Citat:
Original a fost postat de usa_supersonic
Pay bun observ noile modele de eldari si reguli pentru ele dar unde le poti folosi? ca nu le poti folosi in meciuri "normale" de 40k
|
Pai la o prima vedere mai cinica,asa,as postula asupra faptului ca baietii aia destepti de la Forge World stau toata ziua si se joaca Apocalypse (daca tot au cacalau de produse prin debara).Ca atare,tot ce au scos ei recent este axat fix pe acest aspect al 40k-ului.
Adica nu cred ca mai stiu cu ce se mananca jocul regular,si in nici un caz nu trimit un mail cu rules concepts de la modelele noi la ala care a scris ultimul codex la rasa respectiva sa il intrebe "Ba,ce zici de asta?" cum ar fi normal.
Incep sa cred ca tipilor le mai vine din cand in cand o idee de design,o transforma repejor in model si toarna niste reguli in graba acolo.No playtesting,no balancing no nada.Trebuie sa justifici salariul cumva.Exemplul ar fi Hornetul nou la Eldari: la prima vedere in sfarsit un fast attack slot fast skimmer scout cu armura front si sides 11 este o chestie care ar elibera multe optiuni (gen Vypers/warwalkers) dar odata ce te uiti la costul (in puncte) si vezi ca vine basic fara arme si faci un calcul la cat ajungi cu arme pe un Hornet,deja iti vine sa te impushti.
Atelierul ala de creatie este design-driven pretty much,not rules-driven.
My two cents.