Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 16 aprilie 2008, 23:10
Thunderstruck's Avatar
Thunderstruck Thunderstruck e offline
Forum Scout

Data inscrierii: mai 2007
Posturi: 159
Trimite mesaj via Yahoo la Thunderstruck
Question Knightly Orders- The Order of the Sacred Scythe

Well dupa cum stiti am inceput sa imi caut armata pentru fantasy. Am tot oscilat intre Lizardmen, Hordes of Chaos si mai nou Empire.
Imperiul mi se pare foarte interesant din perspectiva fluffului iar faptul ca este inspirat atat din Imperiul Romano-German cat si din Imperiul Habsurgic nu poate decat sa imi prezinte un motiv in plus pentru a alege aceasta factiune.

Anyway acum vreo 2 zile am inceput sa caut pe net fluff despre imperiu si am dat peste ordinele cavaleresti. De departe ordinul care mi-a creat cea mai buna impresie a fost The Sacred Scythe (atat datorita ideii de vampire slayers cat si datorita miniaturii de pe site-ul GW care mi se pare absolut geniala) followed closely by the Reiksguard.

Acum: motivul pentru care am deschis acest thread in sectiunea narativ este acela ca de cand am descoperit The Sacred Scythe tot caut fluff despre acest ordin fara sa gasesc mai nimic pe net. Intrebarea mea este: exista un fluff bine conturat facut de catre GW despre acest ordin ( net/carti de la black library/army book-uri mai vechi)?

Cheers si mersi anticipat.

Last edited by Thunderstruck; 17 aprilie 2008 at 17:30.
Reply With Quote
Vechi 16 aprilie 2008, 23:58
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

am citit si am vazut miniatura, destul de misto

eu personal as face Cavalerii Ordinului Basarab
(but then again ... stii la ce ma refer)
Vechi 17 aprilie 2008, 18:06
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

You are in luck. Da exista fluff oficial GW despre mai toate Knightly Orders/Magic Colleges etc. pe care le gasesti in cartile de Warhammer Fantasy RPG. Voi copia aici niste extrase din carti later on.
Reply With Quote
Vechi 17 aprilie 2008, 20:12
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Sau ai putea sa ii dai direct materialele...
Reply With Quote
Vechi 17 aprilie 2008, 21:07
Thunderstruck's Avatar
Thunderstruck Thunderstruck e offline
Forum Scout

Data inscrierii: mai 2007
Posturi: 159
Trimite mesaj via Yahoo la Thunderstruck
Implicit

thanks for the help guys. abia astept sa pun mana pe fluff
Vechi 19 aprilie 2008, 10:22
Commisar Jack's Avatar
Patriotic Nigra

Implicit

Fluff sent. Mission complete. Lock.
Reply With Quote
Vechi 19 aprilie 2008, 10:37
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

Paul esti moderator mai nou? Dau lock cand cred eu ca e cazul. Ai trimis tu in mod special tot fluff-ul din existenta de la The Sacred Scythe? Nu va mai aparea niciodata fluff despre ei?
Reply With Quote
Vechi 19 aprilie 2008, 21:33
Commisar Jack's Avatar
Patriotic Nigra

Implicit

ah nu, Doamne fereste. Chiar sper sa apara un fluff bine definit pt toate Knightly Orders, insa daca vrem sa dezbatem fluff and stuff atunci ar trebui sa se faca un thread mare numit Fluff de fantasy (post here) ceva de genul, ca se stie f bine ca jucatorii in general in special cei de 40k, nu toti, dar majoritatea nu suporta fluff-ul de fantasy si nu prea le pasa in general de acesta. asta cel putin am observat eu...acum na. Dar ca sa-ti raspund la intrebare, nu cred ca va mai aparea fluff nou despre Sacred Scythe pt ani buni deoarece este unul dintre cele mai putin populare Knightly Orders. Lui Thunderstruck i-am dat tot ce am putut gasi despre Empire, Knightly Orders, Colleges of Magic etc. insa nu am gasit un fluff bine definit pt Sacred Scythe si dat fiind faptul ca nimeni nu o sa citeasca 20 de pagini de fluff de fantasy I highly doubt this thread will be of any use.

p.s Ceea ce am scris mai sus se considera off-topic?
Reply With Quote
Vechi 20 aprilie 2008, 13:04
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

Asta ar fi putut sa zica cineva si despre Soul Drinkers inainte ca Ben Counter sa se apuce de scris cele trei carti. Erau doar un nume si un colour scheme, nimic mai mult.

In alta idee, a citit cineva cartile din seria Vampire Wars? Ma gandesc ca paote apar acolo, macar mentionati intr-o pagina pe la mijloc. Pana nu trecem prin tot fluff-ul existent nu putem sti, asa ca nu poti spune ca gata, pentru ca nu ai gasit tu fluff, nu exista. Sau poate Pepi se hotaraste sa scrie el niste fluff, daca intr-adevar nu exista. Nu cred ca va fi ignorat de cei de pe forum...

Aici e sectiunea de Fantasy, nu conteaza daca altora nu le place fluff-ul pentru ca le place doar 40k-ul.

Iar la p.s., nu.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare