Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 23 decembrie 2010, 15:02
Padre's Avatar
Padre Padre e offline
Hot & Indie

Data inscrierii: septembrie 2007
Posturi: 371
Implicit

Mi se par chiar amuzante comentariile despre cerc inchis si ghetto gospel community.
Poate nu realizez eu, cel din "grupul cool si popular", ce se intampla.

Au venit si altii care s-au integrat just fine"; dovada, parerea mea, ca nu mancam noobi for brunch. Nu ii amintesc pt ca nu-mi permit sa vorbesc in numele altora.
But that's just me.

Nu ma voi mai adanci in subiect , as prefera sa nu fac mare flame pe lucruri ce pot fi dezbatute interminabil.

Asta cu mai multe evenimente mai de toate felurile nu o agreez. Daca aruncam in toate directiile cu eventuri va fi si mai rau. Friendly games sunt friendly games,le poti juca oricand la magazin. Turneul e ceva competitiv. Whining de genul "ce lista ghei ai" am avut in trecut si eu dar chiar era penibil. Play to have fun and win, or lose with dignity.

Fluffy lists sunt pentru iepurasi :P

PLAY WARMAHORDES!!!
Vechi 23 decembrie 2010, 15:15
andrewbwm andrewbwm e offline
Senior Member

Data inscrierii: octombrie 2010
Posturi: 162
Trimite mesaj via Yahoo la andrewbwm
Implicit

Cred că ar prinde bine și un feed-back de la un om venit mai nou și īncă mai noob, pentru că am văzut că se discută mult despre oameni noi.

Eu am fost primit foarte ok, nu am prins foarte multe jocuri de Warhammer 40k pānă acum, dar nu cred că este o problemă. Eu dacă tot fac o chestie nouă īmi place s-o fac pas cu pas, să am timp să mai meditez īntre meciuri.

Poate īntradevăr există oameni care ar vrea să joace mai des, am putea face un fel de formular săptămānal, īn care să avem oameni care spun că o să fie prezenți la magazin. Astfel, dacă vezi că mai sunt 2-3 oameni care joacă Warmachine sau Warhammer știi că ai cu cine juca, poți eventual să faci o mini-campanie, dacă sunt suficienți.

Ce mi-a plăcut foarte mult la magazin e că toată lumea s-a comportant foarte īnțelegătoare cu mine și chiar m-au ajutat să-mi aleg o armată, să mă prind ce e cu regulile, să-mi pictez modelele și tot așa.

O altă chestie care mie personal mi-a plăcut foarte mult a fost diversitatea, eu am venit să joc Warhammer 40k, dar pe lāngă asta am jucat și WoW TCG, diverse board game-uri și Warmachine. Am avut posibilitatea să explorez diverse jocuri și mi se pare un mare beneficiu lucrul ăsta.

Eu sunt mai zgārcit așa, dar cred că o taxă lunară de 20 de RON asigură și un oarecare commitment, īți spui și tu īn cap: "Eu totuși dacă plătesc taxa aia hai să mai trec și pe la magazin.". Nu mi se pare o valoare foarte mare, sigur am avut luni īn care am consumat mai multă vopsea și lipici decāt valoarea acestei taxe. Și acești bani ar putea fi folosiți pentru implementarea celorlalte idei de īmbunătățire.

Niște token-uri sau insigne pentru că ai participat la un eveniment chiar ar fi mișto.

Mi-ar mai plăcea să văd meciuri de Warhammer/Warmachine cu mai mult de doi jucători, e destul de fun zic eu, știu că zicea Sorin că la un moment dat s-a și făcut un turneu de 2v2.

Eu nu cred că o să ajung vreodată un jucător competitiv, īmi place mai mult să fac chestii for the fun și cred că ideea cu mini-campanii mi-ar prinde foarte bine.
Vechi 24 decembrie 2010, 03:18
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e offline
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

Bogdane nu vreau sa imi raspunzi vreau sa primesti o opinie in plus cu toate ca ai fi putut fi putin mai galant in raspuns.eu chair cred ca nu discutiile astea nu isi au locul aici si de aia nici nu e o discutie,just hear me out-deciziile tot tu le iei dar daca nu primesti niciodata feed-back cum poti evolua?Sincer am crezut ca te ajut.

JOC-Wh40k:Eu zic ca e bine si mini-campanie si cum zice Padre sa jucam competitiv.Nu enimic rau in a juca competitiv,dar dac atu incerci o lista branza si restu sunt iepurashi tot nu faci nimik
Factorul "FUN" in joc este si satisfactia alegerii unei liste bune,unei decizii oportune,sa vezi board-ul ca o tabla de sah nu ca o aruncare de zar.E o zicala :"Good players can handle bad dice"deci sunt nevoit sa militez pentru jocuri soft si pentru jocuri unde lumea chair sa vrea sa castige-in joc!!! nu la masuratori,reguli stupide si line of sight ambiguu.
******La genul "turneu competitiv" cred ca e nevoie de scor pt Sportmanship si pentur actual points in game - fara composition,fara pictat nepictat etc.Kiar sa incercams avedem cine "joaca mai bine"*******Nu ca Blake ar fi priceput-dar mi a rams in cap cand vorbeam de ultimul turneu si imi spunea :"vin sa vad si eu cum au progresat oamenii"-si noi nu am progresat mai deloc ca ne ascundem dupa "fun"Adica eu cred ca Charli,Niraco,Larua(bine nu pre ase poate cu demonii) poate si Sorin ar juca si competitiv.Serios kiar cred ca progresam deloc deloc si scopul nu e sa stagnam,cel putin eu as vrea sa cresc in joc si nu pot fara voi(nu imi iau o lista 100% competitiva DAR vreau sa castig si lista are fluff dar nu e facuta NUMAI fluff ca sa imi fie imposibil sa castig)--------ca daca tot jucma asa vine dupa 1 an de absentza Alex si joaca cu -40 puncte penalizare si castiga detasat,vine Blake si zice ca el ar vrea sa joace dar nu progersam,pana si Niraco a inceput sa jocae mai fun pt ca nu avea cu cine sa joace tare(ma refer la turneul ala la care ai venit si al luat titlul de cel mai fun jucator si ce amia funny lista dar la joc cred ca chair ti ai propus sa pierzi sau oricum sa joci funny rather then fun
ASTA NU VREAU SA CONFUNDATI O LISTA FUNNY CU O LISTA FUN

Taxa lunara : 20 ron luna mi se pare super ok si kiar asa e..iti da o idee de commitment DAR nu as cere la incepatori ci mai mult la "regulars"

Taxa jocuri: 50 ron sincer mie mi se pare mult,prefer concurs cu premiu simbolic decat sa ma gndesc as juca...da nu prea ma bani-makar pana ne strangem 20 de oameni si tunci ne putem permite...da noi abia ne strangem 8 si asta ca ne ajuta Alex si Bogdan si il mai rumga mult si pe Paul si vine Niraco din alt orash....si tot asa...din astia 8 daca sunt vreo 2 care nu au bani sau nu simt ca merita 50 ron,sau sunt incepatori..normal ac jucam daor 6 sau 4

TEMA pe ca o propun este :" Propuneti cum sa aducem oameni noi in magazin,in lumea jocului-nu neparat 40k-dar as vrea sa marim comunitatea
SAU mai bine aduceti direct
Vechi 24 decembrie 2010, 11:40
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit

Multumesc pentru opinii tuturor. Mi-am facut o idee si voi reveni cu 2 chestiuni :1. evenimente si 2. un mic eseu despre comunitate din un punct de vedere care nu il vad deloc aici.

Thread closed
Thread Inchis

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare