Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 13 martie 2008, 18:03
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Data inscrierii: ianuarie 2008
Posturi: 476
Cool Artillery Rulez

Cand am jucat prima data cu tunul meu din starter set am fost profund dezamagit. Primele trei meciuri jucate cu el au fost dezastru... ma rog, oricum am castigat, dar cu tunul nu reusisem sa nimicesc decat inamici in valoare de 20 de puncte : )) Timpul a trecut si am invatat sa apreciez mai bine distantele. La ultimul meci cu Paul am folosit si organgun, dar tunul a devenit atunci preferatul meu. Am prins cateva lovituri din flanc si am distrus inamici in valoare de aproape 200 de puncte cu el... cred.
So the almighti cannon a devenit favorita mea piesa de artilerie. Voi ce preferati?
Reply With Quote
Vechi 13 martie 2008, 18:31
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

Avand Hordes of Chaos, prefer aproape orice numa tunuri nu! :P

Le urasc cu pasiune. Atat de mult incat ma bate gandu sa imi iau niste mercenari cu tunuri in armata...
Reply With Quote
Vechi 13 martie 2008, 18:52
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Question

Care mercenari? la Dogs of war nu stiu nici un tun... ma rog, Informeaza-ma si pe mine te rog, sau da un link ceva pls.
Bafta!
Reply With Quote
Vechi 13 martie 2008, 19:25
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

Bronzino's Galloper Guns - tunuri de calibru mai mic trase de cai

Sutn la Dogs of War in aprtea cu Regiments of Renown.
Reply With Quote
Vechi 13 martie 2008, 21:41
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

*ahem*Warp Lighting Cannon*ahen*

kapow - kabluie

e un ditamai tunu de la Skaven, dar daca se intampla ceva gresit cel care foloseste tunul si-o ia intr-un mod barbar (orice model pe o linie de 48" isi ia hit de S10)

poate fi fun, dar se poate intampla foarte des sa nu prea faca nimic pentru ca nu e la fel de sigur ca un tun de dwarfi, stone thrower sau altele similare (asta pentru ca se poate intampla sa nu ai range, range-ul se determina cu 8 zaruri (le dai si aduni si ala e range-ul))

si in plus e 200p

Last edited by Zeber; 13 martie 2008 at 21:45.
Reply With Quote
Vechi 13 martie 2008, 22:12
Durin's Avatar
Durin Durin e offline
Dwarf

Post Interesting...

Acu m-am uitat pe Reference chart la skavenii tai. Foarte unreliable tunul asta al tau... da ce sa zic, din partea mea poti sa il folosesti, daca ai apucat sa tragi cu el cum trebuie si-a scos banii.
Bafta!
Reply With Quote
Vechi 20 mai 2008, 19:07
holo
Guest

Posturi: n/a
Implicit

Helblaster is ok... cam unreliable...dar na..

Helstrom .. nu am avut ocazia sa-l testez cum trebuie

Cannons... uhm... daca e sa vanez alte tunuri/bolt throwers/Heavy infantry/Cavalry ...sure.. dar de banii aia fac mai mult dmg cu 5 outriders.

Mortar... str prea mic
Reply With Quote
Vechi 21 mai 2008, 02:10
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

Mortieru are S mic dar parca da cu blastu mare. Ceea ce acopera un regiment intreg daca ochesti bine. E perfect pentru gloate mari de infanterie usoara. Hellstorm e foarte imprecis dar daca a picat pe un regiment e devastator. Warriorii mei pot confirma. Tunul imperial e genial, 2 ghiulele scot un bloodthirster. Hellblasteru nu e cea mai sigura inventie din joc, dar cantitatea de focuri pe care o scoate nu e de ici de colo. Atata timp cat nu ai ghinion cu el din prima sau a doua tura, isi face punctele de mai multe ori in fiecare meci. Adauga la astea cateva zeci de handgunners cu sniper rifles si ai una dintre cele mai potente faze de Shooting din Warhammer Fantasy.
Reply With Quote
Vechi 21 mai 2008, 08:25
okami's Avatar
okami okami e offline
Maestro de pintura

Data inscrierii: iunie 2007
Posturi: 110
Trimite mesaj via Yahoo la okami
Implicit

Hellblaster rules:

1) Nu trage pentru dragul de a trage. Stai pana cand ai ceva care merita sa ii dai chibritul.

2) Poti sa-l folosesti sa condicionez toata miscarea si deployment din adversarul, deci are efect din primul turn, chiar daca nu ai tras cu el

3) Daca neaparat vrei sa tragi cu el cat mai repede, poti sa-l misti in primul turn (e cam sinuciderea impotriva armatele cu flyers, dar...) sa te apropi de tinta si sa incepe distractia!

Intro o zi am ucis cu tunul asta o unitate de 25 de black orcs cu general inauntru. Pentru 110 de puncte cred ca este o investitie destul de buna
Vechi 21 mai 2008, 21:38
Zeber's Avatar
Zeber Zeber e offline
Fabricator General

Data inscrierii: martie 2007
Posturi: 853
Implicit

cand am jucat cu pepi (thunderstruck, un meci de 1000p) avea parca rocketbattery (care si asta parca da cu blst mare) si apicat perfect in mijlocul unitatii de Stormvermin (care sunt niste sobolani destul de scumputi) si a inceput : 16 partiali si restul din unitate totali (perfect pe centru) si a ras juma de unitate (litralmente)

deci S mic nu prea mai conteaza cand rade unitati intregi

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare