|

26 ianuarie 2012, 18:43
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 327
|
|
2000 pts IG Flying Circus
Nu e AirCav,pt ca acceptiunea generala e ca AirCav e cu Straken sau nu e deloc.Stiu ca e un one trick pony glass hammer,dar pt cine vrea de exemplu Elysieni,e destul de fluffy,chiar daca nu are Scout Sentinels.Si nu are nici Storm Troopers,pt ca sunt scumpi pt ce ofera,in comparatie cu Vets (chiar daca vets nu au AP3 lasguns) si pt ca voiam sa maximizez troops (am 6).
HQ: Company Command Squad: 235 pts
-carapace armors
-comp commander
-astropath
-officer of the fleet
-2xbodyguards
-3x plasmagunners
-1 medic
Troops:
Veteran Squad (10) 130 pts
-3x meltaguns+6x shotguns
-vet sgt: shotgun
-demolition
-demolition
-demolition
-demolition
-2xgrenade launchers+1 heavy flamer+6x shotguns
-grenadiers
-2xgrenade launchers+1 heavy flamer+6x shotguns
-grenadiers
Fast Attack:
Vendetta squadron (x2) 280 pts
-3xTLLC,HB spons
Vendetta squadron (x2) 280 pts
-3xTLLC,HB spons
Valkyrie Assault Carrier Squadron (x3) 420 pts
-multilaser,2xMRP,2xHBspons
Total 1995 pts.Note:
- E de Alpha Strike.Toata armata Scouteaza.7 Vendette/Valkyries,6 troops.Daca ai prima tura,deployezi la limita de 12``,faci scout move-ul,dupa care mergi 12`` si tragi,si daca ai ceva in melta range (in special 6``,dar si in 12`` daca vrei sa risti),dai jos baietii si meltezi.Nu faci Grave Chute Insertion,ii dai jos normal.
-daca ai a 2-a tura vii prin Deep Strike.Astropath-ul ajuta (oarecum)...Stiu,e totul sau nimic,no guts,no glory,deci iffy,gimmicky,cu Skimmere de AV 12.Dar arata glorios.Baga niste Wagner - Ride of the Valkyries,pentru effect.Nu uita sa strigi "Get some!!!" cand tragi cu gunshipurile in palmashi.Acu,de-am avea si niste napalm...dar avem! (heavy flamers...si se pot inlocui grenade launchers cu flamers pt mai mult KILL IT WITH FIRE!!)
-shotguns in loc de lasguns pt ca nu ai Platoon Command Squads pt 1st Rank,2nd Rank.
-plasme pe HQ pt ca au 4+ armor,si FNP.As fi pus si un Plasma Pistol pe Commander,dar nu ajungeau punctele.
-2 dintre trupele de veterani au heavy flamere (grenadierii cu 4+ armor)in cazul in care aterizei langa ceva in cover/in cladiri.Plasmele de pe HQ sunt pt Terminators/MCs/FNP.
-4 dintre trupe sunt Demolitioneri,cu melte,melta bombs si Demo Charge.Cu alte cuvinte,daca se uita la un vehicul,va bubui.
-pana si Vendettele au heavy bolters ca sa trolleze infanterie cand/daca nu mai au vehicule in care sa traga.Valkyriile au si ele anti-inf cacalau.Singura problema e ca fiind squadrons toate trag in aceeasi chestie.Daca ar baga in ed 6 squadron rules gen fiecare vehicul sa poata sa split fire + un immobilize nu te distruge,doar de "desparte" de unitatea parinte,practic devii unitate noua,ar fi de vis...Chiar si asa,6 TLLC care trag intr-un vehicul,oricare ar fi el,cu sau fara cover/invuls,or sa il beleasca garantat sau in cel mai rau caz (AV 14) or sa il neutralizeze.
Pareri?
Last edited by Shinobi; 26 ianuarie 2012 at 18:49.
|

26 ianuarie 2012, 19:18
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
I love Elysians! Si acu cu Mantic Games Corporation troopers armata e deodata posibila!
1) grenade launchers sug cur. Pe bune. Daca erau moca poate le luam, dar in loc de orice alt special weapon nu merita
3) demolitions e misto, dar costa enorm.
4) don't be dissin' stormies
5) stiu ca va suna aiurea, dar cred ca ai cam mutle squaduri de veterani cu melte
6) needs moar plasma
Uite cum as merge eu:
Company command squad
comandant, astropath, ofiter de flota, un bodyguard, medic, 3 plasme, carapace
Veterani cu flamere si heavy flamer
2x Veterani cu 3 plasme
3x Veterani cu 3 melte
2x2 Vendete
1x3 Valkyrii cu multiple rocket pods si heavy bolters
2x5 Stormies cu cate 2 melte
Cu valkyriile/vendetele nu as face deep strike niciodata. Daca nu sunt pe masa la inceput, mai bine vin prin outflanking sa traga totusi de cand apar. Iar stormies cu infiltrare sau deep strike precis sunt buni la bagat bete in roate, vor influenta deploymentul inamic si venind din rezerve ulterior pot aparea in spatele unui tanc pentru multa dragoste cu microunde.
Iar plasmele sunt evident acolo pentru topit ce iese din transportoare. Da, unii vor muri. Asta e. E un risc asumat si cunoscut in garda. D-aia sunt multi.
P.S. nu spera ca FNPul sa te ajute prea mult la supraincingeri. Am jucat cu command squad cu Sicarius, cu 4 plasme si apotecar. Si cu devastatori cu plasma cannons. Ghici care squad se sinucidea in mod constant. -_-
P.P.S. De ce dracu nu s-ar putea far Straken? Ma lasa rece tipu...
|

26 ianuarie 2012, 19:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Very good points!
Nu vreau neaparat sa dissez Stormies,doar ca voiam 6 trupe,si Veteranii sunt mai ieftini.
Nu stiam de pseudo-Elysienii de Mantic,will check `em out,thanx! Desi imi plac mult mai mult Elysienii de Forge World.
Nu stiu daca chiar needs moar plasmas,ca oricum,orice poate fi omorat cu plasme (infanterie) poate fi omorat si cu melte (chiar mai bine,da Instant Death la T4).Plus ca HQ-ul isi permite sa manance rani de Gets Hot!,la veterani e mai greu.
Da,stiu ca lumea nu prea foloseste nade launchers,sunt totusi S6 krak sau S3 blast,dar ai dreptate,flamere could be better.Demo costa la fel ca Sentries sau Grenadiers,tot 30 pts.Si in final squadul de 10 costa doar 130 pts,a real bargain.Anyways,ma gandeam ca Demolitions iti dau melta bombs si Demo Charge-ul care imi place f mult,dar e nashpa rau cand iti scattereaza in cap.
"P.P.S. De ce dracu nu s-ar putea far Straken? Ma lasa rece tipu..."
Nu stiu man,peste tot unde citesc pe interwebz liste "fluffy" de IG AirCav,e si Straken acolo.Probabil tipii isi imagineaza ca doar Catachanii au Valkyre,ca sa fie asa,mai Vietnam-ish,si in acelasi timp uita ca Elysienii se plimba (in fluff) mai mult pe sus.Plus ca tot in fluff Catachanii mai mult fac ambuscade prin jungle si se bazeaza mai mult pe Sentinele si Hellhounds (e greu sa conduci Lemanu in rainforest),dar na....
Hmmm...acu ma gandesc daca se pot elibera 65 de puncte pt un Marbo.Ca in fond,"Marbo isn`t added to lists,lists are added to Marbo"  
Last edited by Shinobi; 26 ianuarie 2012 at 19:29.
|

26 ianuarie 2012, 19:34
|
 |
C H A O S
|
|
Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
|
|
30 de puncte pe 6 squaduri inseamna 180 de puncte - aproape inca 2 squaduri. Demo charge is fun, but 'xpensive. Iar meltabombs vei apuca sa folosesti din an in pasti. Daca nu iti iese alpha-strike-ul cu melte vor muri oricum pe capete baietii.
Plasmele sunt bune pentru ca 1) 24" raza. 2) rapid fire (mai multe focuri). Ai 6 TL lascannons si 11 melte distribuite in 7 unitati. As zice ca sunt suficienti. In schimb daca ratezi 2 focuri cu meltele cand tragi intr-un squad de grey hunters/long fangs/bampiri/csm/etc, tura urmatoarea esti dejun.
|

26 ianuarie 2012, 19:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Hmmm..true.
Lista urmatoare va fi inca una "fluffy",doar ca nu e bazata pe fluff de 40k,ciiii...pe GLA (Global Liberation Army,armata de terroristi din CnC Generals/Zero Hour).Deci vor fi Tallarnezi.(de GW/FW/cadieni cu turbane de greenstuff)
Si pt ca vreau sa transpun fundamentalistii explosivi si plini de Anthrax din Generals in garda de 40k,lista va trebui sa incorporeze urmatoarele staple-uri ale GLA-ului:
-SCUD Launcher = Deathstrike Missile Launcher.Dap,vreau chiar 2,care vor sta cur in cur intr-un colt al mesei,cu camo nettings si cu un squadron de 3 Lemane/Hydre care sa le obstrueze ca sa apuci sa dai totusi cu "nucleara".Scud Storm ready...shall I push the button?heheheehe.Vor fi epic facepalm versus SW Wolf Scouts cu melte,desigur...sau orice cu melte si Deep Strike,but thus is the price of fluff.
-Quad Cannon = evident,Hydre.
-Technicals nu avem,teoretic pot fi folosite Taurus Venators..oarecum
-toate flamerele din armata ne prefacem ca sunt de fapt anthrax chem sprayers,which makes..
-Toxin tractorul e Bane Wolful
-multe missile launchers si flamers pe trupetzi (nu e eficient,dar e fluffy).Doamne,de ce nu s-au gandit sa faca lasgunurile de Tallarn sa arate ca niste AK-uri??? Cu battery pack semiluna,etc..
-Missile Buggy = Manticore (doar ca buggy-ul e un amarat de ATV in joc,nu un ditai tankul,so...yeah...)
-GLA dirt bike = ...nu rade...Rough Riders.Daca gasesti motorbikes de jucarie de marime compatibila cu un guardsmen,ar fi conversii geniale.
-Scorpion Tank e prea mic,deci Marauder tank = Leman
-Battle Buss = Chimere (in ambele cazuri aia dinauntru trag afara,sunt mobile bunkers).Desi s-ar putea sa fie ciudat sa pui yellow schoolbusses pe masa intr-un joc de 40k si sa pastrezi o mina serioasa.Asta daca gasesti autobuze de jucarie pe undeva.
-Terrorists poa sa fie tipi cu Demo Charges.Conversia e simpla,iei un guardsmen si ii pui un brau de dinamita din greenstuff.Nu uita sa strigi Allahu Akbar! sau HALALALALALALAALLLA!!1!11 inainte de detonare,pentru atmosfera. 
-Jarmen Kell e Marbo toata ziua....
^^ just a couple of ideas
|

26 ianuarie 2012, 20:10
|
 |
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!
|
|
Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
|
|
Am facut eu cu bobo lista-bine e mult mai competitiva-you should see it-in ideea ca nu e all of nothing..dar asta fiind si fluff si competitiva-merge
Acum...depinde ce vrei cu ea..daca e vorba de imbunatatit..cred ca e nevoie de ceva heavy support
Iar daca vrei doa rflying circuss...poti sa iei si oameni care au scout moves.Si in flying circus..ar emrge f.bine Storm Troopers...makar pt ideea de flying-dar si ca utilitate
|

26 ianuarie 2012, 22:17
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Citat:
Original a fost postat de Shinobi
Pareri?
|
  Baaaaaaaaaaaaa...Chiar e AirCav...1 Bat/7thCavReg...Beton...Chiar e totul sau nimic...L-as lua si pe Marbo in lista asta...Faina...

26 ianuarie 2012, 22:21
|
|
I like wet girls
|
|
Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
|
|
mah in loc sa spui ca ai facut o lista si ar trebui sa o vedem mai bine ai scrie lista

26 ianuarie 2012, 23:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Citat:
Original a fost postat de laudarkul
  Baaaaaaaaaaaaa...Chiar e AirCav...1 Bat/7thCavReg...Beton...Chiar e totul sau nimic...L-as lua si pe Marbo in lista asta...Faina...
|
http://www.youtube.com/watch?v=S06nIz4scvI
"Any person who runs is an Ork,any person who stands still is a Space Marine."
In alta ordine de idei,pe partea economica armata asta costa asa: 7 valkyre + 4 kituri de Vendetta de pe FW = 347 euroi doar pt gunshipuri.Plus Elysienii de FW (sunt 69 de soldati in armata)...Probabil iesi mai ieftin cu Catachani,dar Elysienii arata so badass..
Last edited by Shinobi; 26 ianuarie 2012 at 23:41.
|

26 ianuarie 2012, 23:57
|
 |
Senior Member
|
|
Data inscrierii: iulie 2007
Posturi: 1,243
|
|
Citat: