Games Workshop Evenimente Parteneri Comunitate Locatii {LANG_CONTACT}
Games Workshop

Vechi 30 septembrie 2011, 01:08
Shinobi's Avatar
Shinobi Shinobi e offline
Senior Member

Data inscrierii: aprilie 2010
Posturi: 327
Trimite mesaj via Yahoo la Shinobi
Implicit 2000 pts Flesh Tearers

Tematica listei este "wtfbbqlolcover":

HQ:
* Epistolary: force weapon+bolt pistol,psychic hood,frag&krak
powers: Shield of Sanguinius,Sanguine Sword 150pts

Troops:
* 5 man Assault Squad: chainswords+bolt pistols x 3,1 flamer
sgt cu power weapon si infernus pistol
frag&krak
TLHeavyFlamer dedicated Razorback + xtra armor 170pts
frag&krak
frag&krak
*6 man Assault Squad: jump packs,chainswords+bolt pistolsx4,1flamer
frag&krak 153 pts
*6 man Assault Squad: jump packs,chainswords+bolt pistolsx4,1flamer
frag&krak 153 pts

Elites:
*2x Sanguinary Priests: Chainsword+bolt pistol, Blood Chalice,frag&krak 100 pts
*Furioso Dreadnought: Frag Cannon+Blood Fist cu melta,smoke launchers 125 pts
*Furioso Dreadnought: Frag Cannon+Blood Fist cu melta,smoke launchers 125 pts
-note: Furiosii pot avea in schimb dual blood talons la fix acelasi pret (melta ramane).Magnetizez bratele si fac playtesting sa vad cum e mai bine.Desi la varianta cu talons ar merge mai bine si un heavy flamer...

Fast Attack:
* Baal Predator: Flamestorm Cannon,2xHeavy Flamer,smoke launchers 140 pts
* Baal Predator: Flamestorm Cannon,2xHeavy Flamer,smoke launchers 140 pts

Heavy Support:
* Stormraven Gunship: 4xBloodstrike Missiles,TLMulti-Melta,TL Plasma Cannon
ceramite plating,Power of the Machine Spirit,Assault Vehicle) 200 pts
* Stormraven Gunship: 4xBloodstrike Missiles,TLMulti-Melta,TL Plasma Cannon
ceramite plating,Power of the Machine Spirit,Assault Vehicle) 200 pts
TOTAL 1996 pts
Cum functioneaza: libraru intr-un flamerback central cu 5 baieti,flancat de alte 2 flamerbacks cu alti cate 5 baieti + preotii.In spatele lui dar cu bazele tot in 6`` de transportul librarului sunt ravenii,care contin Furiosii si squadurile de jumperi.Ideea e sa avanseze toti sub Shield of Sanguinius.Asta daca il folosesc,pt ca as putea renunta la el ca sa iau Unleash Rage sau Blood Lance sau ceva ca a 2-a putere.Baali fac scout move sau vin si mai in spatele "blocului" astuia,pana ajung in range eventually sa prajeasca stuff.In rest,baietii ataca in combinatie pe cat posibil,sa nu moara singuri ca prostii,si power weapon in loc de power fist,pt ca squadurile sunt mici,s-ar putea sa nu apuci sa faci fisting,plus ca cu Furious Charge,faci mai mult prapad cu power weapon attacks la Init 5 si S 5 (si chiar si la 4).

Ce parere aveti?

Last edited by Shinobi; 10 octombrie 2011 at 22:18.
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 02:09
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Data inscrierii: februarie 2007
Posturi: 1,854
Trimite mesaj via Yahoo la eFTy
Implicit

For a Flesh Tearers list there's not a lot of... you know... flesh tearing.

Ce vrei mai mult? Sa joci Flesh Tearers sau sa joci o lista in genul celei puse?
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 02:30
Shinobi's Avatar
Senior Member

Implicit

In genul asteia.Ma mictionez pe fluff.Daca era intr-adevar de Tearers il avea pe Seth pe HQ si era plin de Death Company.Oricum tot BA sunt,e acelasi codex.Doar ca imi place schema lor de culori mai mult decat aia de BAngels.Lasand la o parte asta,cum ti se pare?

Last edited by Shinobi; 30 septembrie 2011 at 02:43.
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 04:12
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

Da, sunt aceleasi reguli, dar daca si-asa joci un successor chapter, joaca unu dintre cele care nu au precepte deja stabilite in fluff. E ca si cum ai juca dupa codexul de space marines cu modele pictate ca white scars si avea numa dreadnoughti, devastatori si tactical squads pe jos.

Exista Knights of Blood sau Angels Encarmine de exemplu deja in fluff cu o schema aparte, dar fara rigori tactice in plus. Sau poti pur si simplu sa iti faci propriul chapter succesor (cele din codex nu sunt toate).

Acu, referitor la lista. In primul rand tin sa mentionez ca imi place abundenta de flamere. Daaar mie si in army builder si in calculator imi da 2166 lista ta.

De asemenea nu prea ai arme anti-vehicule prea multe. Infernus pistols mi se par o gluma proasta tinand cont de cost si raza infima. As da Stormravenurilor twinlinked lascannons mai degraba decat plasma cannons, ai destul de mult anti-infanterie deja. Frag cannons mi se par cam inutile. Ia dreazii cu blood talons sa matrasesti bine unitati cu ei, si da-le si heavy flamer (tine cont ca heavy flamerul nu inlocuieste meltagunul, ca ai doua brate de CC). As scoate extra armour de pe razorback si as puen in schimb pe stormravens. Apoi as arunca toate infernus pistols si as lua 4 multimelta attack bikes. Scoti predatoarele (care-s misto dar deja ai o groaza de flamere) si ai cam 2000 de puncte (1981 dupa calculele mele). Cu punctele ramase eventual schimbi 2 power weapons in fists (nu strica niste S8 instant death pe ici pe colo).
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 05:58
Niraco Niraco e offline
I like wet girls

Data inscrierii: decembrie 2008
Posturi: 2,482
Implicit

Observatiile lui efty sunt pertinente. Tin sa subliniez incapacitatea listei de a dauna vehiculelor.

Tine cont ca unitatile trebuie sa incerce sa aiba o dualitate anti tank anti infanterie si trebuie sa ai un echilibru intre amenintarile ce le oferi inamicului. In ce ai scris tu eu daca eu omor storm ravenurile si ma feresc de dreazi pana ii o or am castigat. Indiferent de ce faci tu. Ceea ce nu este ok mai ales cand pui un codex frumos si echilibrat pe masa cum e cel de BA.
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 06:10
Wakim's Avatar
Wakim Wakim e offline
Senior Member

Data inscrierii: octombrie 2007
Posturi: 257
Implicit

Multimelta Attack Bikes mertia toate punctele. Ori distrag atentia de la ceva ori omoara si isi iau puncteel inapoi

Epistolary mi se pare prea scump ca upgrade. Ori gol ori dai 100 puncte pe al 2lea librar.
Vechi 30 septembrie 2011, 07:52
Shinobi's Avatar
Senior Member

Implicit

Efty: repet,nu e lista de fluff,e o lista care foloseste codexul BA si color schemeul de FT.Poate Knights of Blood si Angels Encarmine nu imi plac cum arata.Te rog intelege odata si nu ma mai bate la cap cu nonsensul asta cu ce e fluff,ce nu e.Este total irelevant pentru mine.

Nu stiu cum ti-a dat 2166 pcte in ABul tau,eu am facut lista si in AB,si cu dexul in mana.Diferenta de 70 de pcte o fi probabil din cauza ca ABul tau nu a luat in calcul discountul de 35 de pcte per dedicated transport per squad?

Nu am luat TLPCu ca antivehicul (desi ar fi ok vs armor 10 sau 11) ci ca tot anti inf.Ceea ce niciodata nu este destul.De exemplu acum joc templari in liga cu anti-tank de le iese pe nas.Versus vehiculele din carton ale lui Charlie ma asteptam sa decimeze juma de armata pe tura.Am sfarsit jocul bubuind 1 vehicul si imobilizand 1 sau 2.Asta tragand tot jocul.Versus Ork dude,care m-a batut si el,sincer as fi prefera sa fi avut ungodly amount of flamers asa cum e lista asta decat lascannoane si missile care omoara in medie 5 orci pe tura.Toata lumea are ideea fixa ca trebuie sa iti iei vehicule care sa fie acolo ca sa sparga alte vehicule.Merci,dar nu.Poate eu vreau sa te las fara (toate) scoring troops in 2 maxim 3 ture.Poate vreau sa dau piept cu liste pline de terminatori/grey knights/Oblits cu confortul de a avea un arsenal mare de arme cu AP 1 sau 2.Sau AP3 versus marines.

Frag Cannonu e flame template de S6 assault 2 Rending.Nu zice nimeni sa il dai la front armor de exemplu.S6 vs AV 10 sau 11 deja parca e mai ok,si poate ai si noroc de Rend,si poate prinzi si infanterie sub acelasi flame template (multe daca,stiu).Dar,cum spuneam,e de playtesting pana ma decid.Tind sa fiu de acord cu infernusul.Eventual plasma pistols in locul lor.Baalii mi-e cam tarsha sa ii scot,pt ca desi am flamere,astea sunt AP3,si posibilitatea de a face praf MEQs fara armor sau cover saves e prea tentanta.TLHF de pe Razorbacks e o arma,un Weap Destroyed si PA!,Baalii au 3 flamere.Multiple Redundancy Force Multiplier.Power Fists pe 5 man squads nu o sa ma convingi sa pun ever.Din motivele explicate.

Wakim: multumesc pt ambele observatii,voi tine cont de ele.

Niraco: nu consider ca e low on AT.Sau mai degraba consider obsesia asta cu ATu total overrated.Stormravenii au fiecare cate 4 S8 AP 1 missiles.Si PotMS deci daca ai stat poti sa tragi in 2 vehicule diferite.Sau dai o MM in unul si un Bloodstrike/PC in al doilea,sau in continutul vehiculului (ideal) bubuit de MM de dinainte.S6 de pe Baali,Furiosi si Krak grenades poate fi ok vs AV 10 si chair 11,coincidental sau nu fix valoarea majoritatii armurilor transportoarelor din joc.Nush,poate dau sergentului melta bombs sau ceva.Zici ca ma faci praf orice as face? Hai sa jucam lista asta vs ce vrei tu.Sa vedem daca e chiar atat de previzibila situatia.

Ce as fi vrut de la cei care mi-au analizat lista este:
-sa imi spuna daca e ok situatia cu troops choices sau merita umblat la ea (am mentionat in ce feluri)
-de care chestii din ea as putea sa ma lipsesc 100%.E antitank prost?Bun!Sugestii,va rog.

Ideea e ca m-am saturat de 10 man PFist assault units in metal boxes si tancuri care bubuie tancuri.Este extraordinar de boring de jucat. Sunt oameni out there de exemplu care fac liste BA cu all-jump inf no vehicle,si sunt f bune de exemplu.Nu am intrat in hobby-ul asta nici ca sa joc fluff lists, nici ca sa joc cookie-cutter mech +3 tanks pe heavy lists.Si din ce in ce mai mult pierd pasiunea pt el.Faza asta cu BA e ultima incercare asa,nu o sa pot lua la nesfarsit jde mii de armate.Si before I stop,prefer sa am o lista facuta de mine,chiar asa,la risc,decat vreun cacat de turneu regurgitat de pe Interwebz.Multumesc pt intelegere (daca e).
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 08:14
usa_supersonic's Avatar
usa_supersonic usa_supersonic e offline
HAMMER OF DEMONS! MASTER OF THE ARMORY!

Data inscrierii: mai 2009
Posturi: 1,316
Implicit

Revin,vrei o armata tematica sau supercompetitiva? ca eu am inteles la magazin ca vrei sa faci ceva in turnee.gen first place

Daca vrei borring dar competitva, te rog sa te uiti la ce i ampropus lui Wakim.Daca nu...merge si asa(dar pastreza si black tempalrii)

1.Nu epistolar..waste.Puterile ar trebui sa fie Blood Lance si Shield.Nu ai nevoie sa fii epistolar castezi una pe tura ta,una pe tura lui-activa si reactiva
2/Primul lucru iei un Honor Guard in care pui 2melte si 2flamere/sau daor 2 melte
3.NU power weapon pe sergenti-nu merita-iar PF sunt prea putini.As da o melta si hand flamer
4.Nu flamer pe razorback-ci las/plas-esti low anti tank
5.Baal Predator DA! imi place- merge 12 si trage cu toate armele-e bun
6.Drea imi place frag cannon-dar ai putea sa iei alte solid choice
7.Storm raven- le iei cu TL multi melta-mergi kiar 24 si tot poti arunca in aer un tank, SAU vi in deep strike si tragi cu TL multi melta si assault cannon.Ai destule plasme si low ap in razorbacks

8.Hai sa testam lista impotriva una sau 2 armate-joc eu la magazin cu tine daca vrei

Last edited by usa_supersonic; 30 septembrie 2011 at 08:20.
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 09:31
eFTy's Avatar
eFTy eFTy e offline
C H A O S

Implicit

2166 - 1996 = 170 pts. Am adaugat un razorback squad in plus. My bad.
Reply With Quote
Vechi 30 septembrie 2011, 15:15
Shinobi's Avatar
Senior Member

Implicit

Revin,vrei o armata tematica sau supercompetitiva?
Zic din nou: nu tematica.Vreau o lista BA cu care sa nu pierd la fiecare meci asa cum e cum BTii mei acum (care btw au 3 trilas preds,3 missile & MM speeders si un tank hunter ven dread si tot nu fac nimic anti vehicule).Din experienta mea,cat si a oponentilor mei,umplerea sloturilor de suport (non-troops) cu AV nu garanteaza ca in maxim 2 ture lasi inamicul fara nici un vehicul.Singurul lucru pe care il confera acest spam este un fals sentiment de siguranta.E un dice game,after all,si nu zice nicaieri ca o sa bubui orice de fiecare data cand tragi,tot jocul.Prefer falsul sentiment de siguranta ca o sa il lasi pe ala fara scoring troops in 2-3 ture,decat fara vehicule

1.Nu epistolar..waste.Puterile ar trebui sa fie Blood Lance si Shield.Nu ai nevoie sa fii epistolar castezi una pe tura ta,una pe tura lui-activa si reactiva

Ok.Sanguine Sword te facea S 10.Gen 4 S 10 auto hits pe un vehicul stationar pe sarja.Facea parte din anti tankul ala pe care l-ati considerat insuficient.In fine...Si cover save-ul pe armata tot e ok,si fara a 2-a putere vine la 100 pcte.Sa vad.

2/Primul lucru iei un Honor Guard in care pui 2melte si 2flamere/sau daor 2 melte
Honor Guarzi sunt scumpi si nu sunt scoring.Daca vreau melte mai multe de ce sa nu spamez Attack Bikes?

3.NU power weapon pe sergenti-nu merita-iar PF sunt prea putini.As da o melta si hand flamer

Da pt melta,nu pt hand flamer.E S3 AP6.Lasi astia cu 5+ or better fara cover save,dar le lasi armor save.Si ii ranesti mai greu fiind S3.No thx.Legat de PW vs PF vad ca vorbesc cu peretii.TOATA lumea e de parere ca marines se joaca ori 10 cu melta si PF in rhinos sau lasplas rback ori deloc.Sick of this shit.

4.Nu flamer pe razorback-ci las/plas-esti low anti tank
Nu.Nu vreau sa ma apuc de classic razorspam lists.Stii unde se folosesc Lasplas? Sa care Devastatori/Long Fangs/Tacticali si sa stea in spate,eventual in cover si sa traga.Nush daca ai observat,dar razoarele mele cara ASSALTI si sunt FAST.Nu sunt acolo sa stea in spate.Si,complet intamplator,varianta TLHF e cea mai ieftina de razor,whatdoyouknow? E aproape ca si cum am facut lista asta cu cap,cu a greater picture,stiind exact cum sinergizeaza fiecare element....Dar nu,asta necesita inteligenta,si cum sunt un noob fara victorii in turnee,sigur nu e cazul de asa ceva. /sarcasm

7.Storm raven- le iei cu TL multi melta-mergi kiar 24 si tot poti arunca in aer un tank, SAU vi in deep strike si tragi cu TL multi melta si assault cannon.Ai destule plasme si low ap in razorbacks

Ok,dar vezi ca TLPC si TLMM sunt moca,intra fix in 200 pcte.Pt TLAC tre sa platesti,ajunge la 225 unu parca.

8.Hai sa testam lista impotriva una sau 2 armate-joc eu la magazin cu tine daca vrei

Anytime.Desi nush unde gasesc ceva sa proxez 2 Stormraveni...

Last edited by Shinobi; 30 septembrie 2011 at 21:57.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare