Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Inapoi   Forumul Games Workshop > Games Workshop > Warhammer 40.000 > Discutii generale

Reply

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 20 ianuarie 2011, 02:49
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit Discutie din threadul de previziuni despre tactici codexuri si random stuff

La forgeworld apare si Badab part 2!

Cat despre Eldar love, shadow crap are neste reguli absolut praf, warp hunterul e un fel de baal predator mai bun. pentru ca 1 foc de d cannon tot nu e eicient. in schimb template de ap2 wound on 2+ yes mom i want it.
Iar hornetul e scup in draci...

Ce nu imi place e ca nu vad schimbari in bine la regulile de eldari n modul in care designul lor este creat.
Reply With Quote
Vechi 20 ianuarie 2011, 19:32
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e online acum
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

Pay bun observ noile modele de eldari si reguli pentru ele dar unde le poti folosi? ca nu le poti folosi in meciuri "normale" de 40k
Reply With Quote
Vechi 20 ianuarie 2011, 19:40
Shinobi's Avatar
Shinobi Shinobi e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 327
Trimite mesaj via Yahoo la Shinobi
Implicit

Citat:
Original a fost postat de usa_supersonic Vezi Post
Pay bun observ noile modele de eldari si reguli pentru ele dar unde le poti folosi? ca nu le poti folosi in meciuri "normale" de 40k
Pai la o prima vedere mai cinica,asa,as postula asupra faptului ca baietii aia destepti de la Forge World stau toata ziua si se joaca Apocalypse (daca tot au cacalau de produse prin debara).Ca atare,tot ce au scos ei recent este axat fix pe acest aspect al 40k-ului.

Adica nu cred ca mai stiu cu ce se mananca jocul regular,si in nici un caz nu trimit un mail cu rules concepts de la modelele noi la ala care a scris ultimul codex la rasa respectiva sa il intrebe "Ba,ce zici de asta?" cum ar fi normal.

Incep sa cred ca tipilor le mai vine din cand in cand o idee de design,o transforma repejor in model si toarna niste reguli in graba acolo.No playtesting,no balancing no nada.Trebuie sa justifici salariul cumva.Exemplul ar fi Hornetul nou la Eldari: la prima vedere in sfarsit un fast attack slot fast skimmer scout cu armura front si sides 11 este o chestie care ar elibera multe optiuni (gen Vypers/warwalkers) dar odata ce te uiti la costul (in puncte) si vezi ca vine basic fara arme si faci un calcul la cat ajungi cu arme pe un Hornet,deja iti vine sa te impushti.

Atelierul ala de creatie este design-driven pretty much,not rules-driven.
My two cents.
Reply With Quote
Vechi 21 ianuarie 2011, 06:38
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Niraco nu te baza pe regulile de FW pentru a-ti da seama cum va fi evolutia la Codexul nou de Eldari. Oricum mai e pana apare ala...
Reply With Quote
Vechi 21 ianuarie 2011, 17:16
usa_supersonic's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de eFTy Vezi Post
Niraco nu te baza pe regulile de FW pentru a-ti da seama cum va fi evolutia la Codexul nou de Eldari. Oricum mai e pana apare ala...
PAy e vreun plan sa apara? Eu stiu ca Necronii ar trebui sa apara...si nu stiu demonii in 40k cat de veki sunt...daca sunt mai veki decat codexul de eldarii sau decat codexul de orci
Reply With Quote
Vechi 22 ianuarie 2011, 16:47
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

E dificil sa cauti pe net, nu? Link
Reply With Quote
Vechi 22 ianuarie 2011, 21:17
usa_supersonic's Avatar

Implicit

La cate chestii fake am gasit pe net...prefer sa imi ziceti voi care jucati din editia 2 nush...am mai incercat eu cu netul si cand am venit la primul meu turneu invatase regulile de editia 4(desi luase un rulebook pe care scria 5th edition)noroc ca am jucat la dublu cu Laur si m-a ajutat el.Evident acum daca vad un codex nou ii dau seama daca stiu armata si ce a avut dar daca apare un codx al necroni si eu iau de pe net editia 2 dar cu nume skimbat ca asa fac toti acum nu fac nici o diferenta/Nu am "bagajul"necesar-poate tie ti se pare imposibil cum sa nu stiu asa cva...dar uite ca e posibil
Reply With Quote
Vechi 22 ianuarie 2011, 22:34
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit

ha efty pwned by usa..lived to see that....glumesc bineinteles

In alta ordine de idei sunt 2 chestiuni:
1. din forge world au plecat o serie de idei care au vazut lumina zilei in codexuri. bineinteles ca mereu FW rules au model mai scumpe si mai inutile decat cele in voga din codex. practic sunt subpar units. daca as compara shadow fasurile noi sunt cam la fel ca si dark reaperii. au o utilitate dar limitata si sunt scumpi.
2. codex nou de eldari probabil 2012 la final de an daca ar fi un calndar rezonabil. pana la ei au nevoie de mult love black templarii, demonhunterii (anuntati deja), necronii (care sunt in multiple "rumours"), gagicile vesele cu pusti mari si corsete, dark angels, csm si orcii(astia nu sunt editia a 5-a indiferent ce zice lumea)...plus demonii. minim 2 ani pana sa se gandeasca la eldari zic eu. Oricum se pare ca se vor focusa pe 40k ca strategie dupa lipsa de vanzari in fantasy (adevarul e ca skavenii ca prima lansare mare de 8`th ed nu e prea reusit aleasa. Acu daca era empire sau chaos warriors ....) Asta inseamna ca nu vom mai vedea (deja se pare ca a inceput) o lansare 40k o lansare fantasy ci mai degraba 2 40k 1 fantasy si tot asa, lansari ce vin in valuri lunare sau la 2 luni. Eu asa simt din felul cum au manevrat iarna si cum arata noile FAQ. Plus se simte o schimbarede strategie si o revenire la vechile retete de la inceputuri insa combinate cu codexuri balansate la nivel de gaming.
Reply With Quote
Vechi 23 ianuarie 2011, 08:30
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

FW cumperi pentru ca-s modele misto. Daca iti plac si ai cashu, ura! Altfel ori salivezi ori ignori.

Cat despre codexu de eldari - as zice ca va aparea inainte de orci si demoni. Chit ca nu au iesit dupa lansarea oficiala a editiei a cincea, mi se par mai longevive. Si chiar daca csm au nevoie mai mare de codex nou, banuiesc ca tot eldarii vor iesi inainte. Dar asta ultima remarca e doar pesimismul din mine care vorbeste...

P.S. Desi mi-a placut foarte mult ideea de lansari in valuri pentru fiecare codex, ma enerveaza la culme faptul ca fiecare val ocupa loc lunar. In ritmu asta imi ruginesc modelele pana apare codex nou...
Reply With Quote
Vechi 23 ianuarie 2011, 19:08
Vannya's Avatar
Vannya Vannya e offline
Senior Member

Data inscrierii: iulie 2009
Posturi: 176
Implicit

Efty dar si eu am armata dezavantajata,stiu tu parca jucai cu niste marini scumpi care nu sunt buni de nimic dar tocmai de aia ar trebui sa joci,factorul nostalgic-vor skimba codexul si se duce tipul asta de armata(evident nu va disparea ci va fi imbunatatit)dar acum trebuie sa joci

Completare usa:"Un suporter al lui Juventus tine cu echipa si cand echipa pierde sau e retrogradata in "B"daca joci thousand sons ar fi super 2 vrajitori(hq)-250pambii + marines thousand-cam 30 marines-900p un dread thousand-100 + ceva heavy-500puncte ia uite 1750 care totusi ai ceva pe tabla.Plus ca eu am mai multe armate una ca lumea(dark angels sau blood angels depinde) dar vreau sa imi iau si tyranide 7 MC-supercompetitiv nu,semi-competitiv da...

Last edited by Vannya; 23 ianuarie 2011 at 19:18.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare