Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 14 martie 2008, 18:51
Templar
Guest

Posturi: n/a
Implicit Horus Heresy

Cum vi se par cartile pana acum?Eu am ajuns la FULGRIM si mi se par super tari.

A citit cineva ceva carti despre ei?
Reply With Quote
Vechi 14 martie 2008, 19:21
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

efty le-a citit pe toate

iar eu acum am inceput (sunt la capitolul 7 din partea 1 din Horus Rising)
Vechi 14 martie 2008, 19:40
Templar
Guest

Posturi: n/a
Implicit Horus Rising

Cum ti se pare?
Reply With Quote
Vechi 14 martie 2008, 20:29
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

cartea pana acum e foarte interesanta, multa actiune, mulr fluff despre legiunea Luna Wolves (Mournival ...)
Vechi 14 martie 2008, 20:41
infernal infernal e offline
Junior Member

Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 25
Implicit

Intr-adevar super tare seria (am ajuns la cap. 9 partea 1 din horus rising).
Reply With Quote
Vechi 15 martie 2008, 13:17
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Cartile din seria Horus Heresy mi se par printre cele mai bune pe care le-am citit pana acuma. Cand vine comanda acuma abia astept sa citesc si Legion.

Thread curatat de prostii si mutat la 40k. Templar, te rog fii mai atent cand creezi threaduri noi, sa fie unde le e locu. Si nu mai fa postari duble. Cand vrei sa adaugi ceva la un thread dar tot tu ai fost ultimu care a scris ceva, editezi ultimu tau post. Restu - calmati-va!
Reply With Quote
Vechi 16 martie 2008, 22:02
venerablewolf's Avatar
venerablewolf venerablewolf e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 277
Implicit

eu le-am citit pe toate. Acu o sa incep Descent of Angels si mai tarziu Legion. Sunt faine. Primele 3 sunt superbe. Totusi ma deranjeaja putin Loken care e prea destept si rational si se prinde de toate prea repede cand toti cei din jur nu au nici un dubiu. Insa Horus e prezentat in sfrasit ca un coamndat ambitios si interesat de binele omenirii si nu baiatul rau care e rau doar de dragul de a fi rau. Inca un bonus e ca sunt prezentate si rasele umane divergente ce sunt descoperite in timpul cruciadei. Unii chiar sunt in realtii stranse cu Eldarii si alte rase extratereste si marinii sunt prezentatii ca niste masini de ucis brutale si mai putin interesate de interesele omenirii per total.
Fulgtim e absolut bestiala. Aproape ca vroima sa ma apuc de EC pre heresy dupa cartea respectiva. Si Ferus in sfarsit il depaseste ca naivitate pe Rogal Dorn care in mod surprinzator e prezentat foarte fain in trilogie. In special in FOTE. Ca tot am ajuns la FOTE... e cea mai slaba din serie. mai mult repeta ce s-a intamplat in celelalte si aduce prea putina noutate.

off topic. Am terminat omnibusul de Soul Drinkers. si cu toate ce s-au spus depsre el mie mi-a placut enorm. Il recomand cu caldura.
"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your false Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
Reply With Quote
Vechi 17 martie 2008, 18:06
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

Weee! Am facut rost (at least I think so) de prima carte din Horus Heresy, lectura numai buna pentru devorat seara in pat
Reply With Quote
Vechi 17 martie 2008, 19:22
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Si Descent of Angels e buna, mie mi-a placut. Iar Legion tre sa vina si la noi acum cu ultima comanda, abia astept s-o devorez...
Reply With Quote
Vechi 21 martie 2008, 09:38
venerablewolf's Avatar
venerablewolf venerablewolf e offline
Senior Member

Posturi: 277
Implicit

pentru pasionatii de Chaos.... Dark Apostol. AWESOME. tocami am terminat cartea... e bestiala si foarte detaliata.
"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your false Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare