|

09 decembrie 2011, 20:34
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
|
|
Grey kights list Competitive-ETC1850
Cu febra etc am pus mana sa alcatuiesc si eu 2 liste..nu stiu care e mai nice totusi
Desigur listele pt etc in general se fac pentru toata ekipa...dar lucrez si eu ca ruginesc
So care lista e mai puternica?
List 1(1850)
Crowe
5x Purifiers - 2x Psycannons, 2x Halberds, 1x -Hammer, Rhino, w/Dozers
5x Purifiers - 2x Psycannons, 3x Halberds , Rhino
5x Purifiers - 2x Psycannons, 3x Halberds ,Rhino
10x Interceptors - Psybolt Ammo,2x Incinerator(e mai util decat psycannon la ce ma gandesc eu,dar merge si psycannon) 2x Halberds, 1x-Hammer
Psyfleman Dread - 2x TL-Autocannons, Psybolt Ammo
List #2(1850)
Grandmaster Lord Draigo
Librarian:Active:Might of Titan,Warp Rift,Quicksilver(sau renuntz la una si mai iau un servo skull)
________:Reactive:Shrouding,Sanctuary
-1xservo skull
10x Paladins-4xPsycannon,Psybolt Ammo(sau 1 model cu Nemesis warding Stave),Brotherhood Banner,kitat diferit toti
5x Paladins-2xPsycannon,kitat diferit toti
|

10 decembrie 2011, 10:47
|
|
Senior Member
|
|
Data inscrierii: octombrie 2010
Posturi: 162
|
|
Cred că un răspuns bun e că depinde cu cine te bați. Paladinii e posibil să aibă probleme când încep să dea de un număr prea mare de inamici. E puțin riscant să joci numai cu paladini, deși mie sincer îmi place mai mult lista aia. Chiar mă gândeam la un moment dat să joc o listă aproape la fel.
Lista lui Crowe e mai competitivă, deși pentru mine este mai puțin interesantă. Crowe în sine este evident cam inutil, ce contează e că-ți faci o armată întreagă de Purifiers trupe.
Clubul de aici de wargaming mi-a spus că ultimul turneu de 40k a fost de 1250 de puncte și a fost câștigat de o listă de GK Termies, care fix asta avea, Draigo, Paladini, Librarian și Psyfleman Dreads.
Măcar la partea de Psyfleman Dreads e simplu, îi ai în ambele liste, sunt foarte buni, îi susțin. Eu la turneul de 1500 de puncte am jucat cu 3 Psyfleman Dreads și și-au făcut treaba foarte bine.
Acum să le luăm pe rând și să căutăm avantaje/dezavantaje
Crowe List:
+ Ai destul de multe trupe și asta te ajută la objective holding și în general mai multe unități, deci sunt multe scenarii pe care va merge bine.
+ Mi se par destul de bine alese echipamentele pe squaduri și cred că armata s-ar descurca contra unor armate destul de numeroase, pentru asta sunt oricum Purifier-ii în general.
+ Faptul că ai luat Interceptors mi se pare o idee bună, ar lipsi puțin din mobilitate altfel. Incineratoarele din nou cred că sunt bine alese, nu văd un mare câștig dacă tragi cu psycannons și cu Interceptors.
- La killpoints nu va fi atât de greu pentru adversar să aleagă un rhino și un purifier squad și să-l elimine.
- Interceptors iar o să fie sitting ducks la Killpoints, deci e foarte posibil să fie un pic dificile meciurile de killpoints.
- Crowe este un HQ destul de prost, chiar dacă ești conștient de asta și l-ai ales doar pentru Purifier-i trupe, o să se resimtă.
- Nu sunt sigur că ai destul anti-vehicle firepower, 4 Hammers și Dreadnoughts e posibil să nu fie destul mereu, în special dacă din Dreadnoughts îți mai mor. Lumea se prinde rapid că trebuie să scape de ei, și o să ai squad-uri cu hammers blocate în tarpit units inamice.
Draigo List:
+ Librarian-ul are puteri bune, cred că-ți vor prinde bine.
+ Draigo este un HQ destul de bun, deși este și foarte scump.
+ Squad-ul de 10 Paladin-i este foarte strong, este un Deathstar Unit foarte bun, ăsta este și un avantaj și un dezavantaj defapt.
- Vei avea mari probleme la objective lists, ai totuși doar 2 squad-uri, mai ai grand strategy de la Draigo, și probabil o să poți lua câteva obiecte și cu Dreadnoughts, dar lumea oricum o să tragă în Dreadnoughts foarte repede și foarte mult.
- Poți fi blocat cu squad-ul mare de Paladin-i într-un never ending melee dacă te confrunți cu armate numeroase.
- Nu ai transportoare, după cum știi așa joc și eu la Terminator List, asta în special pentru că nu dețin un Land Raider sau Stormraven oricum. Să te bazezi pe deep strike este totuși puțin risky, din nou, Draigo ajută, dar nu-ți aduce nicio garanție și odată ce ai ajuns cu bine pe sol începe iadul, sunt armate care o să poată efectiv să facă cercuri în jurul Paladin-ilor tăi. Mai ții minte cum fugeai tu cu Destroyer-ii de Terminator-ii mei?
Last edited by andrewbwm; 10 decembrie 2011 at 22:37.
|

10 decembrie 2011, 19:49
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
|
|
Imiplace...imi place..nice..
Oara prima lista e mai nice..dar e cam fragila..asta e tot...cam fragila
|

12 decembrie 2011, 03:22
|
 |
Local friendly troll guy dude
|
|
Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
|
|
Am auzit ca sunt cam tari acesti Grey Knights.
|

12 decembrie 2011, 08:09
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: septembrie 2011
Posturi: 133
|
|
Gata ma apuc de GK acum...

12 decembrie 2011, 08:45
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Ce arma mare!!!!!!!!!!!!!!

12 decembrie 2011, 09:27
|
 |
Plague troll
|
|
Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 496
|
|
Salut, mie imi place lista de Purifiers , doar ca e posibil sa aibe inamicul un Land Raider ,prin urmare doar ciocanele te mai salveaza. Nu spun ca un singur LR te va extermina dar poate sa vina aproape si sa distruga sistematic dreazii. Chiar daca consideri ca asasinul este point sink si free KP , ia in considerare ca daca esti primul , poti sa il plasezi in asa fel incat sa traga intr-un vehicol puternic din prima runda . "Un vehicol puternic " este minim 150 puncte , deci isi scoate banii , plus cei 3 dreads o sa traga fericiti. Tactica ar fi sa pui rhinos sa dea cover la dreads si sa aibe distanta intre ei cat sa aibe LOS heavy supportul . Daca nu esti primul pur si simplu faci un zid de rhinos sa nu vada asasinul si dreads . La movement dai vizibilitate la asasin si la dreads . Tactica asta ar forta majoritatea armatelor inamice sa vina head on.

12 decembrie 2011, 10:02
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: decembrie 2009
Posturi: 124
|
|
Uhmm... 4 focuri de psycannon au sansa mai mare sa distruga un land raider decat un lascannon asa ca se descurca foarte bine impotriva AV13-14.
Cu atatea Psycannoane pe masa garantez ca land raiderul inamic nu va avea tupeu sa scoata capul din cover daca e singur. La doua raidere se discuta. Asasinul e OK dar nu se merita date punctele pe el doar pentru rolul lui antitanc chiar daca 4d6 suna bine.
De cele mai multe ori vei avea de-a face cu AV12 sau mai putin si atunci cand dai de 1-2 tancuri AV14, psycanoanele se descurca.
Armata 1 e mai solida doar ptr ca poate sa scoata 40 de focuri de str 7 daca rhinourile raman stationare + psyfelmen dreads (FML).
|

12 decembrie 2011, 13:06
|
 |
Plague troll
|
|
Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 496
|
|
psy dreadul are str 8 ...la 6 pe zar faci glance , trebuie sa dai o gramada de glanceuri sa distrugi un LR

12 decembrie 2011, 13:35
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: decembrie 2009
Posturi: 124
|
|
Ma refeream la psycannon - str 7, rending. Din gramada aia de focuri nimeresti niste sesari. La 3 sesari dati ai doua penuri si un glance.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|