|

22 noiembrie 2008, 10:54
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: decembrie 2007
Posturi: 597
|
|
Idei pentru chapter name si pictura chapterului
Decisions, decisions...
Nu am absolut nici o idee pentru numele Chapterul-ui, si nici pentru pictura.
Prima oara m-am gandit sa se numeasca Ultra Angels, dar, concluzia este ca este un nume aiurea.
In privinta pictatului, as fi vrut ceva cu verde si albastru. Dar s-a sters interactive painter-ul (sau nu-l mai gasesc), va rog sa-mi dati un link.
Chapterul meu se bazeaza pe: Librarians, Space Marines Squads cu plasma gun sau meltagun si plasmacannon sau multi-melta si Thunderfire Cannon=> ar merge ceva de genul Plasma Stormers si sa fie pictati cu verde.
W-(0/0)
L-(0/0)
D-(0/0)
played (0/?)
Last edited by companiaimperialageorge; 22 noiembrie 2008 at 11:08.
|

22 noiembrie 2008, 11:49
|
 |
Member
|
|
Data inscrierii: mai 2008
Posturi: 98
|
|
hmm , the atomic bombermen sau pyrotechnical wizards of doom

22 noiembrie 2008, 18:52
|
 |
Fabricator General
|
|
Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
|
|
Citat:
Original a fost postat de Tom
hmm , the atomic bombermen sau pyrotechnical wizards of doom
|
bai ... usor cu Atomic Bomberman ca ne suparam, unii dintre noi inca se mai joaca acest joc
Georgica : incearca sa gasesti ceva legat de Librarians, ceva inspirat din ce fac ei (exclus Keepers of Secrets sau orice alta combinatie similara din cauza efectului "lame")
ex : Infinitio Custodis

22 noiembrie 2008, 22:11
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
|
|
Hellfire Reavers/Decimators/Fathom Lords (LULZ)
|

23 noiembrie 2008, 01:26
|
 |
Member
|
|
Data inscrierii: septembrie 2008
Posturi: 54
|
|
Hmm,pt inceput, cred ca iti trebuie un succesor Chapter din Ultramarines sau mai bine, Imperial fists.
Asa ca poti sa folosesti codexul cu mici modificari si poate chiar si unele dintre caracterele speciale!
Cauti ceva gen Dark hands, sunt succesori de Imperial fists, dar un pic mai...salbatici.
Dc vrei poftim un link pt fluff material si idei
http://bolterandchainsword.com/index...howtopic=85062
Chapterul exista si in lexicanum
http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Dark_Hands
Si inca unu pt icons si idei generale
http://www.ironhands.com/chapters.htm
Dc nu ti place nuanta de verde inchis a lor, poti sa folosesti ce doresti
si sa i pictezi niste parti (Manusi, shoulder patch edges) cu albastru inchis.
Si o alta idea ar fi sa folosesti astia
http://www.games-workshop.com/gws/ca...ameStyle=wh40k
pt un flavor mai... deosebit!
Il vopsesti ca veterani sau pui de cite 2-3 la echipele tale de tactical squads...

23 noiembrie 2008, 09:59
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: decembrie 2007
Posturi: 597
|
|
La pictura m-am gandit, ii fac verzi (Dark Angel Green) cu detalli albastre (Ultramarines Blue), cat despre Special Characters, as vrea sa fie un Chapter al lui Tigurius (probabil Tigurius Masters sau ceva de genu).
W-(0/0)
L-(0/0)
D-(0/0)
played (0/?)
|

23 noiembrie 2008, 13:53
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de companiaimperialageorge
La pictura m-am gandit, ii fac verzi (Dark Angel Green) cu detalli albastre (Ultramarines Blue), cat despre Special Characters, as vrea sa fie un Chapter al lui Tigurius (probabil Tigurius Masters sau ceva de genu).
|
LOLZ. Duel Masters????  )
Tigurius nu are cum sa aibe propriul lui Chapter din moment ce el este Chief Librarian pentru Chapterul Ultramarines. Singurul caz de chapter condus de un Chapter Master care servea si functie de Librarian este Blood Ravens condus si fondat de Azariah Vidya.
Singurul mod in care Tigurius ar putea (note) ajunge Chapter Master ar fi daca , Marneus Calgar/Cato Sicarius ar fi morti, el fiind al 3-lea (ca rang) ofiter superior in Chapterul Ultramarines. Surprinzator, Calgar/Sicarius inca mai traiesc (chiar prea bine), deci nu vom vedea un Tigurius Chapter Master/Chief Librarian very soon.
|

23 noiembrie 2008, 16:14
|
 |
Forum Scout
|
|
Data inscrierii: mai 2007
Posturi: 159
|
|
Si atunci ar fi greu sa ajunga Tigurius Chapter Master. El conduce o alta latura a Chapterului. In cazul in care atat Calgar cat si Sicarius ar fi morti atunci pozitia de Chapter Master ar lua-o unul dintre cei 9 capitani ramasi in viata sau in cel mai rau caz un Chaplain.
P.s.: ce naiba are toata lumea mai nou cu Tigurius? Oriunde citesc ceva despre chaptere noi sau despre UM vad numai numele de Tigurius. Ce ati patit fratilor un capitan umil nu va mai satisface? E mai cool sa ai in pozitia de conducere un ciudat cu puteri paranormale care indoaie linguri si boltere cu mintea?

23 noiembrie 2008, 18:55
|
 |
Member
|
|
Data inscrierii: septembrie 2008
Posturi: 54
|
|
De ce descurajati omul mah? :p
Eu recunosc ca nu cunosc regurile jocului la fel de bine, ca eFTy sau ceilalti veteranii care au dat cu parerea aici. Totusi iubesc fluff-ul, am crescut o data cu el
si am trecut si eu din aceeasi faza u care te infrunti tu acum George, nu de mult timp in urma. Am luat parerea multora, din mai multe rase si etnii. Am decis ca cel mai important lucru este sa pastrezi un echilibru intre codex si imaginatie/dorintele tale! Ceva care te multumeste pe tine personal, dar respecta si codexul!
Tigurius cunoaste toate puterile magice posibile,
asta il face extrem de versatil si eficient, plus ca are si 3 atacuri pe rind,
Tigurius are raspunsul la orice situatia. De accea este atit de iubit, in ciuda faptului care este atit de scump (230 de puncte)
Cu toate ca Tigurius este numai unul. Si dc cineva ar avea aceeasi puteri, ar fi la fel de cunoscut ca el!
DC adversarul tau este de acord, poti sa ii folosesti puterile, de la profilul lui din codex
si pur si simplu sa il re-botezi cu un alt nume, conformul chapterului tau.
(poate impreuna cu un Librarium Command squad)
Si in rest folosesti regurile de Thousand Sons, erm i mean, the tainted, Blood Ravens...
(Cu toate ca Salamanders si Imperial fists, sau un succesor chapter,
sunt mai potriviti pt cantitatea mai mare, de plasma si melta- guns, care doresti)
GW a decis ca numai Captains si Chapter masters sunt depti de conducere,
numai ei sunt eroi+conducatori "adevarati" a imperium-ului.
This is the way of the Astartes!! (Mai exista si exceptii dar sunt f.rare)
Se spune direct pe p104: Chaplains si Librarians sunt numai "support HQ choices"...
Nu prea ai de ales dc vrei command squad sau honor guard, trebuie sa creezi si un Chapter master/Captain pt chapterul tau! (exista reguli pt Chapter master+ Librarian Azariah Vidya?? )
Din momentul care vrei neaparat si un Librarian, renunti din start la Chaplains si Masters of the forge!
O fuziune proprie, intre Chapter master si Librarian, ar fi greu de calculat in puncte.
Acum , dc adversarul tau nu este de acord cu botezu, poti sa ti folosesti "Tiguri(o)s" sau "Maximus Magos", sau ce o fi, ca pe un Epistolary cu 2 psyhic attacs/turn
Si inca un atasat pe fast attack assault squad, cu jump pack, "Might of the ancients" si inca un psyhic power...
Sincer, e greu sa ti creezi Chapterul tau si sa ai pretentii de caractere speciale, mai ales de HQ.
DC Ultramarines nu era Chapterul meu favorit din copilarie (Culoara mea preferata, culoarea echipei, steagului tarei si a ochilor meu au fost importante pe vremuri)
Acei 5 insi din Space Crusade, as considera si eu sa mi creez un chapter si chiar m-am gindit serios cind am luat decizia finale sa fac pasul care am amanat de aproape decenii.
The Ultra-smurfs cum il numesc adversari nostri totusi m-au re-cistigat cu spiritul lor original si tacticii lor versatile!
Atitea fluff, atite caractere unice si atite modele speciale pt ei (Gen tyranic war veterans) Va face un cosmar de incercare de a crea un alt Chapter de la zero, la fel de "deosebit" ca ei.
Mai ales dc nu esti un jucator f. experimentat si dc nu ai resurse nelimitate!
George, nu vreau sa te descurajez sa ti creezi un propriu chapter!
Un cu care te regasesti, un Chapter care este unic, ca tine,
un Chapter in care poti sa te atasezi mai mult decit orice altceva pe pamint!
O armata exact cum o doresti!!
Stiu ca vrei ca eroi armatei aceste sa fiu la fel de unici, cum si cei de la codex,
dar trebuie sa stii si sa respecti, ca persoanele de codex, sunt niste figuri Legendare, unice in universul acesta.
Totusi asta nu inseamna ca nu exista loc pt alti eroi, la fel de curajosi ca si ei, cu toate ca nu sunt la fel de puternici ca Calgar sau Tigurius sau Cassius.
Dar sunt capabili de acte heroice, ii trebuie mai mult curaj ca sa se lupte cu aceeasi dusmani. Dar dc se dovedesc la fel de eficienti ca battle brothers lor renumiti,
insemna ca sunt si mai valorosi!!
Asta depinde numai de tine! Important este tu sa te simti bine cind lupti cu ei,
indiferent de rezultat sau mijloace.
Un echilibru intre Original/legendary Space Marine Chapters si Chapterul proprie este un successor Chapter, care foloseste guidelines generale din Founding Chapter, doar cu niste schimbari mici, care te servesc pe tine insusi!
Alegi un Chapter care se asemenea cu ce vrei tu sa creezi, il modifici un pic pe placul tau si iata un successor Chapter facut pe imaginea Chapterului din "visul" tau.
Un chapter care respecta regurile jocului si nu impiedica, in nici un fel, folosirea armatei intrun joc!

