OK, deci mai am putin si urc pe pereti. La propriu. Atatia draci si nervi nu cred sa imi mai fi facut vreo chestie pana acum.
Simt ca innebunesc. Am bagat aproape 19 milioane de lei in tot ce inseamna Dark Eldar, inclusiv cele cateva modele Forge World, numai ca sa aflu ca Dark Eldar e imposibil de pictat decent daca nu esti pe felie serios de tot.
Nu ma refer aici la bike jeturi, avioanele lor si astea. Aici nu e problema. Toate ies brici la pictat.
Ma refer insa la Scourges, Wyches, Kabalite Warriors. Bai nene, ii vine cuiva sa creada ca stau de DOUA SAPTAMANI la un model Kabalite Warrior si tot nu imi iese? WHAT THE FUK!!!!
Am incercat toate variantele posibile. Prime black, basecoat black mixed with dark red, highlighting la armura, etc. Nimic. Tot arata NEPICTAT modelul.
Am incercat si airbrused cu Chainmail - tot modelul - dupa care wash cu Badab Black, apoi wash Purple, apoi highlight cu Mithril. Nimic. Tot de cacat arata.
De UNSPREZECE ori am stripped down modelul asta de Kabalite si l-am luat de la inceput si tot degeaba. Nici dupa doua saptamani nu am gasit o metoda decenta de a-l picta.
Bai, e culmea, nu am mai avut problema asta la absolut niciun alt model, nu mi s-a mai intamplat sa pun mana pe ceva si pur si simplu sa nu imi iasa.
Ei bine, asta s-a intamplat cu Dark Eldar, cu troops. Nu iese de nicio forma.
Ce mama naibii sa fac, sa uit ca am bagat o gramada de bani intr-o armata pe care nu cred ca o s-o pictez vreodata? Gatu ma'sii, poate o sa renunt complet la Troops si imi fac armata numai din Transports, Heavy Support si Fast Attack!!!
Stiu ca mai sunt jucatori de Dark Eldar pe aici. Care to share some photos of your awesome painted armies, huh?
Sa imi bag.......