Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 20 noiembrie 2011, 16:56
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
Implicit Innistrad - Cine mai joaca MtG la Hobby Games?

Mai exista amatori de MtG in bastionul Hobby Games? Sau e un subiect tabuu, de moment ce magazinul nu distribuie nimic MtG, deci si prin urmare nici de jucat nu se joaca la magazin?

OK OK, dar amatori mai sunt? A incercat cineva ultimul pachet, Innistrad? Eu unul am abandonat MtG de ceva ani. Innistrad m-a facut insa sa ma reintorc la treaba. An awesome theme - un oras bantuit de toate arhetipurile genului horror, de la werewolves la ghosts, demonic possessions, witchcraft, Lovecraft-things, sweet overpowered vampires and so on. Mecanica pachetului e si ea destul de fun, atat in teorie cat si in practica. Una peste alta, Innistrad mi se pare absolut demential.

In fine, nu vreau sa intru in detalii. Deci, joaca cineva MtG la magazin, putem stabili niste intalniri sau I will be better off with the Red Goblins?
Reply With Quote
Vechi 20 noiembrie 2011, 21:17
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit

Mie personal mi e frica sa ma uit la mtg sau alt tcg....colectionarul din mine s- ar bate cu bugetul familiei
Vechi 20 noiembrie 2011, 21:55
negru_the_one's Avatar
negru_the_one negru_the_one e offline
Plague troll

Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 496
Implicit

salut, din ce stiu eu aici nu se joaca MTG ( poate ma insel si mai sunt cativa fani ascunsi ) . din propria mea experienta MTG este mult prea scump si mult mai simplist comparativ cu WoW TCG deoarcere o treime din deck vor fi land cards ...la wow poti pune questuri sau poti sa iti faci carti din carti utile si situationale ...pui ca resursa ce carti nu te vor ajuta contra acelui inamic.
In wow poti face combo de carti care sa iti aduca victoria , in MTG pur si simplu iti trebuie "acea carte "scumpa.
Daca doresti sa joci MTG trebuie sa bagi bani seriosi intr-un deck competitiv pentru ca nimeni nu joaca " 4 fun " ....toti joaca for the win si poate nu vrei sa bagi 400 euro intr-un deck care dispare din core in un an maxim.
personal urasc jocurile unde tre sa bagi bani multi in ceva sa fiu bun , e ca un MMO "free " korean .
Vechi 20 noiembrie 2011, 22:20
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
Implicit

E destul de distractiva situatia. Pesemne ca cel mai bine e sa ma tin de fi'miu sa creasca si in vreo 10 ani de acum incolo nu o sa mai beg pe formuri ca luseru', "Care joaca baga aia, hai, nimeni?!", ci o sa-l leg pe fi'miu de scaun sa facem niste TCG-uri, etc; cacu comunitatea, vax, mai usurel, e pe pile.... Imi aduc aminte ce jocuri de MtG trageam pe la Preoteasa acum vreo 15 ani. Unde gatu' ma'sii o fi disparut oamenii de atunci? N-am mai jucat un MtG de vreo 8 ani cred. E cazul, no matter what!

Stiu ce zici Negru, MtG costa; dar toate costa. M-a amuzat oarescum postul lui Niraco. Pai daca ar fi fost sa raman la TCG-uri si sa nu ma apuc de colectionat, pictat Warhammer Fantasy / 40 K, Forge World, as fi fost acum cu vreo 15 mii de euro mai bogat, cu tot Magic the Gathering cu tot. Nu se compara banii pe care i-am bagat in GW / Forge World si banii dati pe MtG si alte card games.

Problema la mine e ca nu sunt a competitive kind of dud. Ma doare in cot daca win sau fail la un game. Ma intereseaza strict aspectul "fun" si tot ce decurge de aici. Faptul ca joci un joc e super fun prin definitie. Conteaza mai putin daca se termina cu castig sau nu. De aia exista si Draft format. Tu nu poti sa te bucuri de un joc de MtG sau WoW daca nu ai "aceea carte"? Com'on.

Interesant ce zici de WoW si MtG. Mie WoW mi se pare foarte simplu, poate nu chiar simplist, dar oricum mult mai simplu de prins / jucat in comparatie cu MtG.

Stiu ca se mai joaca MtG la Gamesstop dar nu prea ma trage atza sa ma duc acolo, dunno. O sa incerc pe la Red Goblin.
Reply With Quote
Vechi 20 noiembrie 2011, 22:22
negru_the_one's Avatar
negru_the_one negru_the_one e offline
Plague troll

Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 496
Implicit

Ai dreptate , cu MTG-ul daca ai 2 deckuri sau mai multe , vino si cu ele si jucam , stiu sa joc si asta , nu e problema :P
Vechi 23 noiembrie 2011, 22:45
sebahmah sebahmah e offline
Junior Member

Data inscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 14
Implicit

MTG cred ca e de departe cel mai raspandit TCG/CCg/boardgame/miniatures game din Romania.

Stiu sigur ca la Gamesstop (am voie sa zic asta?) se organizeaza in fiecare vineri seara concursuri de Friday Night Magic. Insa acolo treaba e super competitiva si nu stiu in ce masura te-ar face placere experienta.

Legat de MTG, mie mi se pare de departe cel mai interesant dintre toate jocurile care le-am incercat. Nu am putut deca sa zambesc atunci cand am citit descrierea de mai jos si comparatia cu WoW. WoW TCG e o clona de MTG si din punctul meu de vedere un MTG mult simplificat. E o chestiune de parere asa ca nu are rost sa intru in detalii, if WoW works for you, great, have fun.

Ca si comunitate cred ca la ultimul campionat national au fost peste 80 de oameni din toata tara cu delegatii de +10 oameni din Iasi, Cluj, Timisoara, Sibiu, Craiova.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare