@ Laur
SW sunt nemilosi,au foarte multe optiuni. Thunder wolf sunt groaznici(in sensul bun),Lorzii pe thuderwolf la fet.
Long Fangs-cred ca sunt cel mai bun suport-si sunt extraordinar de ieftini si destul de greu de scos(sunt la distantza si daca tragi in ei si mai stau si in cover nu prea merge.plus ca daca tragi in ei nu tragi in restul care vin spre tine,daca tragi in restul te rad ei-e nasol)
Rune priests,wolf priests.pay cu Jaw scoti orice MC de I mic,mai mult pana ajunge la nush ce caracter ai ales sa il scoti face o gramada de damage,low I sunt mancati no : to hit, no to wound,no saves-instant death-si necronii nu au WBB- e rea)
Vad mai nou spam de priests cu Living Lightning si cu Totem-s7,range unlimited,assault d6,bs5 e ok
Au un super psychic hood -toata armata
IG e kiar mai rea decat SW,parerea mea.Nu stilul gun line-cu toate ca daca intrii in ala nu te scapa nimeni,dar psyker squad -o mie de optiuni,astropath,officer of fleet,Valkerie,Veterani cu melte,Executioner,Medusa,ordine,.Poti juca cum vrei cu ei si tot bati de rupi.
*Poti juca gun line(mult mai eficient decat TAU)-bubuie o medusa sau un LR un monolit fara probleme,
*pot juca null deployment si vine toata armata turn 2 la 3+ unde vrei tu
Eu mai urmaresc asa Throne of skulss si ard boyz sau adepticon si tota lume aspune ca Sw si IG sunt tari si ca Demonii sau Necronii sunt salbi.Pur si simplu asa stau lucrurile
Plus ca in topul clasamentele IG si Sw gasim
|