23 noiembrie 2008, 23:33
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
|
|
Citat:
Tigurius cunoaste toate puterile magice posibile,
asta il face extrem de versatil si eficient, plus ca are si 3 atacuri pe rind,
Tigurius are raspunsul la orice situatia.
|
WRONG WRONG AND WRONG. Toate magiile ? Exista magie in 40k? Si de cand a ajuns Tigurius in slujba lui Tzeentch (the real bad ass psychic mofo in 40k).
Citat:
|
Si in rest folosesti regurile de Thousand Sons, erm i mean, the tainted, Blood Ravens...
|
Speculatie pura.
Citat:
GW a decis ca numai Captains si Chapter masters sunt depti de conducere,
numai ei sunt eroi+conducatori "adevarati" a imperium-ului.
|
.... Wait a second, CHAPTER MASTERS and Capitans are the LEADERS. Funny eh?
Citat:
George, nu vreau sa te descurajez sa ti creezi un propriu chapter!
Un cu care te regasesti, un Chapter care este unic, ca tine,
un Chapter in care poti sa te atasezi mai mult decit orice altceva pe pamint!
O armata exact cum o doresti!!
|
That's right folks. OVAR 9000 LIRBRAINZ!
Citat:
Asta depinde numai de tine! Important este tu sa te simti bine cind lupti cu ei,
indiferent de rezultat sau mijloace.
|
Ideea e (in caz ca nu te-ai prins) ca daca nici acum Georgica nu atinge "THE HOME RUN" adica sa fie cat mai branza posibil cu SM, probabil ca o sa planga pe intuneric si o sa treaca la alta armata.
Si eu care am crezut ca am exagerat la faza cu Bloodthirster 9000....acum e Tigurius 9000 OH SNAP!
Descurajam omul ca sa isi bage si el mintile in cap si sa inceapa sa gandeasca CREATIV pentru o secunda. Are 11 ani si la varsta asta ar fi macar interesant daca l-as vedea ca totusi se ocupa sa faca ceva important pentru hobby-ul lui, gen sa isi asambleze armata calumea, sa si-o picteze frumos etc etc. Are aproape 8 luni de cand vine si joaca 40k, are o alta armata de IG pe care a lasat-o balta si pe care a dat o tona de bani si de care si-a batut joc de modele si iata draga Apo, ca se intampla din nou si cu SM. Frate, m-am saturat de pustani d-astia gen Georgica/Albuadyyy! Copii dragi, apucati-va si cititi o carte sau uitativa la desene animate si lasati hobby-ul sa creasca natural fara nevoie de a da banii pe modele doar pentru a va da in brazda cu ceilalti. Serios, chiar e pacat ca sunt oameni care dau bani pe modele si nu depun macar un minim de efort in a le converti/picta.
p.s You must be real proud eh Pepi?
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|