Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 28 aprilie 2011, 17:17
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
Implicit Diorame si Terenuri made in Ukraine

Auziti, baetzi, a lucrat careva de pe aici pana acum cu materialele de la MiniArt Models din Ucraina?

http://miniart-models.com/index.htm?/Catalogue.htm

See Building & Accesories.

Bai, astia ori sunt nebuni ori tocmai au descoperit o metoda geniala prin care sa te aduca in pragul dependentei de Xanax and EVEN pay for that!

Nu cred ca sunt chiar atat de dobitoc, sau poate chiar sunt, dar chiar si asa, bai, sa nu poti sa lipesti doua ziduri, sa le faci sandwich? Wtf?!

E aproape imposibil. Stau de doua zile sa asamblez Street with Park Wall (vezi la sectiunea Dioramas) si nu imi iese de nicio culoare. Pur si simplu nu se potrivesc. Trebe sa pilesc plasticul, sa il tai in anumite parti, sa gatu ma'sii, ca nu zice nicaieri.

Oamenii au niste diorame si scenery-uri ABSOLUT bestiale si destul de ieftine, recomand tuturor sa check them out. Faceti niste mese de 40K de nu e real cu conversii foarte putine si minimale (gen adaugat acvila si alte markuri 40K prin zona) dar asamblatul: F U C K!
Reply With Quote
Vechi 28 aprilie 2011, 18:17
.Paul. .Paul. e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2011
Posturi: 101
Implicit

si eu am aceiasi problema cu miniart, arata incredibil sunt incredibil de ieftine dar cand vine vorba sa lipesti cele doua parti ale unui zid incepe nebunia. am reusit sa asamblez East Prussian City Buliding in vreo 2 saptamani si cu vreo 2 tuburi de plasto. incearca sa tai cat mai aproape de marginea zidului dar NU taia din zidul propriu-zis, dupaia incearca sa pilesti excesul de plastic de pe el si da niste acatiste sa se potriveasca din prima.
Reply With Quote
Vechi 28 aprilie 2011, 18:21
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

Vai Paul, credeam ca am innebunit eu. Pe bune, nu cred ca am fost mai frustrat ca acum ever. Imi plac la nebunie modelele ... cum arata in poze si pe copertile cutiilor dar pana acolo, te omoara asamblatul cu zile. Ii ziceam azi si vanzatorului de unde le-am luat: "Bai nene, cum asamablezi tu treburile astea, ca e infernal". "De unde, vere", el de colo, "e super easy!". Oh my!!!

Edit: o sa incerc cu putty. Pun zidurile fata-spate cum o fi si dupa aia bag green stuff.
Reply With Quote
Vechi 28 aprilie 2011, 18:27
.Paul. .Paul. e offline
Senior Member

Implicit

cred ca poti sa incerci sa le lipesti din start si dupaia sa le tai/pilesti. Asta in cazul in care nu ai geamuri/gauri in ele. cu putty/greenstuff o sa pierzi f mult din detaliile de pe marginea zidului. dar banuiesc ca preferi un zid asamblat fara detalii decat unul neasamblat )
Reply With Quote
Vechi 29 aprilie 2011, 00:00
ianeluigi's Avatar
ianeluigi ianeluigi e offline
Member

Data inscrierii: noiembrie 2009
Posturi: 55
Implicit

Salutare.
Etherdrinker de unde le-ai cumparat?
Reply With Quote
Vechi 29 aprilie 2011, 00:16
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

Luigi,

"Ultra Pro din Sos. Pantelimon, nr. 93, sect. 2 la intersectia cu Str. Ritmului pentru produsele de modelism din gama Model Color, Model Air, Panzer Aces, Game Color."

http://www.vallejo.ro/

Nu au puse pe site modelele de la Miniart. Da o fuga pana acolo, au o gramada.

Sunt pasionat de istorie and stuff, I can see the joy in making a Panzer IV diorama dar in general prefer modelele care au si o functionabilitate, adica games. Modelism de dragul modelismului, nope, too phony for me.

Acestea fiind zise, piesele de scenery pe care le scoate MiniArt sunt spot on pentru Warhammer 40 si alte tabletop wargames. Cum spuneam, e nevoie de foarte putina conversie.

E o mina de aur, pe bune.
Reply With Quote
Vechi 29 aprilie 2011, 00:38
ianeluigi's Avatar
ianeluigi ianeluigi e offline
Member

Data inscrierii: noiembrie 2009
Posturi: 55
Implicit

Thanks.
Eu vin din modelism, (inca mai am vreo suta de kituri nefacute), dar intradevar sunt interesante dioramele pt Warhammer.
Am verificat linkul. Sunt pe machete.ro si kiturile.
Reply With Quote
Vechi 29 aprilie 2011, 02:28
.Paul. .Paul. e offline
Senior Member

Implicit

le au si pe site, dar sunt aiurea organizate:
http://www.machete.ro/diorame-si-acc...sort=3&c_pag=3

Daca tot are lumea modele istorice dc nu ne strangem sa jucam un ww2 wargame. reguli sunt destule (Blitzkrieg Commander, I Ain't Been Shot Mum!, Battlefield Evolution sau FOW) , miniaturile sunt destul de ieftine si cu terenul ne descurcam.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare