Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 30 aprilie 2010, 12:15
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
Implicit Horus Heresy: the Boardgame

Am Horus Heresy de vreo trei saptamani, inainte inca de a fi oficial on sale pe piata din State. M-am tot uitat la el, am studiat componentele, board-ul, cartile de joc si tot asa pana la booklet-ul cu regulile de joc. Aici m-am cam blocat. Ma sperie foarte usor o carte de reguli de 40 de pagini. Iar Rule Book-ul de la Horus Heresy are vreo 44 de pagini, ceea ce inseamna ca m-am speriat de vreo doua ori, cumulativ. Nu cred ca o sa am timp sa invat jocul asta si ma oftic la culme pentru ca vreau sa il joc. Arata exceptional, ceea ce nu e suprinzator de moment ce e made by Fantasy Flight Games. Deci!, ia spuneti, e cineva interesat sa il joace? Il pot aduce oricand pe la magazin. Singura problema e ca nu voi fi in stare sa vi-l explic cum se joaca. Dar la cate v-au trecut voua prin mana - mephistophelic grin - eu zic ca il dovediti rapid. Sau ne putem uita cu totii la cutie. Primul care incepe sa intre in transa, are viziuni, halucinatii, aude voci, primeste o bere Borsec.

P.S. Regulile le puteti gasi aici: http://www.fantasyflightgames.com/ed...eidm=98&esem=4

Later edit: Am facut si cateva poze.
Attached Images
File Type: jpg Photo-0014.jpg‎ (114.3 KB, 11 views)
File Type: jpg Photo-0015.jpg‎ (104.5 KB, 12 views)
File Type: jpg Photo-0018.jpg‎ (119.3 KB, 10 views)

Last edited by Etherdrinker; 30 aprilie 2010 at 12:32.
Reply With Quote
Vechi 30 aprilie 2010, 17:14
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

Daca i-l lasi lui Bogdan Anton/Zeber cateva zile o sa ai cu cine juca. Ei invata rapid regulile nu d-alta. In rest, m-ar interesa sa ii dau o tura.
Reply With Quote
Vechi 30 aprilie 2010, 18:07
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

Cred ca il stiu pe Zeber. Era un gagiu la magazin acum vreo cateva zile, tot incerca sa sparga in dinti doua bucati Reckless Dice din Warhammer Fantasy Roleplay. Mi-a placut omu', nu se juca. Deci ii las cu incredere si cu drag Horus Heresy. E pe maini bune

Abia astept sa il joc!
Reply With Quote
Vechi 30 aprilie 2010, 23:19
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

Astept cu placere orice joc provenit din universul Warhammer 40k (fiind si primul meu interes in universul miniaturilor). Regulile nu cred ca sunt o problema, imi ajunge o zii sa asimilez sistemul de joc (desi nu cred ca difera foarte mult de cel de Fantasy Rolplay, fiind facute ambele de FFG).

Oricand ai timp/chef sa il lasi iti promit ca o sa ma uit cu prima ocazie in manual sa invat ce si cum. Si dupa ce asimilez tot iti tirmit un PM si stabilim o intalnire (impreuna cu alti cativa entuziasti), explic sistemul si facem si o prima sedinta de roleplay folosind campania pusa la dispozitie in pachet (cea introductiva).

Last edited by Zeber; 01 mai 2010 at 11:57.
Reply With Quote
Vechi 01 mai 2010, 00:05
Dabigbom's Avatar
Dabigbom Dabigbom e offline
Local friendly troll guy dude

Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
Implicit

Horus Heresy e boardgame, nu RPG din pacate.
Reply With Quote
Vechi 01 mai 2010, 11:00
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

S-a facut Zeber tata. Luni sau Marti saptamana viitoare iti aduc jocul. Il las acolo daca nu esti prin zone. Poate cu putin noroc incingem si un play tot saptamana viitoare. Atentie insa, jocul e for 2 players. Il putem face si in 4-5-6, daca avem bere, floricele si astea. Doi joaca iar restul, you know.

Apropos de Warhammer Fantasy, bai, poate se milogeste vreunul si imi da si mie un PM, un buzz, un telefon, something cand se mai joaca pe la magazin. Vrea' si io!
Reply With Quote
Vechi 01 mai 2010, 11:56
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Dabigbom Vezi Post
Horus Heresy e boardgame, nu RPG din pacate.
Inseamna ca am confundat la ce se referea omu. Parca era si un RPG scos de FFG in universul 40k.

Oricum astept cu placere sa vad joculetele.

PS : ar trebui sa invat sa scriu nu ? doamne cum am scris postul anterior
Vechi 01 mai 2010, 13:21
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Zeb, daca ai timp si chef poti studia regulile inaitne sa apara jocul la magazin, a dat si Dan link in primul post.

edit: Un session report misto de pe BGG: Assault on Holy Terra - Enemy at the gates.
Reply With Quote
Reply

Tags
boardgame, horus heresy

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare