eu le-am citit pe toate. Acu o sa incep Descent of Angels si mai tarziu Legion. Sunt faine. Primele 3 sunt superbe. Totusi ma deranjeaja putin Loken care e prea destept si rational si se prinde de toate prea repede cand toti cei din jur nu au nici un dubiu. Insa Horus e prezentat in sfrasit ca un coamndat ambitios si interesat de binele omenirii si nu baiatul rau care e rau doar de dragul de a fi rau. Inca un bonus e ca sunt prezentate si rasele umane divergente ce sunt descoperite in timpul cruciadei. Unii chiar sunt in realtii stranse cu Eldarii si alte rase extratereste si marinii sunt prezentatii ca niste masini de ucis brutale si mai putin interesate de interesele omenirii per total.
Fulgtim e absolut bestiala. Aproape ca vroima sa ma apuc de EC pre heresy dupa cartea respectiva. Si Ferus in sfarsit il depaseste ca naivitate pe Rogal Dorn care in mod surprinzator e prezentat foarte fain in trilogie. In special in FOTE. Ca tot am ajuns la FOTE... e cea mai slaba din serie. mai mult repeta ce s-a intamplat in celelalte si aduce prea putina noutate.
off topic. Am terminat omnibusul de Soul Drinkers. si cu toate ce s-au spus depsre el mie mi-a placut enorm. Il recomand cu caldura.
"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your false Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
|