Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 14 decembrie 2011, 08:58
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
Implicit Dust Tactics

Buna baetzi,

S-a aruncat careva de pe aici la Dust Tactics? Editat de FFG, cu licenta cred.

http://www.fantasyflightgames.com/ed...Dust%20Tactics

Dust Tactics e un joc de miniaturi gandit si facut initial de un european, Paolo Parente. Cica Dust Tactics presents an alternate 1940s reality in which alien technology fuels gigantic machines of war, and the world's superpowers clash over rare mineral deposits that could ultimately decide the outcome of WWII.

Din varii motive am tot ocolit jocul asta timp de mai bine de un an de zile. Evident, acum nu mai gasesti pe nicaieri jocul de baza. A aparut totusi un Core Revised Edition, care contine cam tot ce iti trebuie.

Am primit ieri cateva boxuri, am citit regulile (simple!) si am facut si doua solo-uri, sa vad cum decurge treaba. We have a Winner, boys!

Jocul este excelent, miniaturile o sa va faca placere, mai ales tancurile, Walkersi / Dreadnoughtsi. Foarte GW.

http://www.amazon.com/Dust-Tactics-H...sr=1-1-catcorr

http://www.amazon.com/Dust-Tactics-H...ref=pd_sim_b_1

http://www.amazon.com/Dust-Tactics-M...ef=pd_sim_t_10

Se pot conversiona, se picteaza (FFG recomanda exclusiv GW paints; ceea ce spune destul de mult, daca vreti sa vedeti legaturile sau ... sunteti paranoic ), povestea jocului este super faina si destul de in-depth, comunitatea Dust e mare (in special in Europa), jocul avand o tenta de cult following, si asta dinainte ca FFG sa ia licenta pentru Dust.

Una peste alta, Dust Tactics este de departe singurul joc de miniaturi care mi-a placut si cu care o sa continui (dupa GW evident!).

Sper ca incet incet sa se formeze si pe la noi o oaresce comunitate Dust.

Merita din plin atentia voastra!
Reply With Quote
Vechi 14 decembrie 2011, 10:12
Crazy_mom's Avatar
Crazy_mom Crazy_mom e offline
Senior Member

Data inscrierii: septembrie 2011
Posturi: 133
Implicit

Suna interesant.....ar fi ceva Dust asta daca zici ca e asa...
Vechi 11 martie 2012, 03:11
negru_the_one's Avatar
negru_the_one negru_the_one e offline
Plague troll

Data inscrierii: octombrie 2011
Posturi: 496
Implicit

Ai mai jucat Dust , e ok jocul ? Hai sa ii facem un test :P
Vechi 11 martie 2012, 14:07
Padre's Avatar
Padre Padre e offline
Hot & Indie

Data inscrierii: septembrie 2007
Posturi: 371
Implicit

Am citit regulile mai demult, mult prea simplist pentru gusturile mele. Multi pot aprecia ca dupa 30 min poti sa joci usor un meci. In acelasi timp e destul de rapid fiind foarte streamlined. Not the game for me though, nu e destul de challenging dpdv strategic.

Apare curand si Dust warfare care sunt reguli sa joci dust fara tiles si chestii, cu masurat si orientari mai clare spre un wargame. Ramane de vazut cum o fi, din ce au zis oamenii dupa demo games nu mi-a sunat prea sexy.

Some might like

PLAY WARMAHORDES!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare