|

10 ianuarie 2012, 12:53
|
|
I like wet girls
|
|
Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
|
|
Campanii narative 40k
De la jumatatea lui februarie vom derula 2 campanii narative in paralel:
1. Doom of Mymeara (IG, SW, Eldars, Corsair Eldars)
2. astept propuneri astfel incat sa fie incluse cat mai multe rase
Toate vor avea un numar limitat de participanti (intre 4 si 8) care vor fi alesi pe principiul primul venit primul servit.
Conditii:
- Fiecare campanie va avea o taxa care se va duce in organizare si teren
- Fiecare participant va trebui sa isi picteze armata complet, sa o faca Wysiwyg si sa o markeze narativ (nume de squad, campaign markings, nume de eroi etc)
- Fiecare participant trebuie sa fie dispus sa fotografieze si sa inregistreze in Battle reports detaliate meciurile, pe care apoi sa le posteze pe forum.
Pana la definitivarea detaliilor astept propuneri pentru a 2 campanie (eu as propune Macharius Crusade dar nu cred ca am timp sa updatez materialul la ultimele codexuri).

10 ianuarie 2012, 13:38
|
|
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2011
Posturi: 101
|
|
Sunt complet de acord cu ce a spus Etherdrinker si sunt dispus sa ma implic in ambele. Astept cu interes mai multe detalii.
|

10 ianuarie 2012, 14:15
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
|
|
Bun..campanie...cred ca ar trebui campania sa poate avea intre 4-8 jucatori,DAR sapoate cuprinde aprope orice rasa...adik tractor vera sa participe de exemplu dar nu are blood angels...and so on
Acum...mah Dane,mie imi place de tine-serios esti baiat educat asa,dar trebuie sa intelegi ca pe noi ne poate jigni cand tu spui bla bla bla"labarela de competitie,power gaming"
Ti am scris si in alt thread-poti sa ma ajuti sa propunem ideea de army on parade,poti sa il ajuti pe niraco cu aceasta campanie, sau poti veni cu prorpiul proiect pt a modela comunitatea in spiritul tau,dar probabil daca si eu as scrie..hai frate sa jucam competitiv lasati draq pictatul ala pt Picasso si narativul pt dorks.Asta e un joc d epower gaming-competitie best general-restul e prostie.
Banuiesc ca ar fi foarte neplacut asa,vreau sa am sustinerea ta in comunitate in ce iti place si in ce nu iti place.
Nimeni din jucatorii noi nu agreaza ideea pictarii unei armate-dar totusi ii convingem,incercam sa le spunem de fluff etc.dar trebuie sa ii lasi sa "growon them fluff-ul "nu impus
|

10 ianuarie 2012, 14:33
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
|
|
Excelenta idee. I am in.
|

10 ianuarie 2012, 15:11
|
|
I like wet girls
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de usa_supersonic
Bun..campanie...cred ca ar trebui campania sa poate avea intre 4-8 jucatori,DAR sapoate cuprinde aprope orice rasa...adik tractor vera sa participe de exemplu dar nu are blood angels...and so on
|
de aceea nu am decis eu a doua campanie. Ma gandeam la Macharius Crusade facuta de Lords of Terra Gaming club pentru ca implica practic aproape toate rasele desi are ca prim plan jucatorii "ïmperiali". Dar a fost facuta acum vreo 3 sau 4 ani la inceputul editiei a 5-a dar gasesti prin ea Armored Company sa alte chestii IG de acum 2 codexuri. De aceea ar trebui actualizata.
Sau sa fac 2 Una cu Vraks si una cu Taros si implicam Tau, SM, CSM, IG, Demoni. Dar jucatorii cei doi de garda vor fi extrem de fortati ca sa zic asa si nu cred ca se vor implica in atatea proiecte.
Badab War este un proiect ce ar impune minim 4 jucatori de SM. E foarte frumos dar il tin ca varianta de rezerva stiind ca avem jucatori de Tau, Demoni, Tyranids, Orks, necrons etc.
Cautati un pic pe net, ajutati-ma in privinta asta si veniti cu propuneri.

10 ianuarie 2012, 16:01
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Sunt interesat de Maymeara.... Astept sa imi iau cartea si dau un raspuns final...Rasele si misiunile sunt strict cele din IA? Am o propunere ca data de incepere sa fie 1 martie...Sa lasam februarie pentru turneu.
Last edited by laudarkul; 10 ianuarie 2012 at 16:09.
|

10 ianuarie 2012, 16:15
|
|
I like wet girls
|
|
|
|
Februarie va fi doar de pregatiri, discutii etc.
Rasele sunt din IA (ca nu prea te lasa povestea altfel). In schimb Misiunile: sky is the limit  facem ce vrem. e narativ asta ca tine de imaginatia noastra de a povesti

10 ianuarie 2012, 17:49
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
Ce-ar fi intai sa faceti lista de participanti potentiali si rasele lor, si apoi in functie de armate (si cum pot fi grupate) pot fi stabilite si campaniile?
|

10 ianuarie 2012, 18:52
|
|
I like wet girls
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de eFTy
Ce-ar fi intai sa faceti lista de participanti potentiali si rasele lor, si apoi in functie de armate (si cum pot fi grupate) pot fi stabilite si campaniile?
|
Asta astept ..cine stie ce joaca sa se intereseze si sa propuna. asa ne dam seama cine da si interes la fluff, research, munca un pic

11 ianuarie 2012, 09:45
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Sincer astept sa fac comanda pentru carte. La sfarsitul lunii lansez comanda. Pana atunci astept sa apara pe net mai multe drspre maymeara.
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de Postare
|