Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 26 decembrie 2010, 00:16
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit 2011 - evenimente part 2

Si acum evenimentele care voi ajuta la organizare eu in anul viitor:

1. 40k Regular tournaments 1 la 3 luni
2. 40k national championship
3. Double tournament (da revine in scena)
4. mad and crazy tournament (sa vedem cine ghiceste ce va fi)
5. regular noobie days
6. hobby event (1 bucata cel putin)
7. Apocalipse game (sper sa am timp sa fac 2 in acest an si de data asta toata lumea va avea sanse sa castige hahahahahahahha)
8. 2 minicampaigns (3 maximum 4 games)

As vrea sa gasesc oameni care sa ma ajute in:

1. regular Warmachines events
2. noobie ancients days
3. FoW demos
4. fantasy tournaments
5 fantasy minicampaings

Dupa cum vedeti am nevoie de ajutor si as vrea s afac multe. fara voi nu pot.

Voi reveni cu un program indicativ si mai multe detalii

pana atunci astept comentarii si BEHAVE!
Reply With Quote
Vechi 26 decembrie 2010, 01:55
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e offline
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

As fi vrut in mini campaings sa fie vreo 7 meciuri -adik mai mult decat cele 5 din turneu
Si mi se pare ok sa avem si turneu elimnatoriu dupa prima zi-primii 4 sau primii 8 ati mai facu tvoi ceva de gen

5. regular noobie days "BIG UP"pt 40k(ca la altcev anu ma prea pricep) as putea sa ajut si eu

Cum ramane cu ideea de turneu in care toti partipantii sa isi propuna victoria? exista vreun proiect?
Reply With Quote
Vechi 26 decembrie 2010, 02:54
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Hello, turneele sunt si mereu vor fi organizate competitiv.
Reply With Quote
Vechi 26 decembrie 2010, 02:57
Spackledgoat Spackledgoat e offline
Junior Member

Data inscrierii: decembrie 2009
Posturi: 13
Implicit

Hey, I've been following the threads a little bit (as much as I can) and I might be able to help on some of the events. I am selling all of my 40k stuff as I've lost interest in the game, but I would not have an issue helping new players or assisting with events. The main thing I can help with is Flames of War stuff.
I would love to run some Flames of War demos. However, last time I was invited to come show the game, there were no players asking for demos, I had to fight for terrain with another game, and overall a lack of organization store-side had made it a waste of time for me to haul my stuff over. I mean, I have enough models to run apocalypse sized Flames of War games, terrain, books, down to the proper tokens and dice, but its not worth it to bring all that to demo for no one. There is nothing I want more than to spread the game to the community here. It is the best game I have encountered, and I feel others would love it. However, I don't want to come down and try to demo in an unorganized, player-empty, dirty situation. If the support for the demo situation is there, I'm there, but without proper support and organization, its not worth wasting my gaming time at the store.
Reply With Quote
Vechi 26 decembrie 2010, 03:01
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

we`ll get in touch so we can properly organize then
Reply With Quote
Vechi 26 decembrie 2010, 14:40
Calotoiu Alexandru Calotoiu Alexandru e offline
2

Data inscrierii: aprilie 2008
Posturi: 68
Implicit

Stiu ca eu nu sunt o prezenta regulata la magazin locuind in alta tara si asa mai departe, dar m-as bucura sa ajut la organizarea si jurizarea de fiecare data cand vin in tara a unui tournament de Warmachine/Hordes.

Asta ar fi in cazul meu: de Paste, o data in vara, o data in toamna si o data de sarbatorile de iarna.

Am avut bucuria sa particip la cateva turnee frumos organizate si sunt familiarizat cu regulile toturor factiunilor. De doua ori am si fost co-organizator (odata si ca jucator in acelasi timp pentru a asigura paritatea).

Pot sa spun ca experienta este foarte interesanta si date fiind scenariile deosebite stilul de joc va fi diferit pentru toata lumea.

O sa vorbesc direct cu voi zilele astea cand trec pe la magazin mai in detaliu.
Reply With Quote
Vechi 30 decembrie 2010, 17:14
Mihai C Mihai C e offline
Junior Member

Data inscrierii: decembrie 2010
Posturi: 8
Implicit

Salut!

Asa cum am discutat si la magazin, anul viitor voi fi dispus sa ajut la organizarea unor competitii.Nu din punct de vedere tehnic, nefiinfd familiarizat cu sistemele de joc, dar cu un aport in ceea ce priveste premierea castigatorilor sau a participantilor.

Nu am vazut un concurs de pictat figurine pe lista de evenimente programate.Nu e o cerere sau o critica,mai degraba o sugestie.Poate un mic concurs pilot..pentru a vedea daca lume ae interesata sau nu.Cine stie? Poate cu motivarea corespunzatoare vor aparea noi talente.Poate oamenii vor dori armate colorate in loc de hoarde gri...
Reply With Quote
Vechi 03 ianuarie 2011, 20:41
Vannya's Avatar
Vannya Vannya e offline
Senior Member

Data inscrierii: iulie 2009
Posturi: 176
Implicit

Mihai buna,e super ca vrei sa te implici in premii,poate in timp te vei implica si in joc.Concursurile de painting se organizeaza in general cand sunt concursurile "de joc" ca o sectiune separata

Cu toate ca ar fi o idee buna sa organizam un concurs de paint cum este Golden Daemon intr-o anumita luna/zi unde sa se premieze doar paint-ul
Reply With Quote
Vechi 04 ianuarie 2011, 19:26
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Implicit

Dezvoltare:

1. 40k Regular tournaments 1 la 3 luni
2. 40k national championship va fi probabil in octombrie-noiembrie anul acesta. Va avea 2 sectiuni - turneu competitiv si painting contest - one model. Daca voi gasi ceva sponsori sau vor fi destui participanti voi incerca sa facem mai multe premii, inclusiv premiu prin tragere la sorti dintre cei ce au iesit din cursa pentru titlu
3. Double tournament (da revine in scena)
5. regular noobie days va exista in fiecare luna (poate cu exceptia ianuarie) si va fi cu ajutorul meu si mai doresc voluntari pentru fantasy, warmachine, FoW. Le voi organiza eu in limita timpului si bineinteles ceilalti voluntari. Cei ce doresc sa ma ajute in acest sens vreau sa discut liniile directoare de coaching
6. hobby event (1 bucata cel putin) o voi include probabil ori in partea de nationals ori in campanii
7. Apocalipse game (sper sa am timp sa fac 2 in acest an si de data asta toata lumea va avea sanse sa castige hahahahahahahha) primul va fi in primavara. va fi insa reglat cu ideea de a egaliza superheavies, flyiers si D strenght weapons astfel incat sa fie chiar echilibrat. Mi-ar placea sa il fac in jurul pastelui si sa decoram miniaturile cu iepurasi si oua glumeasc of course
8. 2 minicampaigns (3 maximum 4 games) prima va fi in felul urmator: 1 killzone match, 1 BFG match, 1 meci normal si 1 planetstrike. Astept un voluntar sa scrie fluff-ul. Vor fi 2 echipe de cate 3 oameni (astept inscrieri in the bad boys si the good guys - aici sunt doar 2 locuri ca unul l-am ocupat eu) se vor juca in paralel kill zone, bfg si meciul normal si apoi 3 meciuri de planet strike care vor decide rezultatul campaniei - in o zi o terminam
cam asta era prima mea idee dar astept comentarii si critici

Hai vreau idei si de la voi. Si voluntari.

Blake, i`ll contact you for the FoW stuff
Reply With Quote
Vechi 05 ianuarie 2011, 02:38
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e offline
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

Dezvoltare:

Sper sa fie 40k Versus Fantasy..ah ce fericit as fi

5. regular noobie days va exista in fiecare luna (poate cu exceptia ianuarie) si va fi cu ajutorul meu si mai doresc voluntari pentru fantasy, warmachine, FoW. Le voi organiza eu in limita timpului si bineinteles ceilalti voluntari. Cei ce doresc sa ma ajute in acest sens vreau sa discut liniile directoare de coaching

Aici participa doar noob? sau putem participa si mai old ca sa imbunatatim tactici,demonstratii strategii planuire cum sa abordam un turneu in afra bucurstiului/tarii etc.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare