vine in nr mare. Am pus un combi melta pe WG cu Scouts ca macar asta stiu ca are sanse mari sa ajunga langa un vehicul fara sa mai mearga juma de masa....

Iar despre combinatia rhino-razor Negru .....am nevoie de truoe care sa se miste cat mai repede pt ca in fond rhino sau razor tot aia e cand vine vb de armour....praf....un razor se va misca 6 inch ca sa poata trage un rhino 12 dar ambele pot fi scoase din tura 1 macar sa inainteze...si rhino-ul are repair...
Vechi 07 februarie 2012, 15:48
negru_the_one's Avatar
Plague troll

Implicit

Din cunostintele mele dubioase imi aduc aminte ca blood claws ignora regula aia tampita daca au in squad un Wolf Guard . Chiar daca au BS3 , tot e o sansa sa bubui un vehicol.

Lista asta este de shooting,ai Long Fangs si Razor spamm sa stai in spate si sa tragi...nu te misti tu la ei....te misti putin doar in caz ca vin niste unitati close combat si sa nu fie autohit.
Te duci cu trupele pe ei daca au shooting mai bun sau sunt shooting cu unitati zob la close combat.
Vechi 07 februarie 2012, 16:29
laudarkul's Avatar
laudarkul laudarkul e offline
Senior Member

Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
Implicit

@Crazy_mom...Squadurile tale sunt formate din 6 GH + WG? Daca da, de ce 6 si nu 5 (daca am inteles gresit ignora mesajul )? Iar wolf standard-urile ce iti aduc in plus? Daca ai renunta si la ele nu s-ar face de inca un squad de scouti? Nu am cartea la mine si doar intreb...
Vechi 07 februarie 2012, 17:41
Crazy_mom's Avatar
Senior Member

Implicit

Lau trupele din rhino sunt 7 fie ca sunt numai gh si wg fie ca au rune priest. La 7 intr-o trupa as spune ca wolf standard merita la 6 sau mai putin nu iar o a doua trupa de scouts.... n-ar fi rau dar costa minim 103 p cu melta si wolf guard cu combi.
Si negru da blood claw nu mai au pocitania aia de regula daca au wg. Dar daca ala moare atunci astia au probleme. Si desi o melta la 4+ nu e chiar rau ma gandeam sa le dau un flamer... Macar nu are legatura cu BS lor.
Oricum nu-s nici pe departe expert dar asta e parerea mea.
Vechi 07 februarie 2012, 19:38
Niraco Niraco e online acum
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
Implicit

Citat:
niraco o intrebare dc ai pus melte pe blood claw?....astia sunt buni numai de CC si nu shooting pt ca au BS 3 si din cauza regulii aleia ca la 6 inch de un squad inamic sunt atat de nebuni ca nu mai trag....si care unitati au care WG?
pentru ca Blood claw au cate un WG cu combi melta si Power fist sa ii conduca si ignora regula de asalt. restul de 3 wg sunt 1 la scouti si 2 la unitati de grey hunteri in rhino

Citat:
si in legatura cu combi...... pana ajung ei destul de apropae de un vehicul sa-l bubuie cred ca deja le-am distrus cu missle launcherele, lascannoanele si living lightning-ul...iar astia vor fi cel mai probabil asaltati....in cazul asta e destul de bn sa apuci sa dai cu flamer mai ales daca inamicul are AS slab si depinde in special de cover(gen Orks si Garda) sau daca vine in nr mare. Am pus un combi melta pe WG cu Scouts ca macar asta stiu ca are sanse mari sa ajunga langa un vehicul fara sa mai mearga juma de masa....

Iar despre combinatia rhino-razor Negru .....am nevoie de truoe care sa se miste cat mai repede pt ca in fond rhino sau razor tot aia e cand vine vb de armour....praf....un razor se va misca 6 inch ca sa poata trage un rhino 12 dar ambele pot fi scoase din tura 1 macar sa inainteze...si rhino-ul are repair...
referitor la prima afirmatie, in general nu e adevarata. Exista un motiv important pentru care melta e atat de utila: reliability atat la armor penetration cat si pe damage chart (2d6 precum si ap1).

a doua afirmatie e perfect corecta si exprima de ce folosesc si eu rhino-uri. si in plus din rhino poti sa tragi melta din razor tre sa te dai jos.

Citat:
Original a fost postat de negru_the_one Vezi Post
Lista asta este de shooting,ai Long Fangs si Razor spamm sa stai in spate si sa tragi...nu te misti tu la ei....te misti putin doar in caz ca vin niste unitati close combat si sa nu fie autohit.
Te duci cu trupele pe ei daca au shooting mai bun sau sunt shooting cu unitati zob la close combat.
incorect. ai obiective ce trebuie luate. orice lista care sta pe loc indiferent cat e de buna la shooting va pierde meciuri in mod constant. in plus SW sunt armata de middle terrain cu shooting constant la raza lunga si medie. Nu ai anti infanterie eficienta la long range decat daca nu tragi cu missilele dupa tankuri si le irosesti pe infanterie.

Citat:
Si desi o melta la 4+ nu e chiar rau ma gandeam sa le dau un flamer... Macar nu are legatura cu BS lor.
Oricum nu-s nici pe departe expert dar asta e parerea mea.
Melta e sa incerci sa dai jos un transportor cu ei. nu reusesti incepi sa tragi cu misisle si restul. oricum ideea e o optiune in plus sa dai jos cutia sa asaltezi continutul. Daca ai nevoie de flamer la 40 de atacuri de CC inseamna ca te-ai intalnit cu 100 de orci si oricum esti mort

Last edited by Niraco; 07 februarie 2012 at 19:51.
Reply With Quote
Vechi 07 februarie 2012, 23:14
negru_the_one's Avatar
Plague troll

Implicit

@ niraco , poti merge cate 6 inchi si sa tragi cu Razors, nu trebuie sa capturezi obiectivele in tura 1-2 . Chiar daca din Razor nu poti trage....te dai jos si tragi /asaltezi.
Eu vad scopul la Rhinos ca fiind mobilitatea si cum SW au destule arme de raza pot sta tura 1-2 sa traga si sa inainteze cate putin in caz de nevoie.

@ crazy_mom , testezi ambele variante si o alegi in final pe cea care te-a satisfacut.

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare