|

19 ianuarie 2012, 20:32
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
In esenta, Inchizitia si comandamentul suprem vor fi "jucate" de mine, si nu voi permite comportament random. In schimb voi rasplati comportamentu cat mai aproape de fluff si bun simt.
Campania si povestea vor misca in continuu, chit ca are loc un meci sau ca au loc 10 intr-o saptamana. Directia in care va misca va depinde in mare de voi, dar daca sa zicem pe un front nu misca nimic timp de o saptamana doua, sa zicem, sa nu va mirati ca deodata unele planete sunt cucerite de opozitie, apar intariri sau sunteti flancati. In alte cuvinte, asa cum exista consecinte pentru orice actiune, vor exista consecinte si pentru inactiune.
Sper ca asta va fi suficient ca motivatie (pe langa dorinta de a juca meciuri mai neobisnuite) si d-asemenea sper ca vor fi suficienti participanti in campanie pentru a vedea rapoarte cat se poate de des, chair daca unii participanti vor juca mai rar sau vor face pauze (deh, sesiune, munca , etc).
|

20 ianuarie 2012, 11:45
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
|
|
Oh well, se pare ca nu am cu cine (cu ce rasa / factiune, I mean) sa joc in campania asta.  Next time.
|

20 ianuarie 2012, 12:36
|
|
I like wet girls
|
|
Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
|
|
Citat:
Original a fost postat de Etherdrinker
Oh well, se pare ca nu am cu cine (cu ce rasa / factiune, I mean) sa joc in campania asta.  Next time.
|
de ce? ce vrei sa joci si nu se poate.
Principiul acestei campanii este ca orice poate fi adus si introdus in ea. Vrei DKOK? nu e nici o problema, sunt destule deathworlds unde expertiza lor e necesara si maine se scoala marele general si solicita cateva regimente.
Vrei un chapter obscur sau chiar pe mighty ultramarines? no probemo. poimaine joineaza.
deci ce ti-ai dori? si suntem aici sa te facem fericit

20 ianuarie 2012, 13:55
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Etherdrinker..Spune cu ce ai vrea sa participi...

20 ianuarie 2012, 15:20
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Uau, Dan, sper sincer ca ai postat pur si simplu in threadu gresit.
Am zis in mod repetat ca absolut oricine cu orice poate participa...
|

22 ianuarie 2012, 19:24
|
|
I like wet girls
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de .Paul.
Nu cred ca e neparat nevoie de un time limit cat de un nivel permanent de implicare al jucatoriilor in campanie. Nu as fi deranjat sa fie o campanie consistenta care sa dureze cateva luni bune dar mi-ar displace ca ea sa se rezume la niste meciuri cu o motiviatie de genul: "iti invadez planeta ca e verde si mie imi place culoare verde"
Poate ar fi util un sistem de reguli care sa incurajeze jucatorii sa actioneze conform rasei/fluff-ului lor si in acelasi timp sa se puna accentul pe elemente diplomatice in cazul in care acestea sunt posibile. Inchizitia ar putea sa joace un rol extrem de important in anumite trataive/decizii dupa parerea mea tinand cont ca GK nu apar in mod direct in campanie. That is my two cents.
|
Your two cents are good.
ce pot sa spun e ca exista un sistem in spate. Exista modalitati ce le are GM-ul pentru determinarea cuceririi unor teritorii, inaintarea in o batalie pentru o planets si modificarile capacitatii anumitor armate de a inainta in campanie. NU le-am scris in mod special pentru a lasa jucatorilor ideea de poveste mai intai si mai putin ideea de castig 2 lupte si fac destule puncte sa cuceresc space port-ul de pe planets xyz.
DIplomatia este posibila si chiar incurajata in limitele unui Role playing decent.
Exista un sistem prin care se pot inregistra jocuri intre un jucator din campanie si unul care nu joaca in campanie, deci aportul va fi mult mai larg.
Avem tools sa intergram orice Chapter, rasa, factiune sau regiment obscur il puteti imagina. Si vreo 200-300 de pagini de fluff numai despre planete, regiune si diferite factiuni.
In rest asteptam jucatori care sa ii intereseze sistemul si sa isi declare intentia de a participa. Asa ca postati intentia sa stim si noi la ce sa ne asteptam.
PS Campania de unde am furat cu Efty sistemul merge in Anglia de 6 ani

22 ianuarie 2012, 20:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Citat:
Original a fost postat de Niraco
PS Campania de unde am furat cu Efty sistemul merge in Anglia de 6 ani 
|
Asta suna destul de bine...

23 ianuarie 2012, 10:30
|
 |
Member
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 81
|
|
Pot sa particip cu SoB sau cu DE
|

09 februarie 2012, 19:14
|
|
I like wet girls
|
|
|
|
Domnilor pana acum avem 2 participanti?
Pe 15 martie ii vom da drumul dar trebuie sa stim si noi cine si cum vrea.
Last edited by Niraco; 09 februarie 2012 at 19:29.
|

09 februarie 2012, 19:48
|
 |
Plague troll
|
|
Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 496
|
|
Death Guard isi va face aparitia prin mine