Daca tot am vorbit de pregatiri... sa zic si cum a fost (normal ca fac asta doar pentru ca a iesit bine)
Turneul s-a terminat si rezultatul a fost mai mult decat multumitor

Am un mic trofeu auriu pe care scrie locul 1.
Lista pe care am jucat-o seamana cu cea postata mai sus, cu mici diferente in general mai putina magie, mai mult punch. am jucat doar 2 caddies de nurgle lvl 1 cu care am inchis efectiv toata magia.
O sa pun niste rapoarte mai detaliate mai incolo dar intai rezultatele:
Game 1: VS Orci si goblini singurul meci unde nu castigat, la sfarsit el mai avea una de lupi una de paianjeni si un boar rider si eu juma de hellcannon (very bloody...) Am pierdut cu 9 - 11 si am luat 1900 victory points...
Game 2: VS Chaos Warriori- la sfarsit el mai avea 10 marauderi pe jos, eu pierdusem doar marauderii calare lupii, 1x Knights si lordul. Victorie 16-4
Si acum incepe partea interesanta:
Game 3:VS Lizardmen - la sfarsit el mai avea 2 magi eu pierdusem marauderii calare, cainii si juma de lord. Victorie 17-3
Game 4:VS Vampire Counts: - la sfarsit el mai avea jumate dintr-o unitate de ghouls, eu le fel ca in meciul precedent- Victorie 17-3
Victory points la final aveam OVER 9000, lista fiind destul de ofensiva. Nu am jucat la denial, ci all for victory si a mers.
O sa revin cu poze cu trofeul si rapoarte.
Mi se pare ca ideea cu trofeul e super tare si am putea sa o facem si noi (e o miniatura pictata auriu pe un soclu)