Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 09 mai 2010, 21:08
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Gorebull BSB cu casca magica, armura grea, scut, topor cat casa, piele tabacita si colti ascutiti (gouge tusks - armour piercing) ar cam avea sanse sa iti bata lordul in tarana (momeala cu catei sau un herd si apoi sarja in flanc). Oponentul tau nu avea jabberjaw sau gorgon?
Reply With Quote
Vechi 10 mai 2010, 09:35
dymen's Avatar
dymen dymen e offline
Lord of the Harvest

Data inscrierii: mai 2007
Posturi: 140
Implicit

Aparent, nu multa lume foloseste lore of Shadow.
Si probabil multa lume subestimeaza animalul de hellcanon. Ceea ce e ciudat, pentru ca artileria trebuie sa pice in general prima.

Noii beastmeni au fost trecuti prin perete de catre dark elfi. Assassins rule!
Vechi 10 mai 2010, 13:47
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

Citat:
Original a fost postat de dymen Vezi Post
Noii beastmeni au fost trecuti prin perete de catre dark elfi. Assassins rule!

Lista cu care te-ai batut por favor?
Reply With Quote
Vechi 10 mai 2010, 16:59
dymen's Avatar
dymen dymen e offline
Lord of the Harvest

Data inscrierii: mai 2007
Posturi: 140
Implicit

Ask banton. Nu a fost SRS game, oricum. Nu ma astept sa se intample din nou, exact la fel.
Vechi 11 mai 2010, 00:29
Calotoiu Alexandru Calotoiu Alexandru e offline
2

Data inscrierii: aprilie 2008
Posturi: 68
Implicit

Nu stiu ce avea bsb-ul dar nu avea 0+ sigur....
Si avea un frenzied rare minotaur mare dar nu prea a facut nimic in knigths

Astazi am avut cel mai oribil meci de warhammer din viata... Lista ok de DE impotriva mea... dar am avut niste roll-uri incredibile:

Flanc de knights of nurgle cu banner of rage si general cu demonsword in cold one knighti: (adica 3 knights si lordul dau in unitate) 0 morti. Da inapoi. Moare 1 knight. Pierd lupta fug si ma prinde. Flanc de knights of khorne in hidra cu potential overrun in sorceress de lvl 4. 15 atacuri. Un zar a fost 2. Restul mai mici . Pierd lupta fug, nu ma prinde dar nici nu mai rally. am ramas cu blocul de warrior cu magii... hellcannon dar picase odata deja LD test si mancase niste harpii... trage dupa black guard scatter 10 in ghiciti : warriori. mor 6. In acel moment am dat mana cu adversarul si mi-am aruncat zarurile.
Cred ca i-am omorit in total 2 unitati de harpii, una de shades si cred ca o rana sau doua pe sorceress de lvl 4.
A... si sa nu uit... 2 miscast-uri in 4 runde de magie, cu doar 2 magi si cate 2 power dice pe spell. (Nu avea Hotek)
Era tura a 4-a..

Mai a avut si altcineva zile cu roll-uri de-astea sau ar fi cazul sa ma iau un bilet la loto pentru ca e o mare aliniere de stele/planete?
Reply With Quote
Vechi 11 mai 2010, 08:06
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Heh, am patit si eu d-astea. Knights sarjand dwarfi, nu omoara nimic, fug si sunt prinsi. Miscasturi garla (eram cu demoni, aveam doar un lvl2 de Tzeentch si doi lvl1 de Nurgle si Slaanesh), iar la mine hellcannonu mai mereu m-a tradat (ce-i drept insa, am jucat cu el mai mult pe editia veche).

Shit happens...
Reply With Quote
Vechi 11 mai 2010, 08:18
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,491
Implicit

eu le am zi de zi
Reply With Quote
Vechi 11 mai 2010, 10:30
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

Mai toata lumea a avut d-astea. Ca ai bulan sau nu aici, tot depinde cu ce sarjezi si mai ales cu ce intri in combat.
Reply With Quote
Vechi 23 mai 2010, 11:03
Calotoiu Alexandru Calotoiu Alexandru e offline
2

Data inscrierii: aprilie 2008
Posturi: 68
Implicit

Daca tot am vorbit de pregatiri... sa zic si cum a fost (normal ca fac asta doar pentru ca a iesit bine)

Turneul s-a terminat si rezultatul a fost mai mult decat multumitor Am un mic trofeu auriu pe care scrie locul 1.
Lista pe care am jucat-o seamana cu cea postata mai sus, cu mici diferente in general mai putina magie, mai mult punch. am jucat doar 2 caddies de nurgle lvl 1 cu care am inchis efectiv toata magia.

O sa pun niste rapoarte mai detaliate mai incolo dar intai rezultatele:

Game 1: VS Orci si goblini singurul meci unde nu castigat, la sfarsit el mai avea una de lupi una de paianjeni si un boar rider si eu juma de hellcannon (very bloody...) Am pierdut cu 9 - 11 si am luat 1900 victory points...
Game 2: VS Chaos Warriori- la sfarsit el mai avea 10 marauderi pe jos, eu pierdusem doar marauderii calare lupii, 1x Knights si lordul. Victorie 16-4
Si acum incepe partea interesanta:
Game 3:VS Lizardmen - la sfarsit el mai avea 2 magi eu pierdusem marauderii calare, cainii si juma de lord. Victorie 17-3
Game 4:VS Vampire Counts: - la sfarsit el mai avea jumate dintr-o unitate de ghouls, eu le fel ca in meciul precedent- Victorie 17-3
Victory points la final aveam OVER 9000, lista fiind destul de ofensiva. Nu am jucat la denial, ci all for victory si a mers.

O sa revin cu poze cu trofeul si rapoarte.

Mi se pare ca ideea cu trofeul e super tare si am putea sa o facem si noi (e o miniatura pictata auriu pe un soclu)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare