Citat:
Original a fost postat de usa_supersonic
Nu joc mah-doar turnee
|
Warmachine e un joc în care este foarte important să știi 3 chestii:
1. regulile (șocant, știu). Uneori uiți ce opțiuni ai, de exemplu nu te gândești că ar merge un trample care ți-ar câștiga jocul dacă ești nesigur pe reguli. Eu încă am mari deficiențe aici.
2. ce poate să facă armata ta. Trebuie să gândești foarte bine cum interacționează modelele între ele. Aici e marea diferență față de 40k, nu-ți alegi tu ce echipament are fiecare model and what not, dar în general au mai multe abilități modelele, abilități care sunt foarte importante.
3. ce poate să facă armata inamică. Similar cu punctul de mai sus, doar că mai complicat, pentru că tu poți să joci cam cu aceeași armată mereu, sau să tot folosești anumite modele, dar adversarii, de la faction la faction, sau chiar de la warcaster la warcaster, pot să difere foarte foarte mult. Multă lume e de acord că aici se face diferența între jucătorii ok și jucătorii buni. Este foarte greu să știi ce să faci când nu știi la ce să te aștepți de la inamic și spre deosebire de 40k nu-ți chiar ajunge să te uiți pe profilul unității și eventual scurt pe la niște abilități.