Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Inapoi   Forumul Games Workshop > Games Workshop > Warhammer 40.000 > Discutii generale

Reply

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 26 ianuarie 2011, 03:02
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e online acum
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

@ Laur

SW sunt nemilosi,au foarte multe optiuni. Thunder wolf sunt groaznici(in sensul bun),Lorzii pe thuderwolf la fet.
Long Fangs-cred ca sunt cel mai bun suport-si sunt extraordinar de ieftini si destul de greu de scos(sunt la distantza si daca tragi in ei si mai stau si in cover nu prea merge.plus ca daca tragi in ei nu tragi in restul care vin spre tine,daca tragi in restul te rad ei-e nasol)
Rune priests,wolf priests.pay cu Jaw scoti orice MC de I mic,mai mult pana ajunge la nush ce caracter ai ales sa il scoti face o gramada de damage,low I sunt mancati no : to hit, no to wound,no saves-instant death-si necronii nu au WBB- e rea)
Vad mai nou spam de priests cu Living Lightning si cu Totem-s7,range unlimited,assault d6,bs5 e ok
Au un super psychic hood -toata armata

IG e kiar mai rea decat SW,parerea mea.Nu stilul gun line-cu toate ca daca intrii in ala nu te scapa nimeni,dar psyker squad -o mie de optiuni,astropath,officer of fleet,Valkerie,Veterani cu melte,Executioner,Medusa,ordine,.Poti juca cum vrei cu ei si tot bati de rupi.
*Poti juca gun line(mult mai eficient decat TAU)-bubuie o medusa sau un LR un monolit fara probleme,
*pot juca null deployment si vine toata armata turn 2 la 3+ unde vrei tu
Eu mai urmaresc asa Throne of skulss si ard boyz sau adepticon si tota lume aspune ca Sw si IG sunt tari si ca Demonii sau Necronii sunt salbi.Pur si simplu asa stau lucrurile
Plus ca in topul clasamentele IG si Sw gasim
Reply With Quote
Vechi 26 ianuarie 2011, 03:08
Wakim's Avatar
Wakim Wakim e offline
Senior Member

Data inscrierii: octombrie 2007
Posturi: 257
Implicit

Nu ma supar si culmea e ca in mare parte sunt de acord cu tine Dar se pare ca am mintea prea impuiata de la examene pentru a mai gandi limpede. Revin dupa sesiune ca sa nu mai scot vreo alta tampenie.
Vechi 26 ianuarie 2011, 03:33
Vannya's Avatar
Vannya Vannya e offline
Senior Member

Data inscrierii: iulie 2009
Posturi: 176
Implicit

Eu nu cred in cea mai buna armata dar sunt anumite armate cu care daca joci impotriva altor armate nu ai ce face.

Demoni-gun line garda/tau(eu am incercat sa ma apropii si de georgica si am scos doar 1 soldat in 1850 puncte-cu Laur am jucat mai bine dar Laur nu joaca asa sa distruga tot pt ca altfel kiar nu aveam ce face)
Necroni-everyone else
Tau-impotriva CC army care vin peste ei cu outflank

USA:IG si SW sunt armate impotriva carora trebuie sa ai cu ce sa joci
Reply With Quote
Vechi 21 aprilie 2011, 00:31
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e online acum
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

Din ce inteleg eu daca le dau abilititate de infiltrate la striking scorpions atunci va avea acesta abilitate si transportorul lor dedicat right?
Mai mult Niraco a spus ca striking scorpions sunt basic assault marines...dar cred ca te referai in linii mari.In afara faptului ca au de baza I 5 eu calculez ca au 3 atacuri(mandiblaster,chainsword+pistol+1 de baza)-4 pe sarja.Inca ceva..au +1 S dar au tot T 3 sau le da ceva T 4 si nu am vazut eu?
Ultima chestie...scrie acolo ca daca un autarch ii insoteste pierd abilitatea de infiltrate...asta inseamana ca daca ii insoteste un farseer de exemplu isi pastreaza infiltrate? sau sunt eu doar cheese
Acum vad...nu au fleet???? that sucks
Reply With Quote
Vechi 21 aprilie 2011, 01:48
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Au T3, da. Si pierd infiltrarea daca li se alatura orice caracter independent care nu are si el abilitatea de infiltrare, ca regula generala de 40k luata din manual.

Si nu, transportoarele dedicate untiatilor care pot infiltra nu primesc infiltrarea si ele. Primesc doar Scout sau Outflank de la unitatile transportate.

De asemenea, ca regula generala, eldarii au fleet cat timp armura e 4+ sau mai proasta. Daca au 3+, nu au fleet.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare