Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 22 noiembrie 2009, 17:07
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit High Elves WIP

Hmm,

pun primele poze sa primesc neste pareri despre

- color scheme (practic destul de apropiata de cea de Eldar care o am),
- highlightnig pe negru care sa nu arate ca niste dungi gri
- sunt destul de multumit cum ies zalele cu wash peste metalic, nu iese insa la fel de bine pe suprafata mai intinsa (vezi scut)
- alte pareri

Last edited by Niraco; 22 noiembrie 2009 at 17:16.
Reply With Quote
Vechi 22 noiembrie 2009, 17:55
Vaipa's Avatar
Vaipa Vaipa e offline
Senior Member

Data inscrierii: noiembrie 2008
Posturi: 118
Implicit

MIe mi se pare foarte tare
Am doar citeva observatii
1) Fatza are aceeasi culoare ca si casca. Poate asa trebuie sa fie, dar mie personal mi se pare ciudat.
2) Inca un nivel de highlight pe portocaliu cu golden yellow or smth ar putea face insemnele alea sa para incandescente si ar aduce un plus de culoare. Asa per total schema de culori e foarte desaturata.
Reply With Quote
Vechi 22 noiembrie 2009, 18:03
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
Implicit

Bai, ma bucur foarte mult sa vad ca te apuci si tu sa joci fantasy
Arata bine, mai ales materialele textile pe care aplici excelent drybrush-urile. Figura mai trebuie lucrata insa, incearca sa pastrezi culorile mai curate. Washurile dau acel feel de murdar si pe high-elfs nu merge chestia asta. Incearca pe partile metalice sa folosesti boltgun metal ca basecoat si dupa vino cu mithril silver pentru o culoare curata si elf-like.
Fata te sfatuiesc sa o faci cu dark skin, dwarf skin si elf skin. In aceasta ordine pentru a se diferentia mai bine de celelalte elemente ale modelului.
Sper ca am ajut si eu un pic.

Spor la treaba in continuare!
Vechi 22 noiembrie 2009, 18:38
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Eu nu pot decat sa intreb cum de nu e alb calul? :P
Reply With Quote
Vechi 22 noiembrie 2009, 19:08
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Multumesc pentru sfaturi...

La fata e absolut necesar sa lucrez deoarece nu am nici ce culori ar trebui, nici indemanarea necesara plus tremuratul meu de maini nu ma ajuta pe suprafete asa mici (si o pensula de drybrush noua ar ajuta).

Partea cu incandescent o voi incerca.

Despre curatenie - oooo NU....Elfii astia sunt in lupta nu stau pe malul apei o data la 2 ore sa isi spele armura si rufele. Acum armura arata foarte auriu (mithril silver cu wash-uri succesive de badab black si gryphonne sepia) dar uzat.

Nu sunt multumit partea "textila" de pe corpul individului, unde probabil ca am gresit cu un basecoat prea gros si i-am mancat din detalii. Plus ca sunt asa mici incat nu prea reusesc sa le dau o forma din drybrush si pe highlighning normal cu pensula 000 iese prea gros.

ps: We stole the damn black chaos horses cause our horses are gay and did not made any little horses, Efty!
Reply With Quote
Vechi 22 noiembrie 2009, 19:45
Vaipa's Avatar
Vaipa Vaipa e offline
Senior Member

Implicit

Fine detail brush nu altceva pt fatza.
Cit despre tremurat, se poate rezolva cu somn, mincat ok si o pozitie corecta a miinii.

N-am remarcat ca ai fi dat cu prea multa vopsea pe partea textila. Ce ai putea sa faci ca sa dai o senzatie de subtire e sa faci ultimul highlight foarte foarte subtire. Acum la tine ultimul highlight e gros de vreo 2-3 mm, ceea ce e destul de mult.
Reply With Quote
Vechi 23 noiembrie 2009, 15:58
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Vaipa Vezi Post
Fine detail brush nu altceva pt fatza.
Cit despre tremurat, se poate rezolva cu somn, mincat ok si o pozitie corecta a miinii.

N-am remarcat ca ai fi dat cu prea multa vopsea pe partea textila. Ce ai putea sa faci ca sa dai o senzatie de subtire e sa faci ultimul highlight foarte foarte subtire. Acum la tine ultimul highlight e gros de vreo 2-3 mm, ceea ce e destul de mult.
hmm aici e o chestie....intradevar nu am pensula de la GW de fine detail, dar asta care o folosesc e 000 care e cea mai mica pensula posibila (are naiba 10-20 fire in total) dar ori daca pun putin pana ajung sa dau odata vopseaua s-a uscat deja pe pensula sau daca pun mai mult iese normal mai gros datorita consistentei. si asa ajung la milimetrul in plus la highlightning

nu se vede bine in poza partea textila de pe corp, dar o voi aduce cu mine cand vin la bucuresti. Mantia sunt multumit cum a iesit....ceva sugestii de highlight la negru?
Reply With Quote
Vechi 23 noiembrie 2009, 16:14
Vaipa's Avatar
Vaipa Vaipa e offline
Senior Member

Implicit

Ideea cu pensula de fine detail e ca are multe fire dar e suficient de ascutita. Faza cu pensulele cu putine fire, asa cum ai zis si tu , e ca se usuca vopseaua super repede. Cu asta ai si virf bun, ai si vopsea + apa mai multa => mai putina vopsea aruncata, se usuca mai greu si alte beneficii. D-aia recomand.
Reply With Quote
Vechi 23 noiembrie 2009, 21:54
Ronin Ronin e offline
Member

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 97
Implicit

Nu arata rau, si nu vad nici o urma de tremurat de mana Eu nu folosesc pentru dry-brush pensule asa de fine (000), ci una de 2, doar ca trebuie bine sterse...
E important ca modelul sa fie bine degresat inainte de primul strat de vopsea, alfel se pierd detaliile.
Legat de highlight pe negru, incearc a sa bagi cate putin din alb+albastru (dar putin de tot) in negru, si sa tot deschizi culoare cu combinatia asta. Daca highlight-ul e prea strident, mai poti sa-i tragi un wash de negru, ca sa-l estompezi.
E metoda pe care am folosit-o la calul lui Archaon
Reply With Quote
Vechi 26 noiembrie 2009, 22:17
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

ultimele zile am lucrat la un spearman. Cu exceptia fetei unde failez continuu sunt destul de multumit

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare