Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 17 decembrie 2008, 22:08
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 1,892
Implicit Armata mea Eldar

Voi posta aici evolutia armatei mele Eldar din concursul Deckmaster..eh ma folosesc de prilej sa invat cat mai mult de la mai multi.

"Intrucat sunt primele mele miniaturi, ma astept de la acest concurs sa primesc o tona de critici constructive si sfaturi care sa imi completeze avidele mele lecturi de pe internet si sa ma ajute sa asamblez si pictez miniaturi din ce in ce mai bine.

In perioada 15dec-15 ian voi asambla urmatorii Eldari:

10x Guardians +Weapon Platform cu Bright Lance - 110 pct
5x Dire Avengers (1 Exarch cu Diresword si Shuriken Pistol)- 82 pct

Geminthal este un craftworld minor dar este carftworldul casa actuala a lui Asuman, Immortal Lord Phoenix si patron al Dire Avengers. De aceea Guardienii si vehiculele vor purta culorile Dire Avenger albastru cu alb si detalii rosii. Legaturile stranse cu Harlequins of the Black Library ii fac pe Eldarii de pe Geminthal sa poarte gems galbene si sa isi decorezele armele in alb si galben.

In aceasta perioada imi propun sa ajung savopsesc guardienii in culoarea de baza a armurii plus 2 dintre ei sa aiba niste mici modificari la baza.

Lista totala nu este finalizate dar o voi posta imediat ce imi clarific anumite idei"
Reply With Quote
Vechi 17 decembrie 2008, 22:09
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Acum postez primii guardieni:

avem 8 asamblati

2 + weaponul platform au fost dati cu coating alb. Am ales alb pentru a avea modele cu culori deschise, aprinse chiar.

este prima oara cand am folosit un spray deci am facut greseli pe care le vad si le voi evidentia. va rog niste sfaturi sa le atenuez. Plus bineinteles greselile de asamblare inerente dar care cred ca nu sunt exagerat de grave.

pozele nu sunt excelente deoarece aparatul meu si-a dat duhul si am imprumutat un sony foooarte primitiv la setari

are si o sabie in spate ... mi-a placut cum arata ..bineinteles are rol doar decorativ (Storm Guardians cu Weapon Platform ar fi haios dar cine stie).
Apoi are o parte mai alba decat cealalta si pe umeri niste valuri in densitatea culorii ...am dat neuniform..ce pot sa fac?

plus pe caciula nu am finisat urma de la matrita..ce pot sa ii mai fac acum?

Weapon platformul mi-a iesit cel mai bine, culoare alba continua si fara valuri. in realitate e mult mai alb decat in poza

acesta are un strat prea subtire si se vede griul...ce sa ii fac? inac un strat?

si echipa de pana acum

Reply With Quote
Vechi 17 decembrie 2008, 22:13
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Astept critici si sfaturi

Multumesc
Reply With Quote
Vechi 17 decembrie 2008, 22:22
albuadyyyy's Avatar
albuadyyyy albuadyyyy e offline
Member

Data inscrierii: septembrie 2008
Posturi: 95
Trimite mesaj via Yahoo la albuadyyyy
Implicit

ti-au iesit bine astept sa-i vad vopsiti
Vechi 17 decembrie 2008, 22:32
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

Promitator, foarte promitator Keep us posted!
Reply With Quote
Vechi 17 decembrie 2008, 23:33
laudarkul's Avatar
laudarkul laudarkul e offline
Senior Member

Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,112
Implicit

Cute Eldar's...Wait to see next
EDIT:Wtf is deckmaster ?

Last edited by laudarkul; 17 decembrie 2008 at 23:40.
Reply With Quote
Vechi 18 decembrie 2008, 00:05
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

http://forum.deckmaster.ro

asociatia hobbistilor ca noi dar mai din vestul tarii..surprinzator eu am ajuns pe acest forum de la ei desi sunt din Ploiesti. Si ei au organizat conventia de acum cateva luni.
Reply With Quote
Vechi 18 decembrie 2008, 10:33
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Si echipa de dire avengeri care sunt in formatie completa

exarch-ul ar e de fapt power weapon si shuriken catapult nu direweapon si pistol dar sincer imi place mai mult asa desi nu e combinatie legala ...dar frumusetea conteaza si ea nu? War is an art!

Mai am de retusat la ei..ceva epoxi de umplut linii goale intre piese ..mai ales ca unul are picioare de guardian si un guardian are o fustita de dire avenger (don`t ask..e una din greselile de asamblare de care va vorbeam...dar e ok , caciula e importanta )
Reply With Quote
Vechi 18 decembrie 2008, 13:27
Commisar Jack's Avatar
Commisar Jack Commisar Jack e offline
Patriotic Nigra

Data inscrierii: aprilie 2007
Posturi: 1,263
Trimite mesaj via Yahoo la Commisar Jack
Implicit

atata timp cat armata arata bine pictata si e organizata cum trebuie, nu exista restrictii la cosmetizarea ei.
Reply With Quote
Vechi 20 decembrie 2008, 14:02
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Bun am cateva intrebari de pus si sfaturi de primit

Astazi am luat Marine Sergentu pe care l-am primit cadou si am incercat sa il pictez.

Sunt destul de nemultumit de cum a iesit. Si nu ma refer la nuantele de culori.

Pe suprafetele mai mari nu am reusit sa pun strat compact de vopsea si are valuri in grosime. daca incercam sa o intind pur si simplu adera la pensula si lasa dare pana la undercoat. plus exista urme vizibile ale pensulei si zone care nu mai sunt "plate", drepte.

Am p pensula de fine detail marimea 1. probabil ca nu am rabdare suficienta dar in santuri apar urme pe exterior. De exemplu la acvila vreau intre pene sa introduc o culoare. Si mai tot timpul trebui sa dau pe frontul acvilei pentru a retusa.

Desi incerc sa dau strat subtire, dar totusi sa am o culoare compacta, vopseaua imi umple prea mult detaliile fine.

As fi vrut bumbii de pe armura sa ii dau o alta culoare dar nu reusesc sa simt o tehnica care sa imi permita sa iasa rotunzi si fara sa murdareasca armura.

PS vreau sa pun o poza, dar trebuie sa imprumut un aparat bun. Al meu a decedat. Vine si poza in 2-3 zile
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare