|

26 aprilie 2010, 14:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
|
|
Deathmaster Snikch
Oh damn nazi Deathmaster Snikch! Bai, cred ca fac artrita. A pictat careva eroul asta? Si mai e in viata? A trecut de coada? Acum pe bune, Snikch cred ca e cel mai mare om care a trait vreodata. Pot elabora daca este nevoie. In the meantime, cum s-ar zice, sunt tare curios sa vad picturile voastre daca l-a dovedit careva pe nea master assassin asta. Mai incerc astazi sa vad daca reusesc sa ii fac coada, cu highlights, chestii si daca nu cred ca mai bine platesc pe cineva dintre voi sa il picteze. Daca este cineva interesat, eu ma ofer cu banii.
|

26 aprilie 2010, 15:44
|
 |
Local friendly troll guy dude
|
|
Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
|
|
Am modelul de Snikch, dar nu am planuri pentru el momentan. Modelul cere o mana sigura si multa experienta in pictat ca sa iasa cum trebuie, asa daca il pictez acum la cum vopsesc eu mai bine nu
Momentan nu l-a dovedit nimeni pe stimabilul sobolan din moment ce nu a avut nimeni cum sa il gaseasca, insa el tot este un Skaven si tot e subiect la greselile elementare pe care le mai fac Skavenii din cand in cand. After all, el raspunde in primul rand clanului si nu prea are de a face cu interesul general al rasei sale.
|

28 aprilie 2010, 09:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Dabigbom, ai pierdut ocazia sa devii al doilea cel mai mare om de pe pamant!Eu iti rezerv oricum locul, cine stie.
Am incercat de vreo trei ori sa pictez figura de baza a Deathmasterului Snikch astia si de trei ori am sters vopseau. A patra oara e cu noroc? Hahaha, sure!
Deci!, pana la urma, se ofera vreun crocodil pentru locul trei? Haideti vere ca platesc si nu in natura!
|

28 aprilie 2010, 10:55
|
 |
Dwarf
|
|
Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
|
|
Daca vrei, ti-l pictez eu pentru suma potrivita. Garantez calitate! Nu o sa iti para rau.

28 aprilie 2010, 11:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Durin! La tine ma gandeam, desi sincer sa fiu pana sa citesc mesajul tau nu prea ma gandeam la nimic. Esti curajos si vivace, imi place. Pentru doamnele din galerie, pune si tu niste linkuri, poze, mpeg-uri sa ne lamurim si noi asupra capacitatilor tale artistice. Banuiesc ca esti din Bucuresti, nu? Iar daca esti din Bucuresti, da omul de tine rapid pe la Biserica, ma refer la sediul Games Workshop. Eu daca nu trec sa imi iau ceva de pe acolo cel putin o data pe zi imi creste tensiunea, bat copii, amestec Fanta cu Whiskey si asa mai departe. Deci hai sa ne vedem azi-maine pe la magazin si stabilim totul a la carte. Abia astept.
|

28 aprilie 2010, 11:22
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|

28 aprilie 2010, 11:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Doesn't matter! Ne putem vedea intr-o cambuza, la un spritz si o apa plata. Sau la vreo gura de metrou, unde isi fac astia de prin afara filme pe care apoi le gasiti pe Net sub denumirea "UK Milf in public" or something.
Stai mah ca acum am citit si eu mesajul. Cum adica magazinul e inchis pana pe 2 Mai? Cineva nu e zdravan! Oh fuck, inseamna ca in weekendul asta ma duc pana in Bulgaria sa imi iau chestii Games Workshop. Sigur nu rezist pana pe - gulp! - saptamana viitoare.
|

28 aprilie 2010, 14:33
|
 |
Dwarf
|
|
Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
|
|
Eu am serviciu in zona Universitate. Daca vrei, vino pana in pasajul de la metrou si imi dai un bip sa vin si eu, ajung in 2 minute. Am voie sa imi iau pauze scurte.
Stam de vorba, aduci modelul si vedem daca cadem la o invoiala.
Iti trimit numarul de telefon prin PM dar vreau sa il trimit si tu inapoi ca nu raspund la numere necunoscute.
Bafta!

28 aprilie 2010, 16:10
|
 |
Local friendly troll guy dude
|
|
Data inscrierii: august 2009
Posturi: 658
|
|
Vouchez for Durin pentru calitate si skill.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|