|

09 aprilie 2009, 18:12
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: octombrie 2007
Posturi: 257
|
|
Citat:
Original a fost postat de zabulicaionut
Sry, dar vineri seara kiar sunt la turneu la magic.
|
ce cum cand?
|

09 aprilie 2009, 18:42
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
|
|
Citat:
|
mda... si d-asta intreba georgica cine joaca? sa ii rada in nas ca el nu ?
|
vezi tu un pustan de 11 ani in stare sa joace MTG? Ma indoiesc amarnic.
|

09 aprilie 2009, 20:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: decembrie 2007
Posturi: 597
|
|
Paul, de unde sti tu ca eu nu pot sa joc MTG, l-am jucat pe calculator, si m-am prins cum este, de ce te bagi tu unde nu iti fierbe oala? Pls, nu mai fa atatea off-topics, este foarte enervant si stresant.
W-(0/0)
L-(0/0)
D-(0/0)
played (0/?)
|

09 aprilie 2009, 21:40
|
 |
Dwarf
|
|
Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
|
|
HAHAHA! Georgica OWND Paul!
|

11 aprilie 2009, 05:55
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de companiaimperialageorge
Paul, de unde sti tu ca eu nu pot sa joc MTG, l-am jucat pe calculator, si m-am prins cum este, de ce te bagi tu unde nu iti fierbe oala? Pls, nu mai fa atatea off-topics, este foarte enervant si stresant.
|
MTG pe calculator, adica MTG: Battlegrounds (ca e doar unul) care nu implica NICI MACAR in a te juca cu carti? Da da, intr-adevar Georgica > Paul aici.
Durin, are dreptate Georgica (apropo)
Last edited by Commisar Jack; 11 aprilie 2009 at 18:32.
|

11 aprilie 2009, 08:39
|
|
2
|
|
Data inscrierii: aprilie 2008
Posturi: 68
|
|
Actually, exista MTG pe calculator, se numeste Shandalar, are vreo 15 ani vechime, a avut si doua expansion-uri Duels of the planeswalkers, si inca una pe care nu mai o tin minte,
si e considerat un joc excelent cu un AI mult inainte de vremurile lui. (Ca nivel de joc este considerat egal unui jucator uman bun). Jocul are si o parte de aventura/rpg nu doar duele. Jocul e suficient de vechi sa fie pe site-uri de abandonware. Cartiel sunt din editii vechi (Unlimited, Arabian Nights si The Dark).
Exista si MTG Online, care e pur si simplu portarea pe Pc a jocului real, e sustinut de wizard si e tot timpul actualizat.
Ultima chestie e Apprentice-ul care este free si nu are poze la carti, si care poate fi folosit ca sa joci pe net. Atentie insa, nu are rules enforcement, asa ca in general joci doar cu cei pe care ii stii.
Multi jucatori romani (cei mai multi din cei old school de la noi) au inceput magic de la un demo al shandalar-ului aflat pe un cd computer games, a looong time ago.
Ps. nu ma bag in discutie, doar informez.
Edit: On-topic. Desi e adevarat ce marea majoritate a jucatorilor <~16 ani nu sunt suficient de concentrati ca sa joace magic bine, am intalnit mai multi (3 pana acum) care erau niste adversari redutabili, si care jucau la nivel profesionist.
|

11 aprilie 2009, 09:06
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
|
|
Din cate stiu, varianta pe PC de MTG este destul de...incompleta. Si pana acum , Shandalar nu este o varianta foarte faimoasa deoarece este pur abandonware. De ce s-ar juca MTG Online (care din cate vad este destul de slab updatat), nu inveti nimic din asemenea experienta pentru ca sa fim seriosi, de ce joci MTG? Il joci pentru carti, boostere, fun si poate pentru unii victorii cu si impotriva prietenilor. Ca faptul ca 11 ani al nostru spune ca a jucat MTG si si-a facut o idee este total irelevant, deoarece MTG e destul de complet (cel putin seturile vechi) si necesita putina planificare serioasa si cunoastere avansata a limbii engleze pentru a fi jucat pro.
p.s
Citat:
|
Pls, nu mai fa atatea off-topics, este foarte enervant si stresant.
|
The bigger the post count, the greater the lulz.
Last edited by Commisar Jack; 11 aprilie 2009 at 09:15.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|