|

06 aprilie 2009, 01:02
|
 |
Patriotic Nigra
|
|
Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
|
|
Personal vreau modelele de Easterlings cu baze cu tot. Georgica, din moment ce cartea de WoTR zice clar ca poti lua orice Character in armata si din moment ce ai deplina libertate sa iti faci armata cum vrei tu, o sa ma conform regulilor.
Si Georgica, fara suparare dar cu tine nu joc acest joc fiindca am niste experiente groaznice cu tine cum am avut si la fantasy, deci sorry.
|

21 aprilie 2009, 20:42
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: octombrie 2008
Posturi: 486
|
|
Am jucat azi un meci demonstrativ, Dwarves vs Goblins, la vreo ~250 pt. Din cate mi-am putut da seama e destul de amuzant sistemul, desi la nivelul asta de puncte nu prea poti spune multe. Am fost dwarf si nu mi-au placut de loc; de exemplu in CC arcasii goblini trebuiau sa faca 6/5 ca sa omoare un dwarf. Right...
Astept sa vad cine se apuca si pe la Craciun poate cumpar niste Galadhrim.
|

01 mai 2009, 10:59
|
 |
Junior Member
|
|
Data inscrierii: martie 2009
Posturi: 7
|
|
paul daca vrei joaca cu mine ca am niste modele de rohani!cu caractere speciale daca vrei!!
|

04 iulie 2010, 14:59
|
|
Junior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2010
Posturi: 1
|
|
Ce alte jocuri in genul la Lord of the Rings mai stiti?
|

04 iulie 2010, 19:41
|
 |
Junior Member
|
|
Data inscrierii: iunie 2010
Posturi: 6
|
|
mai e cineva cu armate lotr pe aici?
|

04 iulie 2010, 21:54
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
|
|
Nu vere, dar uite, eu ma apuc special pentru tine. In general vad ca Lotr / War of the Ring este privit pe aici cu o oaresce detasare, sa nu-i zic mai mult. Nu e inde-ajuns de grim and fucked up ca Warhammer Fantasy si probabil ca asta ii indeparteaza pe unii. Nonsense. Lotr e Lotr, sa ii dam cezarului ce e al lui. Imi place si Warhammer (mai mult, indeed) si Lotr, nu am gretzuri. Asa ca sunt foarte intrigat de joc, momentan fiind intr-o perioada de tatonare. Fertile perioade ca astea. Deci eu ma bag, in sensul ca luna asta, sau in August, sigur ma axez pe o "armata" si ma apuc de treaba la modul serios. Hai, vere, apuca-te si tu, sa stim o chestiune, sa rezolvam situatia, sa fie bine.
|

04 iulie 2010, 22:41
|
 |
Junior Member
|
|
Data inscrierii: iunie 2010
Posturi: 6
|
|
sincer, eu am dat o ocheada pe rules, nu am apucat sa ma joc pana acum, am un mines of moria si mai am de mesterit la el, dar cred ca pana atunci vad cam ce e de joc cu rule book'ul in mana, la mine cred ca e pasiunea mare pt lotr, ca asa sincer nu am apucat sa ma joc altceva, mi-am ales si eu o armata, dar nu dupa criterii de performanta, astept sa imi confirme si mie comanda si sa ma puc pe treaba, timp sa fie, ca ma omoara sesiunile
|

04 noiembrie 2010, 02:25
|
|
Junior Member
|
|
Data inscrierii: noiembrie 2010
Posturi: 4
|
|
Salutari!! sunt proaspat noob, cum e noob-ul mai noob in gaming si mi-am pus ochii pe armata Gondor and Arnor.
E cineva de prin Cj pe forum care sa joace? Intreb de curios fiindca as da o raita pe la magazin.
Numai de bine!!!
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|