Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 01 mai 2011, 16:16
Etherdrinker's Avatar
Etherdrinker Etherdrinker e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 441
Implicit Bannere pentru 40K Buildings

Hmm, finally something new, untried yet.

Big banners for 40 K buildings. Cum le faceti, domnilor? Daca ati facut la viata voastra sau poate ca ati dat de vreun tutorial pe undeva si v-a ramas in minte.

Cam asa ceva:

http://www.cold-moon.com/40k/Miniatu.../SotAquila.JPG

Plasticard? Nu e prea rigid? Scos direct la o imprimanta color pe o hartie smechera, genul deluxe pe care le gasiti la bucata prin unele papetarii?

How else? Sunt putin in ceata si ma oftic pentru ca nu reusesc sa imi dau seama care ar fi cea mai buna metoda pentru a face bannere de genul acesta.

Any help?

Edit: 40K in titlu, of coase.
Reply With Quote
Vechi 01 mai 2011, 16:22
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit

Hartie deluxe sau carton subtire de o anumita calitate (cel care se poate uda si cand e ud il poti modela) sau greenstuff si multa tehnica
Reply With Quote
Vechi 01 mai 2011, 16:54
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

Niraco, stiu ca e cu "multa tehnica". Mi-am dat seama de asta pentru ca nu am vazut pe nicaieri pe la magazin vreun banner de genul asta Sunt rau, stiu.

Anywayz, uite rumegand la treaba asta mi-a venit o idee.

Ce plasticard, ce green stuff, nope, se ia o bucata de material textil fin, satinat, panza, etc, se ia una bucata etched brass de la Forge World (in imagine am niste aquile, dar am si altele disponibile, Inquisition, Blood Angels, Black Templars, Ultramarines) si se aplica direct pe panza.

Pentru ca panza sa fie rigida, sa se mentina intr-o pozitie stabila, desi prima data o sa incerc sa nu o fac rigida, se aplica cu pensula putin aracet in colturi si pe la mijlocul bannerului.

Nu stiu cum o sa iasa, daca o sa iasa, dar I give it a shot in seara asta. Incercarea moarte n'are.
Attached Images
File Type: jpg DSCN6131.jpg‎ (57.5 KB, 12 views)
Reply With Quote
Vechi 01 mai 2011, 22:15
Etherdrinker's Avatar
Senior Member

Implicit

OK, deci am incercat sa vad cum rezista materialul textil la aplicarea unui etched brass pe el. Am pus un simbol de la Inquisition. L-am facut in graba (3 min) si mi-a scapat niste super glue pe material. Nevermind that.

Treaba e ca efectul e destul de k lumea iar pe un building negru, cu gold, rusty stuff si alte weathering effects facute cu pigmenti sau nu, materialul asta rosu cardinal da nemaipomenit. Plus etchingul gold de la Forge World care ii da o nota si mai "realista".

Materialul se poate arde cu o bricheta in diferite parti sa fie cat mai autentic. Pe banner poti adauga cate simboluri vrei, de ce dimensiuni vrei, faci un honour roll de mai mare frumusetea

In alta ordine de idei, yep, MERGE si arata si bine.
Attached Images
File Type: jpg DSCN6133.jpg‎ (37.1 KB, 14 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare